Myślę, że powinnaś złożyć reklamację. Jeśli twierdzą, że takowy kod Ci wysłali to chyba nie będzie dla nich problemem wysłać go ponownie?
Przecież
jeśli Ci go wysłali to powinni mieć jakiś dowód na to. Nie powinno być problemem przesłanie ponownie wysłanego maila. Każdy normalny człowiek/firma zachowuje raczej dowody na np wykonanie usługi/wysłanie towaru czy tym podobne zachowania.
Chociaż akurat w przypadku Orange zaczynam wątpić, że to poważna firma i spodziewam się, że będą kręcić i odbijać piłeczkę.
A wracając do kart przedpłaconych, a raczej ich braku. Ktoś może takową już otrzymał, albo chociaż jakąś odpowiedź z tej, pożal się Boże, firmy? Moja sytuacja wygląda bez zmian: 13.12 poszło zapytanie do
[email protected]; 17.12 przez orange online złożona skarga - do tej pory ma status nowa, a tydzień temu na pytanie na facebooku dostałem obietnicę sprawdzenia "tego" (cokolwiek to znaczy) - i jak do tej pory...cisza. Zaczyna się to robić co najmniej dziwne i chyba jak to ktoś określił, wygląda trochę na oszustwo. Domyślam się że Orange takowych kart nie posiadało i oczekuje, że kiedyś dotrą i je wyślą lub też wręcz odwrotnie...w końcu sprzedali tego tylko ponad 200, to może ludzie zapomną oszołomieni pozostałymi warunkami promocji i jakoś się "rozejdzie po kościach" [/b]