• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 78 z 318
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 318

#210696  autor: aga
 09 sie 2007, 10:00
lookass pisze:Ja to po 15 sierpnia( koniec umowy) robie miesiac na czas nieokreslony, bo we wrzesniu beda pewnie lepsze promocje, choc ciekawe czy dla stalych abo :/ myslicie ze to dobry pomysl? czy we wrzesniu moge sie ubiegac o te same warunki?
Jak umowa przejdzie na czas nieokreślony, to będziesz mógł później przedłużyć na warunkach dla stałych abonentów.

#210762  autor: elrond
 09 sie 2007, 13:34
Wysłałem e-mail o "nieodpowiadające mi warunki", to zadzwoniła do mnie panna z BOA i tłukła że nic więcej sie nie da itd, ja jej swoje ona mi swoje :wink: itp... kuszka z tą zniżką...

#210775  autor: lukaszek1234
 09 sie 2007, 14:08
lookass pisze: bo we wrzesniu beda pewnie lepsze promocje, choc ciekawe czy dla stalych abo :/ myslicie ze to dobry pomysl?
hehe się chłopie przeliczysz co było rok temu?
na 10 urodziny ery podobno miala być taka extra oferta:D:D:D lol2 i co było gorzej niż przed urodzinami teraz wątpię że coś też dadzą i tak ludzie u nich biora a oferty takiej jak play nie zrobia nie ma szans wiec uwazaja kto ma przeejsc ten przejdzie
a w erze i tak wiele ludzi nadal na komorke czyli beda nowi aby dla znajomych do rodziny miec te powiedazmy wiecej minutek

Alcatel OT Club --> Motorola C350 --> Sony Ericsson T68i --> Siemens SL45i --> Siemens C75 --> Siemens AX75 --> Samsung X660 --> Nokia 6310i --> Motorola V3 --> Sony Ericsson K550i -- > Nokia E51

#210811  autor: przemek910
 09 sie 2007, 15:14
Wysłałem e-mail o "nieodpowiadające mi warunki", to zadzwoniła do mnie panna z BOA i tłukła że nic więcej sie nie da itd, ja jej swoje ona mi swoje itp... kuszka z tą zniżką...
załatwiaj wszystko emailami, ponow emaila z dopiskiem prosze o odpowiedz via email ;-)

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#210813  autor: elrond
 09 sie 2007, 15:18
załatwiaj wszystko emailami, ponow emaila z dopiskiem prosze o odpowiedz via email
Opłace rachunek z tego miesiąca bo jest dość wysoki jak na moją średnią, i przejde do ostrzejszej ofensywy :wink: Ktoś mówił że przyrównywanie do Playa działa na nich jak płachta na byka, zobaczymy... :twisted:

#210816  autor: przemek910
 09 sie 2007, 15:19
elrond pisze:Ktoś mówił że przyrównywanie do Playa działa na nich jak płachta na byka, zobaczymy...
tak, ja tak pisalem :-D , bo to prawda, podziałało w moim przypadku, tak, że po 2 mailach miałem już zniżkę - 16,5zl/pakiet

#210820  autor: elrond
 09 sie 2007, 15:25
kin pisze:tak, ja tak pisalem , bo to prawda, podziałało w moim przypadku, tak, że po 2 mailach miałem już zniżkę - 16,5zl/pakiet
a jak zadam mało dyskretne pytanie, jak tam z wysokościa twoich rachunków? abonamentu? :wink:

Tylko głupio to wyszło dziś, bo ta kobita zaskoczyła mnie tym telefonem. Jakbym się spodziewał to opracowałbym sobie w głowie scenariusz i pomęczył ja bardziej, albo prosił o przełaczenie do Działu Utrzymania Klienta. Tak, to posłuchałem co ma mi do powiedzenia, ona swoje ja swoje i stanęło na tym że sie zastanowie i zadzwonie, albo zamówie z iboa. Nie lubie jak sie mnie bierze pod włos i to znienacka... :evil:

#210822  autor: przemek910
 09 sie 2007, 15:28
elrond pisze:a jak zadam mało dyskretne pytanie, jak tam z wysokościa twoich rachunków? abonamentu?
wg ich srednia byla 55 złotych, ale ską to wzieli to nie wiem :-D abo. było w wyskości 40,98zł, i nikt z niego nie korzystał praktycznie ;) i nie rozmawiaj z panienkami z BOA bo nie wiadomo kto to ;) byc moze to jakies podstawione osoby mają Ci wcisnąć jak najgorsza ofertę... ;)

#210827  autor: elrond
 09 sie 2007, 15:35
To raczej nie była podstawiona, bo miała przed oczami mojego maila. Ale widać było że klepie co jej każą i żadnej mocy sprawczej nie posiada oprócz czytania :wink:

Ciekawe jest to, że nie robiła żadnych problemów w tym że telefon jest zarejestrowany na kogos innego ( na moją rodzicielke). Poprosiła żeby podać imie i nazwisko abonenta, hasło i moglismy rozmawiać.

