lookass pisze:taniej aparat i abonament taniej o 10 zl, 240 zl bym zaoszczedzil
sory ale moja mama przdłużała rok temu ceny słuchawek dla przełużeniowców w najniższym abo we wrześniu były droższe interesowal mnie wtedy B-S S68 i jego cena wzrosła!!
a mama wziela 2 pakiety bo i tak jej oferowali 30 zl a o mozliwosci negocjacji nie wiedzialem
a ten abonament 10 zł tansz to kto by Ci dał na którą ofertę?? były wyższe dla nowych napewno dla przedluzajacych tez standardowo:
przed promocja urodzinowa dla przedluzajacych z 1 oferta abonament 20zl, we wrzesniu juz 30:P no cóż reklamy mówiły taka okazja się nie powtórzy no cóż powtarza się hmm <lol2> z tym że teraz trzeba 90 gr wiecej placic. i jakos dziwne te abonamenty dla nowych fakt wtedy mozna bylo sobie na starcie wybrac dowolny pakiet teraz chyba nie
A I JESZCZE PYTANIE O MNIE TUTAJ JUZ SIE KILKA RAZY WYPOWIADAŁEM MAM DO ZAKONCZENIE UMOWY 2 MIESIĄCE KILKA DNI TEMU (8 SIERPNIA) ZAPROPONOWALI MI TEN ABONAMENT ALE OD 30 ZŁ CZY PISAĆ IM JUŻ ŻE JAK NIE DADZĄ LEPIEJ TO UCIEKNĘ DO PLAY? CZY JESZCZE POCZEKAĆ? POTEM BEDZIE GLUPIO O TYM PISAC DRUGI RAZ ZA MIESIĄC CHYBA HMM:p
[ Dodano: 2007-08-09, 20:22 ]
czemu nie zaoferują mi z 1 ofertą kurcze jakie ćwoki w tej erze
Alcatel OT Club --> Motorola C350 --> Sony Ericsson T68i --> Siemens SL45i --> Siemens C75 --> Siemens AX75 --> Samsung X660 --> Nokia 6310i --> Motorola V3 --> Sony Ericsson K550i -- > Nokia E51