R20 za 39zł (przy e-fakturze), standardowe ceny telefonów + 50 minut to standardowych minut, nie wiem ile tam jest na startwartek pisze:kaczy69 jakie konkretnie warunki zaproponowała?
to jak mam się z tym SUK połączyć? maila napisać czy co?
R20 za 39zł (przy e-fakturze), standardowe ceny telefonów + 50 minut to standardowych minut, nie wiem ile tam jest na startwartek pisze:kaczy69 jakie konkretnie warunki zaproponowała?
kaczy69 pisze:to jak mam się z tym SUK połączyć?
Mi się wydaje, że to nie jest szczególnie skomplikowane, wystarczy usiąść nawet te 2 razy nad regulaminem i go przeczytać.janusz19762 pisze:Nie jestem zdecydowany gdyz w necie pelno wpisow negatywnych-ze to jakis przekret i placa duze pieniadze.
Ale co w tym nietypowego ? Że wreszcie operator przestał ściemniać,że rozdaje telefony za 1zł i przyznaje się ile u niego kosztuje na prawdę dana słuchawka ? Moim zdaniem tak powinno być od samego początku wprowadzenia "telefonów za 1zł" w każdej sieci.Anthrax pisze: Jest to dość nietypowe rozwiązanie - przyznaję, ale do ogarnięcia jeszcze.
Podejrzewam, że negatywne wpisy z sieci, w większości wynikają z tego, że ludzie z góry zakładają, że - weźmy jeszcze raz 59,90 - do tej kwoty będą jeszcze dodatkowo dopłacać raty. I zakładają, że będą płacić ponad 100 zł, albo jeszcze więcej przez 2 lata. A nie wiedzą, że przez 2 lata zawsze będzie to kwota 59,90. Myślę, że ta oferta jest normalna i bezpieczna.janusz19762 pisze:Moje zapytanie brzmiało czy to jest atrakcyjna propozycja waszym zdaniem???
A takze czy uwazacie ze to bezpieczne rozwiazanie ze wzgledu na wiele negatywnych wpisow w sieci?
Nic... Po prostu "nietypowość" w tym znaczeniu, że nie widziałem tego wcześniej u żadnego z operatorów, po prostubdkacz pisze:Ale co w tym nietypowego ?
Można. Najlepszą metodą jest całkowita dezaktywacja usług internet wap czy coś takiego w zakładce usługi. Wyłączenie pakietu blueconnect wyłącza nam tylko ten pakiet, a wtedy transmisja nawet włączona przez przypadek jest bardzo, wręcz cholernie, droga.Sasquatch pisze:Czy po przedłużeniu umowy można (tak jak dotychczas) wyłączyć całkowicie internet (transmisję danych) poprzez i-boa?
Nie popadajmy w paranoje. Z takim podejściem to najlepiej nic nie kupować bo wszędzie mogą nas oszukać i naciągnąćjanusz19762 pisze:Bardzo dziekuje za odpowiedz.
Jednak śmiem odrobine wątpic w "fachowosc" konsultantow i ich intencje bo przeciez ich zadaniem jest przede wszystkim sprzedanie ofert i utrzymanie klienta -niekoniecznie uczciwie.
@Anthrax, nie upieram się, tak napisali na portalu konkurencji, nazwy nie wymienię;)Anthrax pisze:jowita, ten telefon nie został usunięty z oferty dla nowych abonentów. Właśnie sprawdziłem i jest dostępnyZ tym wyjątkiem, że nie ma go w taryfach od 89,90 wzwyż.
"Ciosy sierpowe" w gębę, dawane konkurentom, czarny PR, to podstawowa strategia dużych firm xDjowita pisze:@Anthrax, nie upieram się, tak napisali na portalu konkurencji, nazwy nie wymienię;)
lookat pisze:Najbardziej zależy mi na R60 za 64 albo 59 zł z HTC desire X albo Lumią 800 orientuje się ktoś czy ta promocja jeszcze trwa
Dostałeś tak niski abonament z wymianą fona czy wziąłeś opcje bez ??Piotr_89 pisze:Witam,
Umowa przedłużona dzisiaj z SUK:
R20 - 20zł w tym 205min + 250MB paczka
Miła Pani grzecznie powiedziała że niema oferty z 230min tylko z 180min, ale powołałem się na korespondencje mailową gdzie widniało 205min i powiedziała że dostałem opcję z gratisem.