Witam,
prawdopodobnie moj post bedzie sie powielal z innymi postami w tym temacie, aczkowiek potrzebuje aktualnych informacji i , sorki, ale nie mam czasu czytac ponad 100 stron postow w tym temacie (dzieki dla tych ktorzy nie napisza: skorzystaj z wyszukiwarki, bo takie texty mnie po prostu wk******ja). A zatem:
konczy mi sie umowa z Era w polowie wrzesnia. W obecniej chwili place za abonament 39.99 zl (mam dwie OU0oferty uniwersalne), za minute place cos okolo 50 groszy. Przy podpisywaniu dwa lata temu umowy dostalem/kupilm za grosze Sony Ericssona K700i.
Zakladajac ze nie chce wiecej placic za abonament/moze byc max do 60zl. A jako ze SonyEricsson juz mi sie po dwoch latach sypie to chetnie generalnie zmienilbym go na cos innego, tudziez moglbym sam sobie jakis telefon kupic, np na allegro po przyzwoitej cenie.
Zatem co mi sie najbardziej oplaca? jaka taryfa, oferta w Erze? Lub czy moze warto przeniesc sie z numerem (bo go nie chce stracic) do innego operatora, np. Playa? A moze warto poczekac na jakas ciekawa oferte urodzinowa Ery?
Za wszystkie odpowiedzi z gory wielki dzieki i niech wam Bog w dzieciach wynagrodzi

albo w tanich minutach