Jest w ofercie R140 multimedialnej 4s za 899zl czy 999zlPyrek pisze: Nie wiem skąd wziąłeś taką cenę IPhona 4S bo w najnowszym cenniku go nie widzę jest tylko 4 8GB za 479zł i 5 najtańsza 16GB 1619zł w Rodzina 140.

Jest w ofercie R140 multimedialnej 4s za 899zl czy 999zlPyrek pisze: Nie wiem skąd wziąłeś taką cenę IPhona 4S bo w najnowszym cenniku go nie widzę jest tylko 4 8GB za 479zł i 5 najtańsza 16GB 1619zł w Rodzina 140.
Zajrzałem kilka/kilkanaście stron wstecz i ludzie brali takie taryfy z SUK multimedialne z telefonami:Ajrock pisze:a) 250 min / 250 Mb -> coś koło 49zł /m-c, desire x za 399 zł
b) 500 min / 1 GB -> coś koło 55 zł/m-c, desire x za 199 zł
c) 750 min / 2 GB + paczka smsow do wszystkich -> jakoś 66,80 zł/mc
jesli tak jest to gorzej niż było
Przepraszam, mój błąd, źle daty przeczytałem.arasel pisze:Na stronie jest oczywiście nowy: http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... 111111.pdf
Zniżka jest przy 24 miesięcznej umowie. Masz to chociażby dwa posty wyżej niż Twój własnypeeet pisze:Nie wiem czemu, ale nikt nie pisze, że zniżkę 100 zł za telefon dostaje się przy umowie na 30 miesięcy a nie na 24.
Ktoś wcześniej dostał za 109PLN taryfę bez limitu minut i zniżkę 200PLN na telefon, ta sama opcja bez zniżki (na telefon) jest po 99PLN. Obecna oferta jest jednak nieco gorsza od poprzedniej jeśli chodzi o cenę abonamentu, ale ta oferta została wprowadzona parę dni temu, więc może i warto zaczekać te 2-3 tygodnie - w takim czasie oferty SUK, jeśli mają się zmienić, zmienią się lub nie.madla pisze:Czy moze poczekac do maja i wtedy wszystko zalatwic? (ciezko mi troche czekac ze wzgledu na brak telefonu, ale jak mowie, chodzi bardziej u umowe dla mojej mamy - a moze za te 3 miesiace, pojawia sie tez ciekawsze oferty telefonow)
No cóż... być może mogłabym jeszcze coś ugrać, ale brakowało mi już argumentówzygikuleczka pisze:szeregowa, jeśli faktycznie nie można już dostać tego pakietu exxxtra-w co w sumie wątpie to można dostać także pakiet 100 min na 2 miesiące:)
Jak dzwoniłem w poniedziałek to miałem ofertę R60 za 54,90zł - telefon z cennika bez zniżek.szeregowa pisze:Po kilku rozmowach z SUK dziś przedłużyłam umowę.
Pani była bardzo uprzejma, ale stwierdziła, że przy tej nowej ofercie już nie mają takich "widełek" jak przy tych starych i przy R60 spuściła tylko 5zł na abonamencie... czyli 59,90zł, 24 miesiące, 500 minut, 1 GB i Nokia Lumia 800 za 19zł (według cennika powinnam zapłacić 119zł, więc dostałam zniżkę 100 zł na telefon).
Chciałam jeszcze paczkę SMS w tej cenie, ale nawet mowy nie było... musiałabym za nią zapłacić. Mogę ją jeszcze uruchomić po promocyjnej cenie do 30 dni od podpisania umowy. Później będą to już standardowe ceny.
Gdyby jednak Pani kłamała i ktoś miał jakieś inne info o nowych "widełekach" to dajcie znać, najwyżej w poniedziałek nie podpiszę umowy
Sasquatch pisze:Jak dzwoniłem w poniedziałek to miałem ofertę R60 za 54,90zł - telefon z cennika bez zniżek.szeregowa pisze:Po kilku rozmowach z SUK dziś przedłużyłam umowę.
Pani była bardzo uprzejma, ale stwierdziła, że przy tej nowej ofercie już nie mają takich "widełek" jak przy tych starych i przy R60 spuściła tylko 5zł na abonamencie... czyli 59,90zł, 24 miesiące, 500 minut, 1 GB i Nokia Lumia 800 za 19zł (według cennika powinnam zapłacić 119zł, więc dostałam zniżkę 100 zł na telefon).
Chciałam jeszcze paczkę SMS w tej cenie, ale nawet mowy nie było... musiałabym za nią zapłacić. Mogę ją jeszcze uruchomić po promocyjnej cenie do 30 dni od podpisania umowy. Później będą to już standardowe ceny.
Gdyby jednak Pani kłamała i ktoś miał jakieś inne info o nowych "widełekach" to dajcie znać, najwyżej w poniedziałek nie podpiszę umowy
Kiedyś była wolna amerykanka z tym ale bez przesady, że aż tak, że oferta z telefonem miesiąc przed końcem umowy:P Teraz jest ujednolicone i oferta pojawia się pół roku wcześniej. Są dostępne wszystkie opcje tj. niższy pakiet, wariant z telefonem i bez.peeet pisze:Fakt jest taki, że oferty minutowe bez telefonu dostaje się na 3 mies przed upływem umowy, a z telefonem na 1 miesiąc.