Z 3 tygodnie temu byłem w salonie T-Mobile by przedłużyć ofertę. Okazało się, że nie mogę jeszcze przedłużyć umowy, a mojej mamie facet nie proponował nic ciekawego i stwierdził, że być może za wcześnie na jakieś ciekawsze zniżki (do końca umowy było 6 mies.), ale wydrukowałem sobie cennik limitowanej oferty promocyjnej (zdjęcie sprzed paru/parunastu stron) i w ostatnim momencie mu pokazałem pytając czemu nie mógłbym z takiej promocji skorzystać. Zakłopotany stwierdził, że może zaoferować coś takiego, ale jeśli średnia miesięczna opłata za abo będzie taka sama (mogłem wziąć co najmniej Jump M 69,99zł/mies., a mama Jump L 89,99zł/mies)

. Wróciłem tydzień później, by przedłużyć swoją umowę, pokazałem innemu facetowi to samo zdjęcie mówiąc, że takie coś proponował mi wcześniej ich pracownik. Chciałem wziąć Samsunga Galaxy S3 z LTE za 99zł, ale ponoć już go nie sprzedają, więc wziąłem Galaxy Grand 2 z LTE (G7105) za taką samą cenę w Jump M.
Patrząc po teraźniejszej ofercie chyba dobrze zrobiłem. W każdym razie polecam iść z wydrukowanym cennikiem, od razu inaczej się rozmawia
PS: Telefon również polecam, tylko niestety nie znalazłem żadnego sposobu na zrootowanie i custom romy i jest dość nieporęczny (5,25").