• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 83 z 318
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 318

#214002  autor: pulp
 20 sie 2007, 14:59
Vader pisze: Chyba się ktoś pomylił. Ja m-c temu podpisywałem Aneks i przy 6 ofertach dostałem 16,5 za każdą.
Czesc,
w jaki sposób na 6 ofert dostałeś po 16,50 jeśli ta "promocja" jest tylko do max 5 ofert?
Ja chcę podpisac aneks na 7 ofert ale era upiera sie przy stawce 20,10 za pakiet (owszem moge po 16.50 ale max 5 ofert)....

Pzdr

#214003  autor: aga
 20 sie 2007, 15:02
adazyt pisze:Ciekawi mnie jescze czas oczekiwania na nowa sluchawke. Ile czekaliscie zanim doszla do was?
Ja zamówiłam w piątek ok. 17, a kurier przyjechał w środę ok. 9.

#214045  autor: adazyt
 20 sie 2007, 17:21
Heh przeszedlem sie wlasnie do punktu ery i okazalo sie ze mam juz przygotowana oferte :roll: co dziwne to to ze umowa mi sie onczy ktoregos tam listopada a juz moge wziasc nowy telefon i przejsc na abo 16,5 za pakiet. :-D wiec jest git:) Mam jescze pytanko: jak podpisze jutro aneks do umowy to od kolejnego okresu rozliczeniowego zaczna mi sie naliczac 24 ms umowy tak?? czyli te miesiace do litopada to tak jakby przepadna?? Troche moze zaiwile napisalem ale jesli mnie ktos zrozumie to czekam na odpoweidz:)

Pozdrawiam,
adazyt

Gangsta Gangsta

#214048  autor: przemek910
 20 sie 2007, 17:25
adazyt pisze:Heh przeszedlem sie wlasnie do punktu ery i okazalo sie ze mam juz przygotowana oferte co dziwne to to ze umowa mi sie onczy ktoregos tam listopada a juz moge wziasc nowy telefon i przejsc na abo 16,5 za pakiet. wiec jest git:) Mam jescze pytanko: jak podpisze jutro aneks do umowy to od kolejnego okresu rozliczeniowego zaczna mi sie naliczac 24 ms umowy tak?? czyli te miesiace do litopada to tak jakby przepadna?? Troche moze zaiwile napisalem ale jesli mnie ktos zrozumie to czekam na odpoweidz:)

Pozdrawiam,
adazyt
nowa umowa leci od konca poprzedniej...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#214056  autor: adazyt
 20 sie 2007, 17:31
[/quote]nowa umowa leci od konca poprzedniej...[/quote]

Ale koles w erze poweidzal mi ze pakiet minut bede juz mial od dnia podpisanai umowy. Czyli dopiero za 27 miesiecy skonczy mi sie umowa czy za 24???

Gangsta Gangsta

#214078  autor: przemek910
 20 sie 2007, 19:06
adazyt pisze:[./quote]nowa umowa leci od konca poprzedniej...[./quote]

Ale koles w erze poweidzal mi ze pakiet minut bede juz mial od dnia podpisanai umowy. Czyli dopiero za 27 miesiecy skonczy mi sie umowa czy za 24???
a co ma jedno wspolnego z drugim?

Taryfę (pakiety muinut smsów etc) będziesz miał od następnego dnia, a kolejne 24 miesiace będą leciały od końca poprzedniej umowy...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#214083  autor: adam.wisnia
 20 sie 2007, 19:32
adazyt pisze:Heh przeszedlem sie wlasnie do punktu ery i okazalo sie ze mam juz przygotowana oferte co dziwne to to ze umowa mi sie onczy ktoregos tam listopada a juz moge wziasc nowy telefon i przejsc na abo 16,5 za pakiet.
hehe czyli widac chca jak najwiecej ludków teraz (bo wczesniej o te 16,5 trzeba bylo sie ostro targowac) usadzic w cyrografy zanim we wrzesniu pojawi sie nowa oferta. :D

http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1958761

#214085  autor: Vader
 20 sie 2007, 19:37
pulp pisze:
Vader pisze: Chyba się ktoś pomylił. Ja m-c temu podpisywałem Aneks i przy 6 ofertach dostałem 16,5 za każdą.
Czesc,
w jaki sposób na 6 ofert dostałeś po 16,50 jeśli ta "promocja" jest tylko do max 5 ofert?
Ja chcę podpisac aneks na 7 ofert ale era upiera sie przy stawce 20,10 za pakiet (owszem moge po 16.50 ale max 5 ofert)....