#210828  autor: przemek910
 09 sie 2007, 15:36
elrond pisze:Ciekawe jest to, że nie robiła żadnych problemów w tym że telefon jest zarejestrowany na kogos innego ( na moją rodzicielke). Poprosiła żeby podać imie i nazwisko abonenta, hasło i moglismy rozmawiać.
no tak, dane znasz, autorzyacja nastapila - wiec co stoi na przeszkodzie ?:)

#210834  autor: lookass
 09 sie 2007, 15:47
lukaszek1234 pisze:
lookass pisze: bo we wrzesniu beda pewnie lepsze promocje, choc ciekawe czy dla stalych abo :/ myslicie ze to dobry pomysl?
hehe się chłopie przeliczysz co było rok temu?
na 10 urodziny ery podobno miala być taka extra oferta:D:D:D lol2 i co było gorzej niż przed urodzinami teraz wątpię że coś też dadzą i tak ludzie u nich biora a oferty takiej jak play nie zrobia nie ma szans wiec uwazaja kto ma przeejsc ten przejdzie
a w erze i tak wiele ludzi nadal na komorke czyli beda nowi aby dla znajomych do rodziny miec te powiedazmy wiecej minutek
Chlopie, ja wlasnie sie przeliczylem, bo zebym miesiac pozniej wziol telefon to bym mial taniej aparat i abonament taniej o 10 zl, 240 zl bym zaoszczedzil a dla mnie to piechota nie chodzi, bo moglbym wydac to na rozmowy, no i wlasnie sie zastanawiam, przeciez chyba nie zrobia drozszych telefonow i wyzszego abo.

#210869  autor: metpablo
 09 sie 2007, 17:39
Prometo pisze:Nie rozumiem Ciebie. Na początku piszesz to
metpablo pisze:Z tego co można przeczytać w poprzednich postach (przynajmniej tych ostatnich) większość negocjuje także nowy telefon, a mi chodzi o jak najlepszą ofertę abo bez słuchawki...
a później to
metpablo pisze:To już bardziej opłaca mi się chyba wziąć dwie oferty z samsungiem e250 i sprzedać go na allegro... Nie rozumiem tej polityki Ery
Sprawa jest jasna. Telefonu nie potrzebuję, za to chcę mieć w przeliczeniu jak najtańszą minutę w abo. Skoro nie uzyskam lepszych warunków niż 15 PLN za 1 ofertę nie biorąc telefonu (czyli w moim wypadku abo wyniesie 30 PLN), to bardziej opłaca mi się wziąć za 69 PLN Samsunga e250 z dwiema ofertami po 16,50, czyli z abo 33 PLN. Na allegro niepotrzebną mi słuchawkę sprzedam za około 400 złotych, czyli na czysto telefonem opłacę 10 abonamentów :-D

Dziwiłem się czemu Era woli, by klienci, którzy chcą obniżyć koszt abonamentu musieli aż tak kombinować. Zdecydowanie wolałbym tego uniknąć, ale cóż, skoro nie ma innej drogi...

#210918  autor: lukaszek1234
 09 sie 2007, 20:03
lookass pisze:taniej aparat i abonament taniej o 10 zl, 240 zl bym zaoszczedzil
sory ale moja mama przdłużała rok temu ceny słuchawek dla przełużeniowców w najniższym abo we wrześniu były droższe interesowal mnie wtedy B-S S68 i jego cena wzrosła!!
a mama wziela 2 pakiety bo i tak jej oferowali 30 zl a o mozliwosci negocjacji nie wiedzialem
a ten abonament 10 zł tansz to kto by Ci dał na którą ofertę?? były wyższe dla nowych napewno dla przedluzajacych tez standardowo:
przed promocja urodzinowa dla przedluzajacych z 1 oferta abonament 20zl, we wrzesniu juz 30:P no cóż reklamy mówiły taka okazja się nie powtórzy no cóż powtarza się hmm <lol2> z tym że teraz trzeba 90 gr wiecej placic. i jakos dziwne te abonamenty dla nowych fakt wtedy mozna bylo sobie na starcie wybrac dowolny pakiet teraz chyba nie

