Teraz mam 4g i płacę 25zł, ale niestety mi to nie starcza na miesiąc i po około 10 dniach przychodzi mi esek na iplusa, że "Plus: Twoj limit wyczerpal sie, predkosc dostepu do sieci zostala obnizona. Mozesz przywrocic predkosc. Sprawdz uslugi dodatkowe dla internetu na
www.plus.pl" masakra z tym netem taki mały transfer otrzymałam przy przedłużaniu w tamtym roku, a przedłużałam już chyba 3 raz. Jaj weszłam na to forum to pomyślałam sobie, że ostatni raz dam się tak zrobić

albo większy transfer i tej cenie albo przechodzę do innej sieci. Zależy mi, żeby nie przychodziły eski o obniżonej predkości, a opłata za iplusa była nawet taka, jak jest teraz:) myślisz, że jak powiem, że mam abonament w plusi to uskrobie coś jeszcze? żałuję, że tak późno trafiłam na to forum. Przedłużyłam umowe rezygnując z mixa na abonament w listopadzie 2013 dostając pakiety, któych i tak nie wykorzystuje nawet w połowie a płace prawie stówę razem z iplusem

z abonamentem nic się nie da zrobić teraz? dopiero przed zakończeniem umowy mogą coś zmienić?