• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 80 z 692
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 692

#666649  autor: krecik6667
 08 paź 2013, 21:10
goral2099, ale oferta wyglada inaczej:)pakierhakierxd, w tej same cenie dostaniesz bez limitu polaczenia do wszystkich sieci komorkowych.

#666651  autor: pakierhakierxd
 08 paź 2013, 21:20
Wiem :P ale zauważ tu stacjonarne są w pakiecie :D

[ Dodano: 2013-10-08, 21:20 ]
Z no limit kolejne 5zł.

Pozdrawiam :)

#666657  autor: krecik6667
 08 paź 2013, 21:26
pakierhakierxd, o ile ktos dzwoni:) w sumie to ciekawa sprawa jak rozmawialem z ze znajomym ktory pracuje w play przez rok kazdy kto z nim przedluzal umowe mowil ze stacjonarne nie sa potrzebne bo nie dzwoni. teraz w tych nowych ofertach mowi ze kazdy kto chce przedluzac nagle dzwoni na stacjonarne;) albo taka "baza" klientow albo ludzie nagle zaczeli na stacjonarne dzwonic;)

#666659  autor: pakierhakierxd
 08 paź 2013, 21:35
Wiesz ja prawie nie dzwonię do ludzi na stacjonarny ale sporo się dzwoni czasem do banku czy na jakąś infolinię np. Netia.Ja mam czasem parę razy w mc-u awarię i co niby za to będę płacił ekstra,bez minut na to ani rusz.

[ Dodano: 2013-10-08, 21:36 ]
Temu jak będę przedłużał to te 35 lub 40zł albo minimax (na allegro są doładowania po 45 -46).

[ Dodano: 2013-10-08, 21:37 ]
200 minut by mi starczyło bo wykorzystuję max 120 w mc-u a do tego narazie wychodzi że bardzo dużo w sieci :] ,ale i tak bym musiał się zastanowić czy nie chcę no limit za jedyne 5zł więcej ;p

Pozdrawiam :)

#666661  autor: krecik6667
 08 paź 2013, 21:42
pakierhakierxd, nie chodzilo mi o Ciebie a o tych co niby nie dzwonia na stacki:) kazdy wezmie co jemu pasuje. ja tam w ogole nie dzwonie a nawet jak juz to za polaczenia z infolinia dodatkowo place wiec mi wsio jedno

#666663  autor: kadMoholik
 08 paź 2013, 21:48
Witam,

Kończy mi sie kolejna już umowa w PLAY, to co oferują obecnie za 69.90 nawet by mi odpowiadało (NL rozmowy + 2GB) tylko czy jest szansa zbić cenę telefonu? np. takiego HTC Dezire 500 z 299 na 199?

Jesli tak to jak się do tego zabrać?

#666667  autor: Damian67
 08 paź 2013, 22:05
greg.x pisze:
Damian67 pisze:19,99 za nielimitowane play+750mb
10zł za 200 minut
5zł za nielimitowane sms-y

w sumie 34,99zł (pierwszy miesiąc 15zł mniej)
Jaka długość umowy 12 czy 15 miesięcy? Kiedy kończy sie twoja aktualna umowa.?
nie dostałem takiej propozycji tylko złożyłem ją teoretycznie na podstawie regulaminu dostępnego.

#666773  autor: bartek1985
 09 paź 2013, 16:44
pakierhakierxd pisze:Wiem :P ale zauważ tu stacjonarne są w pakiecie :D

[ Dodano: 2013-10-08, 21:20 ]
Z no limit kolejne 5zł.
Mi gosciu z GU powiedzial ze stacjonarne kosztuje 10zl a nie 5. Tyle samo jest na play24.

