Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
jacek84 pisze:Witam. Da się przedłużyc umowe wczesniej niż te marne 115 dni przed jej upływem?? Kiedyś pamiętam, że przedłużałem po roku, ale nie wiem czy tego nie zlikwidowali...
a kiedy podpisywales taka umowe ?:) bo ja kiedys takie cos klientowi zaproponowalemwezysko pisze:A co do propozycji - pomyśl o ofercie rok bez tel. - mnie tylko tym pozostawili na kolejny rok w Orange - obnizyli abo z 55 na 35 dodali pakiet gotówkowy do wszystkich za 80 zł i 30 min do wszystkich - obnizyli o 3 gr koszt min i dali jakies swoje bzdetne 3 prezenty. A z faktury wynika, że siec daje mi kwotowo 135 zł a ja płacę 35 za abo - czyli 100 miesiecznie jakby nie patrzec jestem do przodu. A w tym momencie zamiast pchac sie w jakies 36 miesięcy spokojnie przez roczek odrobisz sobie koszt telefonu
Z checia sie tez zareklamujeawa2001 pisze:Jak będziecie chcieli ofertę dla nowego numeru albo ofertę internetową to zgłaszajcie się do nicku "pomaranczowy", zna się chłopak na rzeczy no i też jest z Gdańska ( a to już argument hehe)