• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 70 z 217
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 217

#474017  autor: chriss
 03 maja 2011, 13:39
dokładnie, jeśli to możliwe to daj proszę znać jakie i w jakiej cenie są dodatkowe usługi w Pakiecie dla Biznesu, gdy mamy zniżkę na abonament

#474059  autor: rel6
 03 maja 2011, 19:53
Witam wszystkich,

Ja mam pytanie do obecnych tutaj konsultantów. Umowa kończy mi się bodajże 11 maja. Czy po tej dacie (kiedy przejdzie już na czas nieokreślony) będzie możliwość podpisania aneksu i skorzystania z promocji dla stalych abonentow? I gdzie ewentualnie mogę znaleźć cennik obowiązujący po okresie promocji (NE100)?
I nie wiem czy w ogóle ma sens czekanie do 1 czerwca na jakąś lepszą ofertę, proszę o radę w miarę możliwości czy jest szansa, że coś lepszego się pojawi.

Jeszcza jedna rzecz. Znalazłem na poprzednich stronach, że Rodzina 40 z telefonem to 59 PLN przez SUK/DUK. A jaka jest to kwota w przypadku Rodziny 80 i Rodziny 140?

Dziękuję za wszelkie podpowiedzi, pozdrawiam.

#474080  autor: plustik
 03 maja 2011, 23:19
rel6 pisze:Witam wszystkich,
Ja mam pytanie do obecnych tutaj konsultantów. Umowa kończy mi się bodajże 11 maja. Czy po tej dacie (kiedy przejdzie już na czas nieokreślony) będzie możliwość podpisania aneksu i skorzystania z promocji dla stalych abonentow? I gdzie ewentualnie mogę znaleźć cennik obowiązujący po okresie promocji (NE100)?
I nie wiem czy w ogóle ma sens czekanie do 1 czerwca na jakąś lepszą ofertę, proszę o radę w miarę możliwości czy jest szansa, że coś lepszego się pojawi.
Jeszcza jedna rzecz. Znalazłem na poprzednich stronach, że Rodzina 40 z telefonem to 59 PLN przez SUK/DUK. A jaka jest to kwota w przypadku Rodziny 80 i Rodziny 140?
Dziękuję za wszelkie podpowiedzi, pozdrawiam.
Przeczytaj post na 1 stronie - wszystko masz aktualnie opisane co możesz dostać. Dodatkowo przeczytaj z 5 stron wstecz... wszystko będziesz wiedział.

Tak, po 11 maja umowa przejdzie na czas nieokreślony i w każdym momencie będziesz mógł skorzystać z promocji dla stałych abonentów - domniemam że czekasz na wejście T .... :wink:

"Czy jest sens czekać na lepszą ofertę :?: " - nikt tego nie wie, ale z tego co obserwuję to raczej nie.

#474096  autor: maxbike
 04 maja 2011, 08:08
Ja na 4,5 miesiąca przed końcem wynegocjowałem: Taryfe 60 - 360 minut za 59 zł mies., dołożenie 400 pkt. Era Premia, tak, żeby dostać telefon ze zniżką. Co ważne pakiety internetu, sms i sieć rodzinną trzeba aktywować dopiero po otrzymaniu numeru listu przewozowego.

#474198  autor: Maly745
 04 maja 2011, 17:31
Proszę o informację czy można wywalczyć zniżkę w SUK na abonament zamiast dodatkowego pakietu minut w taryfie Nowa Firma z wymianą aparatu.

#474201  autor: limakcki
 04 maja 2011, 17:39
można

#474204  autor: Maly745
 04 maja 2011, 17:59
limakcki pisze:można
A jakiś cennik? Ile procent zniżki?

#474241  autor: limakcki
 04 maja 2011, 21:25
strona wstecz :-)

#474243  autor: Maly745
 04 maja 2011, 21:43
limakcki pisze:strona wstecz :-)
To standard, a mnie interesuje upust bez minut.

