caspinos pisze:Mam pytanie do panów z playa - jak będzie z dostępnością SE Xperia Neo V?
Docieram do sprzecznych informacji:
-Doradca na Facebooku pisze że będą,
-Konsultanci na infolinii twierdzą że już w playu nie będzie.
Napewno będą. Najprawdopodobniej w przyszlym miesiącu
[ Dodano: 2012-03-12, 15:41 ]
Tcharec pisze:Umowa kończy mi się za kilka dni i zaczynam lekko panikować.
1. Play ma mnie gdzieś, nikt do mnie nie dzwoni z nową ofertą. Czy to jest teraz normalne?
2. Mam nieodparte wrażenie, że ceny telefonów w Play są najwyższe w porównaniu z +, T i Orange. Ale za to interesująca mnie taryfa AIM65 jest korzystniejsza od konkurencji.
3. Aktualnie kończy mi się roczna umowa bez telefonu, płacę 50% abonamentu (34,50) i rzekomo po przejściu na czas nieograniczony będę tyle płacił nadal, ale CHGW, bo nie mam papierkowej umowy - przedłużałem przez tel. Możliwe to?
4. Chcę płaskiego smartfona z nagrywaniem HD, ale za 100-200 zeta. Gdyby SGS+ tyle kosztował to nie było by tematu, ale zostaje mi tylko SEXperia mini pro, której nie łyknę, bo jest za gruba. Łamię się nad HTC Wildfire S choć nie spełnia moich oczekiwań. Nie pcham się na minę?
5. Dziś w T dostałem ofertę na SGS+ za zetkę przy abonamencie 69.90, ale 60 min. i 100 MB to żenujące limity. Może ktoś z Was może polecić jakieś korzystniejsze przejście do konkurencji?
1) jeśli np. zgody marketingowe zaznaczyłeś na nie, to jest to absolutnie normalne. Skontaktuj się sam z OK i poproś o przedstawienie oferty.
2) ceny telefonów dla przedłużających umowę
http://www.play.pl/resources/pdf/cennik ... owy_II.pdf
3) Możliwe, zależy jaką masz promocję, np. w ofercie promocyjnej "LongPlay-bez telefonu" masz rabat zarówno w okresie zastrzeżonym jak i później
[ Dodano: 2012-03-12, 15:48 ]
Patryk83żółwik pisze:1. LongPlay II 29 + RePlay Ekstra Stan Darmowy GU (12) - - -
Jak najbardziej 50% upustu na abo na Okres zastrzezony i po.
+dodatkowe 50 min na 6 m-cy
+nieograniczone minuty do Play za free przez 3 m-ce