alkonauta pisze:Dzis zaczely przychodzic smsy, ze zrealizowano aktywacje aneksu i wlaczono mi stacjonarne za 10zl. A pakiet na net sprawdzany pod *107# ma waznosc miesiaca (do 18.11) a nie do konca biezacego i obecnie mam ciut ponad 300mb. Jutro zobaczymy co bedzie w systemie po polnocy
alkonauta, nie denerwuj się bo wszystko jest w porządku z pakietem neta.
Po wejściu w dniu dzisiejszym aneksu system pokazuje że pakiet netu jest ważny do 18.11 czyli 30 dni ale jak skończy Ci się bieżący okres rozliczeniowy czyli w nocy z 31.10 na 1.11 to data ważności pakietu internetowego zostanie skasowana i dostaniesz 750MB ważne do 30.11 i tak każdego miesiąca także tym się nie martw bo wszystko jest w porządku. Wiem o tym bo też aneksowałem przez telefon kiedyś umowę w Play z pakietem internetowym i też tak to wyglądało.
Obecne 300MB które dostałeś jest rozliczone proporcjonalnie za dzień od 18.10 do 31.10 tylko system pokazuje że niby pakiet jest ważny do 18.11 a tak naprawdę jest ważny do 31.10 także bez nerwów
alkonauta, sprawdź w play24 jakie pakiety smsów/mmsów oprócz tego nielimitowanego za 10zł można aktywować w tej nowej taryfie promocyjnej "REPLAY FORMUŁA UNLIMITED INTERNET (20) TYLKO SIM +" która Ci weszła dzisiaj w życie i napisz mi kwoty tych pakietów i ilości w nich smsów/mmsów. Z góry dzięki