Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Konsultantka ma rację. Nie ma możliwości wyboru raty lub bez rat.pio-trek pisze:dziś wziąłem 2x R80 za 64,90zł, przedłuzony stacjonarny 500min za 29,90zł i R40 bez telefonu 350min za 29,90zł
mam do was szybkie pytanie:
chciałem przedłużyć nie w opcji tel na raty, a standardowej (tzn. bez faktury na tel na pełną kwotę ale pełna kwota abo na fakturze do zapłaty co miesiąc) miła Pani z SUK poinformowała, że niestety w chwili obecnej nie można już wybrać opcji fakturowania standardowej lub z telefonem na raty i można przedłużać tylko w opcji na raty - czy jest to prawda? szczerze myślę że nie ale zanim się z nimi skontaktuję wolałbym się upewnić
Jakąś dziwna ofertę Ci dali. Wygląda na to, że R60 (tylko,że ilość minut z R80) i zniżka na tel 100zl.Wielkiebary pisze: No i wpadło 750min + internet 1GB LG L9 za 139 zł abonament 65zł.
Więc jak się chce to się wszystko da
Dziś po rozmowie z SUK podobnie z R60 - 500 min, 1 GB i konsultantka stanowcza. Nawet nie ma mowy o zmniejszeniu transferu kosztem obniżki abonamentu (po wykorzystaniu limitu nie odcinają, tylko ograniczają) i chciałem do tego nielimitowane SMS do wszystkich i nielimitowane rozmowy w T (każda usługa po 4.99 zł) i też nie idzie tego zmienić, choć w poprzedniej multimedialnej R60 były po 1.99 zł i w obecnej R60 "Obniż koszty" jest po 1.99 zł. Konsultantka nieugięta i sugestie, że 3 tygodnie temu przed ostatnimi zmianami była inna cena, odpowiada "Ale teraz jest taka". Pożegnaliśmy się chłodno i powiedziałem, że nie akceptuję takiej umowy, ale to pani nie ruszyło i nie było pytań o to, czy zakończę umowę, tylko zwykłe "Do widzenia". Ceny telefonów według cennika albo ze zniżką 100 zł.SACZI pisze:R80,750min/2GB/70PLN i 150PLN zniżki na SGS3 mini.
Nic więcej nie da się wytargować.
Czekam na przesyłkę.