#666804  autor: verma
 09 paź 2013, 19:05
Witam,

bardzo bym prosił o informację odnośnie czego mogę się spodziewać po play przy przedłużaniu umowy :)

wczoraj złożyłem wypowiedzenie po 6 latach współpracy z play - umowa kończy mi się 27 października. Wypowiedzenie dopiero przeniesie mój numer na prepaid z dniem 1 grudnia.
Do tej pory płaciłem 98 zł miesięcznie teoretycznie (praktycznie średnio 120 zł miesięcznie, bo dokupywałem doładowania itp.) - RePlay All Inclusive MAX.

Dzisiaj już zadzwonił do mnie konsultant - nie wiem czy z GU czy nie - ale proponował to samo co na stronie dla zwykłych klientów i twierdził, że oni innych ofert nie mają. "Podziękowałem" mu :) i powiedziałem, że wiem co jest na stronie i jeżeli nie zaproponuje mi chociaż 20 zł zniżki - z abonamentów:
- 99,99 zł + 20 zł dopłaty żeby wziąć LG Swift G za złotówkę (suma sumarum żeby było 99,99 zł miesięcznie) lub
- 99,99 zł + 40 zł dopłaty żeby wziąć LG G2 za złotówkę (suma sumarum żeby było 119,99 zł miesięcznie)
to pozostaje przy wypowiedzeniu. Na tym rozmowa się zakończyła - bo oni nie mają innych ofert.

Wychodzi na to, że dzwonił zwykły konsultant?
Czy zniżki, które chcę uzyskać są osiągalne?
Czy zadzwoni do mnie ktoś jeszcze z GU? Mniej więcej kiedy to powinno nastąpić? 2 tygodnie przed końcem umowy (kończy się 27.10) czy 2 tygodnie przed końcem wypowiedzenia - czyli w połowie listopada?

Z góry wielkie dzięki za pomoc

#666932  autor: zdzislaw
 10 paź 2013, 11:35
witam,

w obecnej ofercie "Replay FORMUŁA Unlimited Tylko SIM+" obecne sa m.in. opcje:
- FORMULA 4.0 Unlimited + nielimitowane stacjonarne(lub nielimitowane SMS-y, MMS-y do wszystkich sieci) za 24,99 złotych.
- FORMULA PLAY Unlimited za 9,99pln + opcjonalnie: nielimitowane stacjonarne za 5pln (lub nielimitowane SMS-y, MMS-y do wszystkich sieci) + 200 min. do wszytskich za 10 pln - calosc za 24,99 złotych :)

Czy ktos orientuje sie jak ta oferta wyglada w opcji GU?

Z.

#667130  autor: greg.x
 11 paź 2013, 10:32
Kilka dni temu wysłałem emailem wypowiedzenie umowy, dziś odebrałem telefon z boku w celu potwierdzenia wypowiedzenia i okresu kiedy umowę chcę zakończyć. Nie otrzymalem żadnej propozycji, prawdopodobnie z tego powodu, że koniec umowy dopiero 31.01.2014. Miałem nadzieję że będę mógł obniżyć abonament przez ostatnie 3 miesiące kosztem przedłużenia o kolejny rok umowy. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać.
 #667146  autor: verma
 11 paź 2013, 11:43
tramal pisze:Witam,

widze duzo pytan - polecam mojego opiekuna biznesowego PLAY na obszarze śląska i chyba małopolski. Nr kom - 535505533, Trybuś Łukasz. W razie czego dodajcie ze macie info od Pana Tramal Tomka, to moze jakis rabat dostane :)
tyle, że ja jestem klientem indywidualnym... nie będzie miał nic na przeciwko jak się z nim skontaktuje? :)

poza tym co śmieszne - wczoraj znowu zadzwonił konsultant z play czy nie chce nowego numeru... powiedziałem, że po co mi nowy numer jak wypowiadam umowę w ogóle z wami... a on: no ale dla kogoś z rodziny mógłby Pan wziąć na przykład... :)
bezsensu :)

