Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Nie opowiadajcie głupot. Nie została zawarta żadna umowa kupna-sprzedaży. Te przepisy mają zastosowanie tylko do przedłużenia umowy z zakupem telefonu. Przedłużenie umowy z usługami się do tego nie zalicza.Mixiorek pisze:"W przypadku, gdy decydujemy się na zakup we własnym domu i zawieramy w związku z tym umowę kupna – sprzedaży, to bez podania przyczyny możemy od niej odstąpić w terminie 10 dni od jej zawarcia. "
z tego co ja widziałem i się dowiadywałem przy wybieraniu oferty to teraz już nie ma znaczenia, i salony orange (lub też TP) i *400 mają identyczne możliwości. Osobiście dostałem:player_sct pisze:na poczatek witam wszystkich bo to moj pierwszy post
z kim najlepiej gadac.. z salonem, czy lepiej z ich linia telefoniczna ktora mnie pewnie bedzie wkrotce nekac...
Robaas pisze:z tego co ja widziałem i się dowiadywałem przy wybieraniu oferty to teraz już nie ma znaczenia, i salony orange (lub też TP) i *400 mają identyczne możliwości. Osobiście dostałem:player_sct pisze:na poczatek witam wszystkich bo to moj pierwszy post
z kim najlepiej gadac.. z salonem, czy lepiej z ich linia telefoniczna ktora mnie pewnie bedzie wkrotce nekac...
abonament 35zł/24m bez telefonu:
- +100% przez całą umowę
- 2 prezenty
- 50% rabatu na popołudnia i weekendy przez całą umowę
- 1000 pkt profit
ja pisałem o ofercie indywidualnej, być może przy firmowych jest nieco inaczej. U mnie było tak, że salon mi dał więcej jak propozycja przez telefon (dodał mi punkty profit), na dodatek nie umiałem się z nimi dogadać przez telefon, ja swoje, że jest pakiet kwotowy i taka i taka promocja a oni ciągle swoje i o innych usługach. z tego co czytałem na forum i dowiadywałem się i tak bym więcej nie dostał, miałem do wyboru zestaw usług z rabatem 100% i część z 50%, najlepiej pasują mi popołudnia i weekendy i to właśnie wybrałem, i jestem zadowolony z tego co dostałem a to jest najważniejsze. Co do telefonów się nie wypowiem bo nawet nie pytałem, z góry zakładałem, że biorę bez telefonu:))Idzik pisze: A co do kontaktu ...hmmm w salonie z własnego doświadczenia wiem , mają mniejsze możliwości najlepiej z BOK-iem sie kontatkować albo PROPOZYCJĄ ...
mi się o tyle podobało w salonie, że widziałem monitor, listę usług jaką sobie mogę wybrać itp.. a przez telefon to zawsze kartka, liczenie, zapamiętywanie... nawet zapytałem, że dają teraz tyle co przez telefon to usłyszałem, że wyrównali to bo była zbyt duża dysproporcja w przedłużeniach... cały czas mówię oczywiście o ofercie bez telefonu.Idzik pisze:ja może spróbuje przez orange.pl albo salon bo same usługi
Może się wstydzą? Jest czego, bo mnie przy średniej mies. fakturze ok. 75 zł za ostatni rok i abonamencie 55 zł zaoferowali wszystkiego... 200 zł zniżki na telefon, który każdy inny operator ma przy tym abonamencie i tak taniej dla nowego klienta niż Orange z tą ich śmieszną zniżką.Bardzo proszęb o odpowiedź
[ Dodano: 2009-02-01, 23:02 ]
Dlaczego nikt nie odpisuje. H__A__L__O_!!__!!_!!_!!_!!_!!_!!_!!_!!_!!_!!_!!_
mucher pisze:Może się wstydzą? Jest czego, bo mnie przy średniej mies. fakturze ok. 75 zł za ostatni rok i abonamencie 55 zł zaoferowali wszystkiego... 200 zł zniżki na telefon, który każdy inny operator ma przy tym abonamencie i tak taniej dla nowego klienta niż Orange z tą ich śmieszną zniżką.Bardzo proszęb o odpowiedź
[ Dodano: 2009-02-01, 23:02 ]
Dlaczego nikt nie odpisuje. H__A__L__O_!!__!!_!!_!!_!!_!!_!!_!!_!!_!!_!!_!!_
Na jakiekolwiek argumenty kobieta była głucha, mówiąc, że tylko tyle jej system proponuje. O dodatkowych usługach - pytałem - nawet mowy nie było.