#474281  autor: limakcki
 05 maja 2011, 08:36
standard to masz na stronie era.pl, a to jest oferta bez dodatkowych minut. Chcesz więcej? Nie dostaniesz :-) takie rzeczy to nawet w erze nie :-p moim skromnym zdaniem PdB są lepsze niż NF.

[ Dodano: 2011-05-05, 09:13 ]
mam jeszcze nowinę dla przedłużających w biznesie, dziś zacząłem przedłużanie od pani z ery otrzymałem informację, że dla PB45 (myślę, że dla wyższych też) zostanie zniesiona kwota 5zł netto za 10nr za grosz :-). A za 2 tygodnie jak pojawi się oferta z telefonem dla mojego drugiego numeru gdzie przedłużam na PB20 dam znać czy dla tej taryfy też jest możliwośc wynegocjowania zniżki na abo + zniżki na numery za grosz.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2011, 11:10 przez limakcki, łącznie zmieniany 1 raz.

#474284  autor: Maly745
 05 maja 2011, 09:24
limakcki pisze:standard to masz na stronie era.pl, a to jest oferta bez dodatkowych minut. Chcesz więcej? Nie dostaniesz :-) takie rzeczy to nawet w erze nie :-p moim skromnym zdaniem PdB są lepsze niż NF.

[ Dodano: 2011-05-05, 09:13 ]
mam jeszcze nowinę dla przedłużających w biznesie, dziś zacząłem przedłużanie od pani z ery otrzymałem informację, że dla PB45 (myślę, że dla wyższych też) zostanie zniesiona kwota 5zł netto za 10nr za grosz :-) za 2 tygodnie jak pojawi się oferta z telefonem dla mojego drugiego numeru gdzie przedłużam na PB20 dam znać czy dla tej taryfy też jest możliwośc wynegocjowania zniżki na abo + zniżki na numery za grosz.
Dwa tygodnie temu przedlużyłem umowę w taryfie PDB45 i już nie było opłaty 5zł za 10 numerów po grosz a abonament zrabatowany do 33,75zł netto, także bzdura.

#474291  autor: limakcki
 05 maja 2011, 11:15
A z mojej wypowiedzi wywnioskowałeś, że dopiero za 2tyg będzie możliwośc rabatu??? Może źle zdanie skonstruowałem już poprawiam. Za 2 tygodnie pojawi się oferta z telefonem dla mojego drugiego numeru i dam znać czy dla PB20 też jest możliwośc rabat + zniesienie 5zł. Chyba, że się orientujesz jak to jest dla PB20 to napisz, prosiłem na forum kilka stron wcześniej żeby ktoś sprecyzował jak to jest z opłatą 5zł, bo jedni mówili, że jest inni, że zostaje zrabatowana. Nikt nie raczył odpisać eh...

#474307  autor: Kaisersaze
 05 maja 2011, 14:31
limakcki pisze:Chyba, że się orientujesz jak to jest dla PB20 to napisz, prosiłem na forum kilka stron wcześniej żeby ktoś sprecyzował jak to jest z opłatą 5zł, bo jedni mówili, że jest inni, że zostaje zrabatowana.
w ofercie, którą dostałem z SUK stoi tak:

"Usługa promocyjna Rozmowy za grosz z 10 numerami (połączenia z 10 wybranymi numerami komórkowymi Abonentów sieci Era i Użytkownikami systemu Tak Tak oraz krajowych sieci stacjonarnych):
Cena za 1 minutę połączenia 1 grosz netto
Abonament miesięczny za usługę 0 zł netto

Usługa promocyjna Rozmowy za grosz do Innych (połączenia z 1 wybranym numerem komórkowym Abonenta sieci Orange lub Plus):
Cena za 1 minutę połączenia 1 grosz netto
Abonament miesięczny za usługę 5 zł netto"

Ktoś może wie kiedy SGS II będzie w ofercie dla biznesu?