#667307  autor: Mitrek
 11 paź 2013, 22:35
Ile dni czeka się na kontakt telefoniczny od grupy utrzymaniowej po wypowiedzeniu umowy w salonie ? I czy może mieć na to wpływ data rozwiązania umowy ? Dzisiaj generalnie umowa przeszła na czas nieokreślony, na pre-paida ma przejść dopiero 1 grudnia (8 września złożone wypowiedzenie). Wiem trochę późno złożyłem wypowiedzenie, ale pierwotnie miałem przejść do orange'a gdyby nie ich odrzucenie zamówienia z 30% rabatem...
I co oferuje grupa utrzymaniowa dla ofert z telefonem ? Mimo, że mam obecnie lepszą ofertę niż oferowane na stronie to jednak nie widzi mi się płacić 1,5 miesiąca górką abonament jakbym ciągle płacił raty za telefon. Dodam, że mam dwa telefony na jednym rachunku

#667347  autor: playWBT
 12 paź 2013, 09:33
Najlepiej nie czekać. Pewnie dostaniesz maila, albo list z ofertą za 24.99 bez telefonu na 18 miesięcy. Zadzwoń od razu do działu przedłużania umów. Cen telefonów nie można negocjować. Możesz coś ugrać na abo. Formuła 4.0 z 2 gb internetu i smsami bez limitu kosztuje 79 zł (pierwszy miesiąc 69 zł). Jeśli masz złożone wypowiedzenie to taki abonament możesz dostać 15 zł taniej- za 64.99, ale cena telefonu jest taka jak na stronie, lub 2-3 dychy wyższa.
Możesz obniżyć cenę telefonu, podnosząc abonament do 74.99 (nadal 5 zł taniej niż w standardzie) a np: samsung galaxy core będzie za 1 zł.

#667391  autor: Mitrek
 12 paź 2013, 13:21
A można dostać telefon który na stronie playa nie jest oferowany ? W salonie widziałem dużo większy wybór jak np. Sony XPERIA SP, którego w e-sklepie nie ma. Za telefon jednorazowo jestem w stanie dać kilka stówek, oby tylko miesięczne zobowiązanie nie przekraczało obecnego (66 złoty)

#667394  autor: playWBT
 12 paź 2013, 13:34
Nie tego telefonu nie ma i prawdopodobnie tej SP już nie będzie. Ona faktycznie była na stanach magazynowych chyba we wrześniu, ale może z 5 dni i się rozeszła. Ogólnie jeśli jest w salonach to znaczy, że się nie sprzedała od tamtej pory, bo salony zamawiają z wyprzedzeniem. Ja bym ci mógł polecić HTC desire 500. Wydaje się całkiem ciekawą opcją w tej ofercie.

edit: stany magazynowe na stronach i na infolinii zwykle są takie same. Czasem mogą pojawić się różnice, ale zwykle, gdy na stronie przy telefonie jest "czerwona kropka", czyli telefonów jest mało albo bardzo mało. Na infolinii może już go nie być, z tego względu, że infolinia ma szybciej aktualizowane stany magazynowe.

#667454  autor: Mitrek
 12 paź 2013, 20:37
playWBT pisze:Ja bym ci mógł polecić HTC desire 500.
Rozważałem ten telefon wraz z wiadomością o wprowadzeniu go do oferty. Ale z racji że nie obsługuje LTE (informacje ze strony telepolis), który play ma wprowadzić za miesiąc, to wolałbym już HTC ONE mini. Niestety w e-sklepie go nie ma.
playWBT pisze:Zadzwoń od razu do działu przedłużania umów. Cen telefonów nie można negocjować. Możesz coś ugrać na abo. .
Dzwonić na razie nie będę, bo sam nie wiem jaki telefon bym chciał. We wrześniu byłem zdecydowany na Sony XPERIE SP. Nawet ją zamówiłem w orange podczas szalonych dni + kupon rabatowy, gdzie wyszedł w całkiem przyjemnej cenie. Jednakże zawiodłem się na obsłudze orange'a, który przez "błąd w danych" zakończył zamówienie.
Teraz skoro Play już go nie oferuje szukałbym czegoś podobnego standardu od SONY, HTC czy ostatecznie SAMSUNGA. W e-sklepie jednak nie ma praktycznie w czym przebierać w podobnej klasie. Z wyższej klasy najtańszy HTC ONE to już jednak za duży wydatek (do 700 mogę dać). Widocznie przyjdzie mi czekać aż Play wprowadzi jakieś nowe opcje jak HTC Desire 601 lub da przyjemne promocje na telefony jak orange.

