goral2099, ale oferta wyglada inaczej:)pakierhakierxd, w tej same cenie dostaniesz bez limitu polaczenia do wszystkich sieci komorkowych.

[ Dodano: 2013-10-08, 21:20 ]
Z no limit kolejne 5zł.
nie dostałem takiej propozycji tylko złożyłem ją teoretycznie na podstawie regulaminu dostępnego.greg.x pisze:Jaka długość umowy 12 czy 15 miesięcy? Kiedy kończy sie twoja aktualna umowa.?Damian67 pisze:19,99 za nielimitowane play+750mb
10zł za 200 minut
5zł za nielimitowane sms-y
w sumie 34,99zł (pierwszy miesiąc 15zł mniej)
Mi gosciu z GU powiedzial ze stacjonarne kosztuje 10zl a nie 5. Tyle samo jest na play24.pakierhakierxd pisze:Wiemale zauważ tu stacjonarne są w pakiecie
![]()
[ Dodano: 2013-10-08, 21:20 ]
Z no limit kolejne 5zł.
tyle, że ja jestem klientem indywidualnym... nie będzie miał nic na przeciwko jak się z nim skontaktuje?tramal pisze:Witam,
widze duzo pytan - polecam mojego opiekuna biznesowego PLAY na obszarze śląska i chyba małopolski. Nr kom - 535505533, Trybuś Łukasz. W razie czego dodajcie ze macie info od Pana Tramal Tomka, to moze jakis rabat dostane
Rozważałem ten telefon wraz z wiadomością o wprowadzeniu go do oferty. Ale z racji że nie obsługuje LTE (informacje ze strony telepolis), który play ma wprowadzić za miesiąc, to wolałbym już HTC ONE mini. Niestety w e-sklepie go nie ma.playWBT pisze:Ja bym ci mógł polecić HTC desire 500.
Dzwonić na razie nie będę, bo sam nie wiem jaki telefon bym chciał. We wrześniu byłem zdecydowany na Sony XPERIE SP. Nawet ją zamówiłem w orange podczas szalonych dni + kupon rabatowy, gdzie wyszedł w całkiem przyjemnej cenie. Jednakże zawiodłem się na obsłudze orange'a, który przez "błąd w danych" zakończył zamówienie.playWBT pisze:Zadzwoń od razu do działu przedłużania umów. Cen telefonów nie można negocjować. Możesz coś ugrać na abo. .
verma pisze:Witam,
bardzo bym prosił o informację odnośnie czego mogę się spodziewać po play przy przedłużaniu umowy
wczoraj złożyłem wypowiedzenie po 6 latach współpracy z play - umowa kończy mi się 27 października. Wypowiedzenie dopiero przeniesie mój numer na prepaid z dniem 1 grudnia.
Do tej pory płaciłem 98 zł miesięcznie teoretycznie (praktycznie średnio 120 zł miesięcznie, bo dokupywałem doładowania itp.) - RePlay All Inclusive MAX.
Dzisiaj już zadzwonił do mnie konsultant - nie wiem czy z GU czy nie - ale proponował to samo co na stronie dla zwykłych klientów i twierdził, że oni innych ofert nie mają. "Podziękowałem" mui powiedziałem, że wiem co jest na stronie i jeżeli nie zaproponuje mi chociaż 20 zł zniżki - z abonamentów:
- 99,99 zł + 20 zł dopłaty żeby wziąć LG Swift G za złotówkę (suma sumarum żeby było 99,99 zł miesięcznie) lub
- 99,99 zł + 40 zł dopłaty żeby wziąć LG G2 za złotówkę (suma sumarum żeby było 119,99 zł miesięcznie)
to pozostaje przy wypowiedzeniu. Na tym rozmowa się zakończyła - bo oni nie mają innych ofert.
Wychodzi na to, że dzwonił zwykły konsultant?
Czy zniżki, które chcę uzyskać są osiągalne?
Czy zadzwoni do mnie ktoś jeszcze z GU? Mniej więcej kiedy to powinno nastąpić? 2 tygodnie przed końcem umowy (kończy się 27.10) czy 2 tygodnie przed końcem wypowiedzenia - czyli w połowie listopada?
Z góry wielkie dzięki za pomoc