Pzdr
Nie wiem jak, po prostu dostałem. Pierwotnie miało być, owszem, 5 ofert po 16,50, ponieważ Pan z SUK powiedział, że jak chce 6 to wtedy będę płacił za każdą 20,10. I nie dało się nic, a nic utargować. A targowałem się wiele razy i nie tylko ja. Poszedłem więc do salonu, gdzie na mnie czekała nowa słuchawka i powiedziałem, że chce 5 ofert a dodatkowo proszę mi włączyć Ofertę Weekendową. Z tą był problem ponieważ PTC nie daje jej absolutnie pod żadnym warunkiem z jakąkolwiek zniżką. Pani w Salonie powiedziała jednak, że ona nie widzi problemu i może mi ją dać z upustem 45%. Tak więc weekendówki dostałem po 16,50. Mankament był taki, że za telefon musiałm zapłacić jak przy 5 Ofertach. Ogólnie jestem zadowolony. Mam co chciałem, mimo, iż oni mówili, ze weekendówek nie dają nawet po 20,10.
Jak jeszcze jakieś pytania to pisać.
Pozdrawiam.

#214087  autor: torture
 20 sie 2007, 19:50
Kurde, kuszą mnie te 3 oferty za 49,50. Ceny telefonów o wiele niższe i można też coś pogadać. Zostawić 2x Uniwersalna + 1x Taniej w Sieci i jest wszystko pięknie. Zastanawia mnie tylko czy nie dałoby tego zmniejszyć do 45zł? Prawdę mówiąc to nie ja płacę swoje rachunki, więc przydałoby się to 45zł. Taki czynnik psychologiczny trochę :P 49,50 to jest 50zł... a 45zł to prawie 40zł :D [wg mojego ojca].

Pytanie: Jedyna taka oferta - mogę sobie zmienić jedną z ofert? Wolałbym 40+40+100 niż 40+40+40. Tylko tam problem taki, że ceny telefonów prawie takie same jak za 2 oferty :/

#214099  autor: Prometo
 20 sie 2007, 20:29
torture pisze:Pytanie: Jedyna taka oferta - mogę sobie zmienić jedną z ofert? Wolałbym 40+40+100 niż 40+40+40. Tylko tam problem taki, że ceny telefonów prawie takie same jak za 2 oferty :
Tylko abonenci przedłużający umowę mogą sobie dopasować taryfę do swoich potrzeb.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#214117  autor: torture
 20 sie 2007, 21:31
No właśnie, dzięki. Czyli te 5zł więcej to za dopasowanie taryfy i za tańsze telefony :) Czekamy do 4. września, może coś się ruszy i uda się coś wynegocjować. Jakby ktoś dostał mniej niż 16,50 to informować na bieżąco :)

#214234  autor: art
 21 sie 2007, 07:37
torture pisze: Czekamy do 4. września, może coś się ruszy i uda się coś wynegocjować.
Już kilka osób pisze coś o czekaniu do września i tak się zastanawiam (bo wypadłem troszkę z tematu ostatnio) co po tym 4 września ma sie zmienić? jest zapowiedziana jakaś nowa oferta dla stałych abonentów ? czy to tylko jakieś takie luźne spekulacje użytkowników forum?