#667805  autor: verma
 14 paź 2013, 16:09
verma pisze:Witam,

bardzo bym prosił o informację odnośnie czego mogę się spodziewać po play przy przedłużaniu umowy :)

wczoraj złożyłem wypowiedzenie po 6 latach współpracy z play - umowa kończy mi się 27 października. Wypowiedzenie dopiero przeniesie mój numer na prepaid z dniem 1 grudnia.
Do tej pory płaciłem 98 zł miesięcznie teoretycznie (praktycznie średnio 120 zł miesięcznie, bo dokupywałem doładowania itp.) - RePlay All Inclusive MAX.

Dzisiaj już zadzwonił do mnie konsultant - nie wiem czy z GU czy nie - ale proponował to samo co na stronie dla zwykłych klientów i twierdził, że oni innych ofert nie mają. "Podziękowałem" mu :) i powiedziałem, że wiem co jest na stronie i jeżeli nie zaproponuje mi chociaż 20 zł zniżki - z abonamentów:
- 99,99 zł + 20 zł dopłaty żeby wziąć LG Swift G za złotówkę (suma sumarum żeby było 99,99 zł miesięcznie) lub
- 99,99 zł + 40 zł dopłaty żeby wziąć LG G2 za złotówkę (suma sumarum żeby było 119,99 zł miesięcznie)
to pozostaje przy wypowiedzeniu. Na tym rozmowa się zakończyła - bo oni nie mają innych ofert.

Wychodzi na to, że dzwonił zwykły konsultant?
Czy zniżki, które chcę uzyskać są osiągalne?
Czy zadzwoni do mnie ktoś jeszcze z GU? Mniej więcej kiedy to powinno nastąpić? 2 tygodnie przed końcem umowy (kończy się 27.10) czy 2 tygodnie przed końcem wypowiedzenia - czyli w połowie listopada?

Z góry wielkie dzięki za pomoc

sprawa rozwiązana

to jest to co dostałem po wysłaniu wypowiedzenia:

"Pragniemy przekonać Pana do pozostania w naszej sieci. Specjalnie dla Pana przygotowaliśmy poniższą ofertę. W ramach Abonamentu Formuła 4.0 UNLIMITED oferujemy nielimitowane połączenia do Play i innych sieci komórkowych za jedyne 24,99 złotych.
Dodatkowo jeden z dwóch pakietów do wyboru:
-nielimitowane SMS-y, MMS-y do wszystkich sieci lub
-nielimitowane połączenia na numery stacjonarne."

a wybrałem i tak ofertę z LG G2 za 1 zł przy abonamencie 134 zł czyli o 5,99 zł taniej niż w standardzie (formuła europa unlimited z 2gb internetu)... podobno nie da się taniej, a szczerze to się już poddałem, bo nie chcę mi się już dalej kombinować dla być może kolejnych 5 zł...

#667828  autor: greg.x
 14 paź 2013, 17:43
Brakuje tutaj dosc istotnej informacji na ile umowa z formula 4.0 za 25 zl. Dostalem takie smo info na play24, ale jak zadzwonilem po szczegoly na *500 to callgirl nie widziala zadnej propozycji na moim koncie.

#667834  autor: verma
 14 paź 2013, 18:06
obstawiałbym 15 albo 18 miesięcy... bo się już nie dopytywałem o tą ofertę...

a w jakim czasie po otrzymaniu tej informacji zadzwoniłeś? może za szybko? :)
ewentualnie Ci wskoczyła jakaś zaległa płatność?
  • Strona 80 z 692
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 692
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80