Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Mam to samo. To jest jakis ogolny problem czy tylko niektorzy tak maja ?sllawek pisze:Tak zaznaczyłem ofertę z telefonem i wyskoczyło coś takiego: "Nie znaleziono żadnego telefonu spełniającego wybrane kryteria" a żadnych kryteriów nie zaznaczałem.
Tak jak kolega wyżej też widziałem na blogplay 17 kwietnia, a co do samej oferty na czas nieokreślony będzie ona na bank mniej korzystna od tej 12 miesięcy. Jest regulamin na All Inclusive MAX dla Firm tylko SIM (datowany 14.04), w przypadku 12miechów jest rabat 50% (oferty podstawowej), a przy czasie nieokreślonym tylko 10%!.Freyr pisze:Wie ktoś kiedy będzie możliwość przejścia z Play Fresh na abonament poprzez eshop? Zależy mi na umowie na czas nieokreślony.
Na Formułe 4.0 możesz zmigrować przed zakończeniem Umowy.rafal149135 pisze:Witam! Mam pytanie do kogos kto sie orientuje w regulaminach Play. Czy moge przed skonczeniem umowy (konczy mi sie jakos za rok) przejsc z long play telefon 69 (place 59zl teoretycznie - praktycznie ok.150-200zł) na Formule 4.0?