bannau pisze:Teraz doczytałem, że to dla nowych chyba jest... może nie będzie aż tak źle...
Diametralnie lepiej to nie będzie, a ocena mocno zależy od oczekiwań wyjściowych. Ja się bałem, ze będzie znacznie drożej, na szczęście aż tak źle nie jest.
Kilka uwag:
1. W biznesowych nie widzę na razie pakietów kwotowych, a to lekki minus.
2. Dość rozrywkowo wygląda oferta dla nowych klientów, w których minuty są dzielone na "podstawowe" i "dodatkowe" - nie można było od razu dać jednego pakietu?
3. Oferta nie jest zła, ale kolejnym elementem lekko rozrywkowym jest to, że promujemy w pewnym sensie międzynarodowe (w ramach koncernu) i roaming, podczas gdy gros klientów korzysta z telefonu w kraju, tzn. samemu będąc w PL i rozmawiając w ramach PL (taką mam śmiałą tezę

).
4. Z ciekawszych myków interesuje mnie, czy nieograniczone do T-Mobile będą też obowiązywały w przypadku przekierowania bezwarunkowego. Przy częstych wyjazdach do jednego kraju utrzymanie zagranicznej karty może się opłacać.
I żeby było chociaż cokolwiek

na temat tego wątku:
5. Dziś pokazano ofertę dla nowych - jeśli oferta dla przedłużających będzie lepsza od tej dzisiejszej (np. przy aneksie bez telefonu na 24 msc rabat 50% na abonament) to może nie będzie wielkiego narzekania w tym wątku