Czy można to połączyć z mokazją 200zł?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
A ktoś ogólnie ma info / spekulacje , czy orange zamierza mieć lumie 950 , i jakaś wróżba z magicznej kuli ile może kosztować w abo tym 89,99?
Bo póki co oferta z3 jest chyba najkorzystniejsza cena / oferta.
Bo póki co oferta z3 jest chyba najkorzystniejsza cena / oferta.
Podobno coś tam testują z tą 950, ale nie ma na chwilę obecną żadnych informacji niestety, aczkolwiek taki stan powinien się chyba wyjaśnić na dniach.
Zobacz sobie po ile są w Play/T-mobile i możesz szacować.
Na początku obstawiam że będą chcieli z 1000zł z abo 89,99 ale za pół roku powinna być za złotówkę. Myślę że pojawią się jeszcze przed świętami (ewentualnie tuż po)
Na początku obstawiam że będą chcieli z 1000zł z abo 89,99 ale za pół roku powinna być za złotówkę. Myślę że pojawią się jeszcze przed świętami (ewentualnie tuż po)
Witajcie,
Skąd wnioskujecie, że te ceny to w ramach szalonych dni? Do tej pory na stronach Orange ani w cennikach nie ma żadnego info. Chociaż ceny faktycznie całkiem dobre.
Skąd wnioskujecie, że te ceny to w ramach szalonych dni? Do tej pory na stronach Orange ani w cennikach nie ma żadnego info. Chociaż ceny faktycznie całkiem dobre.
Orange już tradycyjnie ma opóźnienie z zamieszczeniem odpowiedniej grafiki.
Edit:
Z drugiej strony cennik określa, że te ceny obowiązują od 8 do odwołania. Może to jednak ceny regularne
Edit:
Z drugiej strony cennik określa, że te ceny obowiązują od 8 do odwołania. Może to jednak ceny regularne

Jest grafika;-) Teraz to nie szalone dni tylko zjazd cenowy:-D
Należy zauważyć że zjazd cenowy w odróżnieniu do szalonych dni nie obowiązuje tylko na orange.pl bo w cennikach "salonowych" również zostały obniżone ceny jak w tych obowiązujących na orange.pl, za wyjątkiem Sony XPERIA Z3 i Z3 Compact, i należy zaznaczyć że ceny w cennikach "salonowych" są IDENTYCZNE, a zawsze ceny na orange.pl były niższe o paredziesiąt od salonowych. I co ważne dla przedłużających umowy, jeśli zjazd cenowy dotyczy cenników "salonowych" to obowiązuje także w DUK a więc można go połączyć z rabatem 30% na abonament 

A są gdzieś jeszcze dostępne rabaty 20/30% czy wszystkie oferty wygasły poza DUK? 

Jak dla mnie słaby wybór telefonów, mogło być więcej modeli a nie tylko głównie Sony i LG. Poza tym wszystki w abo za 89,90zl. A tańsze abonamenty gdzie ?
Czy te telefony w abo w Orange mają "orendżowską" nakładkę na system razem z aplikacjami od Orange?
Mam Z3C mam i nakładkę i aplikacje Orange.
Warto dodać ze wymiana na oprogramowanie bez nakładki (nieabradowane) jest stosunkowo prosta i całkowicie zgodna z gwarancja. Większym problemem są nakładane simlocki i blokada bootloadera (to z kolei ważne tylko dla bardzo zaawansowanych użytkowników).
A możecie mi jeszcze powiedzieć, bo Orange nie odpowiedziało, czy po przeniesieniu numeru do nich do abonamentu dla klientów indywidualnych, potem cesji na firmę dalej w taryfie dla indywidualnych, będę otrzymywał faktury na firmę?
Czy jest to możliwe tylko z abonamentów firmowych?
Mam indywidualną działalność gospodarczą.
Jako że play nie oferuje mi nic ciekawego z telefonem myślę nad przejsciem. Interesuje mnie Z3 w orange za 200zł w abo 89zl i pol roku za free.
Opłaca się ta opcja wg was?
Opłaca się ta opcja wg was?
Wg. nas się opłaca:-) Można jeszcze trochę urwać na nieplaceniu abonamentu do dnia przeniesienia numeru,
Jeżeli numer jest Twoją własnością, przeniesiesz go do abonamentu dla indywidualnych, to zaraz potem napisz do nich zgłoszenie (np. poprzez Mój Orange): "proszę o zmianę danych na moim koncie abonenckim, tak aby widniały na działalność gospodarczą, którą prowadzę: podajesz pełne dane działalności", wtedy powinieneś otrzymywać faktury na działalność, ja miałem taki przypadek i obyło się bez problemówPalioo pisze:A możecie mi jeszcze powiedzieć, bo Orange nie odpowiedziało, czy po przeniesieniu numeru do nich do abonamentu dla klientów indywidualnych, potem cesji na firmę dalej w taryfie dla indywidualnych, będę otrzymywał faktury na firmę?

Mamy porządne szalone dni a w nich P8, Z3c, G3, M8s i kilka innych. Moim zdaniem szczególnie P8 jest warty uwagi.
Przyznam Ci rację, Huawei P8 jest w bardzo dobrej cenie.