#474337  autor: Maly745
 05 maja 2011, 16:24
limakcki pisze:A z mojej wypowiedzi wywnioskowałeś, że dopiero za 2tyg będzie możliwośc rabatu??? Może źle zdanie skonstruowałem już poprawiam. Za 2 tygodnie pojawi się oferta z telefonem dla mojego drugiego numeru i dam znać czy dla PB20 też jest możliwośc rabat + zniesienie 5zł. Chyba, że się orientujesz jak to jest dla PB20 to napisz, prosiłem na forum kilka stron wcześniej żeby ktoś sprecyzował jak to jest z opłatą 5zł, bo jedni mówili, że jest inni, że zostaje zrabatowana. Nikt nie raczył odpisać eh...
W PB20 kwota abonamentu jest zrabatowana do 15zł netto a kwota do wykorzystania 20zł netto usługa 10 numerów za 1 grosz, abonament 0zł. oczywiście oferta z telefonem.

#474388  autor: limakcki
 05 maja 2011, 20:52
o to chodziło, dziękuję!!! uff :-D

#474395  autor: Maly745
 05 maja 2011, 21:26
limakcki pisze:o to chodziło, dziękuję!!! uff :-D
Proszę uprzejmie.

#474421  autor: traber
 05 maja 2011, 23:09
Kaisersaze pisze:w ofercie, którą dostałem z SUK stoi tak:
"Usługa promocyjna Rozmowy za grosz z 10 numerami [...] Abonament miesięczny za usługę 0 zł netto [...]
Usługa promocyjna Rozmowy za grosz do Innych [...] Abonament miesięczny za usługę 5 zł netto"
W końcu robi się ciekawie, o ile mowa o PB a nie NF.
Za usługę = jest (mam nadzieję, że) pula np. 10 numerów i płacisz te 5 zł za dostęp do usługi, niezależnie od tego, ile numerów zdefiniujesz? Imho do przełknięcia, o ile nie trzeba tych numerów definiować "na sztywno" przy podpisaniu aneksu albo w ciągu np. 60 dni i potem już bez zmian...
Kaisersaze pisze:Ktoś może wie kiedy SGS II będzie w ofercie dla biznesu?
Dobrze rozumiem, że negocjujesz aneks z telefonem? Mi nowy telefon nie jest potrzebny, ale jak będzie trzeba, to wezmę coś, co się najlepiej sprzeda w komisie...

#474423  autor: st.konsultant
 05 maja 2011, 23:22
traber pisze:
Kaisersaze pisze:w ofercie, którą dostałem z SUK stoi tak:
"Usługa promocyjna Rozmowy za grosz z 10 numerami [...] Abonament miesięczny za usługę 0 zł netto [...]
Usługa promocyjna Rozmowy za grosz do Innych [...] Abonament miesięczny za usługę 5 zł netto"
W końcu robi się ciekawie, o ile mowa o PB a nie NF.
Za usługę = jest (mam nadzieję, że) pula np. 10 numerów i płacisz te 5 zł za dostęp do usługi, niezależnie od tego, ile numerów zdefiniujesz? Imho do przełknięcia, o ile nie trzeba tych numerów definiować "na sztywno" przy podpisaniu aneksu albo w ciągu np. 60 dni i potem już bez zmian...

W usłudze Rozmowy za grosz do innych można zdefiniować tylko jeden numer (Orange lub Plus).

#474424  autor: traber
 05 maja 2011, 23:27
st.konsultant pisze:W usłudze Rozmowy za grosz do innych można zdefiniować tylko jeden numer (Orange lub Plus).
A miało być tak pięknie.... Wywiady miały być, akademie, wizyty w zakładach pracy...

#474554  autor: Kaisersaze
 06 maja 2011, 19:25
Jako, że nikt mi nie odpowiedział, to sam sobie poszukałem odpowiedzi... ;)

Podobno SGS II dla biznesu będzie dostępny od poniedziałku
w PB 80 ma kosztować bodajże 998 pln, czy coś tak, czyli wychodzi, że ca 300 plnów drożej niż SGS I

to tak nieoficjalnie od miłej Pani z IBOA :)
oczywiście oferta na przedłużenie w IBOA zdecydowanie się różni od tej w SUK...
  • Strona 70 z 217
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 217
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70