Witam ponownie!
Dzis podpisalem aneks do umowy na kolejne dwa lata; opisze moja bitewke z Era moze sie komus przyda. Jestem w sieci juz 4lata - taryfa Era Nowy Komfort
Umowa normalnie mi sie konczy 10października; 2 miesiace przed koncem umowy jest mozliwosc podpisania aneksu z telefonem. Posiadalem 3 oferty - 2 x 40min na all i 100min na ere i stacjonarne za co placilem 70zl (2 pakiety ze znika).
5 sierpnia napisalem do iBOA prosbe o przedstawienie oferty specjalnej bo niepodobaja mi sie warunki, inni operatorzy to.. nowi abonenci tamto bla bla bla itd.W odpowiedzi napisali mi metoda Ctrl C Ctrl V

zywcem zerzniety cennik ze strony (15zl/pakiet)- przedluzenie bez telefonu, co mam daleko i gleboko..
Zniesmaczony poczekalem do 10 sierpnia kiedy mialem juz mozliwosc podpisania aneksu z telefonem napisalem jeszcze raz ale bardziej dosadnie i zagrozilem zerwaniem umowy.
Przemila Pani zaproponowala mi tradycyjne 16,50 za pakiet co daje 66 z vat-msc za 4oferty.
Pora na telefon na 602900 tam Pan zaproponowal mi oddzwonienie w dniu nastepnym poniewaz Dzial Utrzmania Klienta juz po godzinach.
W dniu nastepnym zadzwonil do mnie nastepny przemily Pan i dokonalismy niemozliwego
3x40min do wszystkich plus 1x100min na Ere i stacjonarne plus 1000min na ere i stac. po wykorzystaniu abonamentu na okres calego aneksu ya 66zl y vat
Do tego Nokia 6300 (16mln kolorkow)

z sluchawka bluetooth Jabra BT135 za 99zl
I teraz mam pytanie czy kazdy z was przedluzajacych dostal te 1000min?
I drugie: Czy za opisane przedluzenie przysluguja mi jakies pukty Era Premia_
Telefon z aneksem mam otrzymac w piatek.
Sorry za to ze sie tak rozpisalem ale moze komus sie przyda, a ostanio i tak malo piszecie
Pozdrawiam i dzieki za pomoc!