Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Nie, to nie jest dobry krok. Dobrym krokiem (profilowanie) byłby "goły abo" i możliwośc wyboru usług które potrzebujemy. Oh wait... tak było do tej pory pod postacią prezentów. No ale najwidoczniej to było zbyt skomplikowane dla klientów...marcel84 pisze:krzsos, a nie uwazasz, ze takie profilowane taryfy sa krokiem w dobra strone i odpowiedzia na potrzeby klientow? jak dla mnie to w koncu jest mozliwosc placenia za to, z czego sie naprawde korzysta.
Zawsze jak wchodzą nowe taryfy słyszymy że są odpowiedzią na potrzeby klientówmarcel84 pisze:krzsos, a nie uwazasz, ze takie profilowane taryfy sa krokiem w dobra strone i odpowiedzia na potrzeby klientow? jak dla mnie to w koncu jest mozliwosc placenia za to, z czego sie naprawde korzysta.
Co do przedłużania umów w Orange wyróżniamy 3 poziomy negocjacji.Marens pisze:Oliver pisze:poszedlem do salonu i tam dostalem o wiele wiecejTeż nie mogę się zgodzićrastamann pisze:Kompletnie się z tobą nie zgadzam panie Olivierze.
Przez telefon omijamy całą grupę prowizji i dlatego konsultanci mogą zaoferować nieco więcej.
to skoro oferty się pogarszają przy przedłużaniu umów, a nie polepszają to się chyba jeszcze głębiej zastanowię nad odejściem z Orange :/. Konsultanci dzwoniący ostatnio do mnie "gówno" mi dawali, to teraz wychodzi na to, że zaoferują mi większe "gówno"Ofeck pisze:Panie i Panowie, z dniem dzisiejszym oferta orange przy przedluzaniu umowy pogorszyla sie, jak wczoraj moglem dac np. przy D39 zl 2 uslugi na cala dlugosc umowy, tak dzisiaj moge dac jedna usluge i na 6 miesiecy przy umowie na 12......DNO, i jak ja mam to sprzedac.
ale jaja ;/ dopiero co sprawdzałem parę dni temu dostępne usługi w nowych abo, i był pakiet sms do wszystkich za 10 zł, i pakiet 1000 sms za 10 złcesarz pisze:Jak widać nie ma 1000 sms w nowych taryfach Orange.