Witam! 14 lutego konczy mi sie umowa w Orange; Umowa była z telefonem, abonament 65zł - w tym pakiet do 3numerów a dzwonie czesto tylko do 1 (do żony); Średnie rzeczywiste rachunki to 90zł, 2/3 rozmów i SMS'ów do innych sieci (głównie do ERY -ale od razu mówie że do ERY w życiu nie przejde). Chyba ważne - dużo rozmów przychodzących z różnych sieci; Teraz chciałem troche zluzować - tzn mniejszy abo i minimalne dopłaty. Dostałem taką propozycje (na 24m-c, bez tel):
- abo 35zł + 35zł dodatkowo na całą umowę
- pakiet 30min do wszystkich (wartość 15zł)
- 2 prezenty (SMS'y do Orange i taniej w abo do Orange)
Pakietów do wybranej osoby w Orange nie potrzebuje (miałem do żony - od marca to ona będzie miała do mnie pakiet), wieczory i weekendy też mnie nie interesują; Mój numer "musi" zostać w Orange - ze względu np na dzwoniącą do mnie żonę i jeszcze kilkanaście innych osób z numerem w Orange.
Martwi mnie tylko że dzieki prezentom oszczędze tak naprawde łącznie 6zł/m-c a i tak wybrałem moim zdaniem najlepsze; Druga sprawa że wyjdzie tego zależnie gdzie będę dzwonił od 150 do nawet 200-paru minut miesięcznie... - a ja potrzebuję średnio ok 100

Jak sądzicie - da sie zachować pakiet 30min do wszystkich przy abo 25zł+25zł??
Aha - mam ok 5300pkt PROFIT (to ok210zł)
Może inne propozycje?? Z góry dzięki!!!
Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to.