A I JESZCZE PYTANIE O MNIE TUTAJ JUZ SIE KILKA RAZY WYPOWIADAŁEM MAM DO ZAKONCZENIE UMOWY 2 MIESIĄCE KILKA DNI TEMU (8 SIERPNIA) ZAPROPONOWALI MI TEN ABONAMENT ALE OD 30 ZŁ CZY PISAĆ IM JUŻ ŻE JAK NIE DADZĄ LEPIEJ TO UCIEKNĘ DO PLAY? CZY JESZCZE POCZEKAĆ? POTEM BEDZIE GLUPIO O TYM PISAC DRUGI RAZ ZA MIESIĄC CHYBA HMM:p

[ Dodano: 2007-08-09, 20:22 ]
czemu nie zaoferują mi z 1 ofertą kurcze jakie ćwoki w tej erze

Alcatel OT Club --> Motorola C350 --> Sony Ericsson T68i --> Siemens SL45i --> Siemens C75 --> Siemens AX75 --> Samsung X660 --> Nokia 6310i --> Motorola V3 --> Sony Ericsson K550i -- > Nokia E51

#210946  autor: Prometo
 09 sie 2007, 21:18
lukaszek1234 pisze:KILKA DNI TEMU (8 SIERPNIA) ZAPROPONOWALI MI TEN ABONAMENT ALE OD 30 ZŁ CZY PISAĆ IM JUŻ ŻE JAK NIE DADZĄ LEPIEJ TO UCIEKNĘ DO PLAY?
Pisz do nich masz jeszcze 2 miesiące czasu, postrasz Play a jak to nie poskutkuje i dalej nie będziesz zadowolony z oferty to rozwiąż umowę i podpisz nową albo wybierz innego operatora odpowiadającego twoim kryteriom :wink:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#210960  autor: Mel
 09 sie 2007, 21:55
aga pisze:
Mel pisze:Czy dobrze zrozumiałam, że zniknęła ci oferta za 40,20zł, a pojawiła się w zamian za 30zł?
Nie, są na razie obie.

#210974  autor: przemek910
 09 sie 2007, 22:47
lukaszek1234 pisze:czemu nie zaoferują mi z 1 ofertą kurcze jakie ćwoki w tej erze
Z tego co wiem to nikomu nie oferują, nawet mnie nie zaoferowali :wink:

#211027  autor: lukaszek1234
 10 sie 2007, 09:24
hm to chyba będę musiał przejść na tak taka no ie opłaca mi isę placić za 2 oferty hmm ale moze pozniej pojawi sie cos

#211078  autor: thane
 10 sie 2007, 13:11
lukaszek1234 pisze:hm to chyba będę musiał przejść na tak taka no ie opłaca mi isę placić za 2 oferty hmm ale moze pozniej pojawi sie cos
możesz na tak-taka a potem znowu do abo i masz 1 ofertę za 20zł ;)

#211100  autor: lukaszek1234
 10 sie 2007, 15:00
thane pisze:możesz na tak-taka a potem znowu do abo i masz 1 ofertę za 20zł
ale wtedy nie mogę na ofertę multimedialną wymienić tego pakietu chyba i takie to gdybanie ehh

#211117  autor: chomik
 10 sie 2007, 17:06
Mam 4 telefony na firme ale ta oferta dotyczy wyloncznie 1 numeru. A wiec jestem juz 2 lata w erze i mam za 40 zl netto 80min/320sms i teraz dzwonia do mnie o przedluzenie umowu z oferta: w przypadku przedluzenia umowy na 12 miesiecy pakiet wartosciowy 40zl netto + 20 zl za przedluznie umowy czyli bede miec 60 zl za 40 zl netto miesiecznie 60zl w przeliczeniu na minuty to jakies 110 minut ; w przypadku przedluzenia na 24 miesiace to samo + do 10 wybranych numerow z sieci era rozmowy po 1gr. Oczywiscie w obydwu ofertach nie dostane nowego telefonu ani nic tylko minuty na ktorych mi glownie zalezy. Czy waszym zdaniem jest to dobra oferta? Czy przydalo by sie jeszcze o cos wiecej walczyc z nimi :p
  • Strona 78 z 318
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 318
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78