pulp pisze:Vader pisze:
Chyba się ktoś pomylił. Ja m-c temu podpisywałem Aneks i przy 6 ofertach dostałem 16,5 za każdą.
Czesc,
w jaki sposób na 6 ofert dostałeś po 16,50 jeśli ta "promocja" jest tylko do max 5 ofert?
Ja chcę podpisac aneks na 7 ofert ale era upiera sie przy stawce 20,10 za pakiet (owszem moge po 16.50 ale max 5 ofert)....
Pzdr
Nie wiem jak, po prostu dostałem. Pierwotnie miało być, owszem, 5 ofert po 16,50, ponieważ Pan z SUK powiedział, że jak chce 6 to wtedy będę płacił za każdą 20,10. I nie dało się nic, a nic utargować. A targowałem się wiele razy i nie tylko ja. Poszedłem więc do salonu, gdzie na mnie czekała nowa słuchawka i powiedziałem, że chce 5 ofert a dodatkowo proszę mi włączyć Ofertę Weekendową. Z tą był problem ponieważ PTC nie daje jej absolutnie pod żadnym warunkiem z jakąkolwiek zniżką. Pani w Salonie powiedziała jednak, że ona nie widzi problemu i może mi ją dać z upustem 45%. Tak więc weekendówki dostałem po 16,50. Mankament był taki, że za telefon musiałm zapłacić jak przy 5 Ofertach. Ogólnie jestem zadowolony. Mam co chciałem, mimo, iż oni mówili, ze weekendówek nie dają nawet po 20,10.
Jak jeszcze jakieś pytania to pisać.
Pozdrawiam.