Nokia N95 8GB + Abonament w sieci Era (Nowy Komfort)

#214239  autor: Prometo
 21 sie 2007, 08:11
art pisze:Już kilka osób pisze coś o czekaniu do września i tak się zastanawiam (bo wypadłem troszkę z tematu ostatnio) co po tym 4 września ma sie zmienić? jest zapowiedziana jakaś nowa oferta dla stałych abonentów ? czy to tylko jakieś takie luźne spekulacje użytkowników forum?
art bodajże 3 września kończą się dotychczasowe promocje, no i będą urodziny sieci Era.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#214242  autor: art
 21 sie 2007, 08:31
aaaaaa no to w sumie faktycznie jakieś nadzieje może rodzić... tyle tylko że ostatnio często gdy promocje sie kończą bywa tak że są tylko przedłużane ewentualnie zmieniana jest ich nazwa ... obyśmy się wszyscy znów nie rozczarowali :D... wrzesień juz tuż tuż zatem niebawem sie przekonamy czy warto było czekać...

Nokia N95 8GB + Abonament w sieci Era (Nowy Komfort)

#214247  autor: torture
 21 sie 2007, 09:13
Albo też odświeżą dotychczasowy Era Nowy Komfort (ten bez jakieś promocji), np. dodadzą nowe telefony, pozmieniają ich ceny. To by dało coś osobom przedłużającym umowę. Bo raczej na tą ofertę urodzinową nie ma co liczyć.

#214265  autor: lukaszek1234
 21 sie 2007, 10:35
oferta urodzinowa ok bedzie ale dla nowych nie będzie wcale rewolucyjna a dla przedłużających pozostanie bez zmian - jak rok temu . mogą spaść ceny telefonów ale napewno tylko kilku modeli i nie będzie to jakaś bardzo znaczna obniżka modeli popularnych mocno, na których nam tu zależży (w zeszłym roku spadła o 150 zł cena SE k510i)

Alcatel OT Club --> Motorola C350 --> Sony Ericsson T68i --> Siemens SL45i --> Siemens C75 --> Siemens AX75 --> Samsung X660 --> Nokia 6310i --> Motorola V3 --> Sony Ericsson K550i -- > Nokia E51

#214280  autor: Damiano
 21 sie 2007, 11:03
Erze jednak zależy na klientach, bo umowa kończy mi się 12 grudnia, a już miałem około 3 telefonów od nich w sprawie nowego telefonu albo podwojenia swojej ilości darmowych minut za 10 zł więcej.

Babka na siłe chciała mi wcisnąć już jakiś telefon :wink: Ale stwierdziłem, ze zaczekam do tego grudnia, bo na pewno będą mieli jakieś świąteczne promocje (tak jak było kiedy brałem ten abonament ;))

#214282  autor: Mel
 21 sie 2007, 11:05
Mnie za miesiąc kończy się umowa i w piątek miałam telefon. Zanim doszłam do niego, już przestali dzwonić - po jednym dzwonku....

#214299  autor: aga
 21 sie 2007, 11:31
lukaszek1234 pisze:oferta urodzinowa ok bedzie ale dla nowych nie będzie wcale rewolucyjna a dla przedłużających pozostanie bez zmian - jak rok temu
To są twoje przypuszczenia czy masz jakieś konkretne informacje na ten temat? Ja jednak mam jakąś malutką nadzieję, że Era widzi jak się mnoży konkurencja i odczuwa odejścia klientów i może czymś zabłyśnie.

#214303  autor: [email protected]
 21 sie 2007, 11:38
aga pisze:
lukaszek1234 pisze:oferta urodzinowa ok bedzie ale dla nowych nie będzie wcale rewolucyjna a dla przedłużających pozostanie bez zmian - jak rok temu
To są twoje przypuszczenia czy masz jakieś konkretne informacje na ten temat? Ja jednak mam jakąś malutką nadzieję, że Era widzi jak się mnoży konkurencja i odczuwa odejścia klientów i może czymś zabłyśnie.
nie ma sie co martwic nawet jakby oferta dla nowych abon byla lepsza niz przy aneksie to i tak oplacalo by sie wziasc nowa umowe :)
nieoficjalnie wiem ze najczesciej klienci z malym abonamentem zadaja cudow np przy abon za 20zl n73 za max 100zl i wiecej minut i "strasza" ze pojda do konkurencji a efekt jest taki ze rozwiazuja umowe i podpisuja nowa..hehe
  • Strona 83 z 318
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 318
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83