• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 70 z 208
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 208

#409751  autor: awa2001
 09 cze 2010, 13:49
przeciez obiecałam, ze jak się pojawi to dam cynk:)

doradca klienta indywidualnego ( i w drodze wyjątku firmowego) :))) internet bezprzewodowy również

#409757  autor: krecik007
 09 cze 2010, 14:12
Witam,

Dziś przedłużyłem umowe z Orange. Był kurier i podpisałem. Teraz dokładnie czytam umowe czy się wszystko zgadza z tym co ustaliłem przez telefon z konsultantem.
Przez ostatnie 7 lat miałem orange mix 25.
Teraz mnie niepokoi czy to aby nie jest przejście na abonament 25, ktorego nie chce.
A to czemu tak mysle.
- Bo w tej nie ma nic zaznaczone ze to mix.
- Bo jest dolaczona jakas promocja na usługe "po abonamencie taniej".
- Bo w poprzedniej umowie z 1,5 roku temu byl jeden punkt, ktorego nie ma w tej umowie, a brzmial on: "abonament dokonuje (...) zmiany planu taryfowego na oferte Orange mix"

#409772  autor: ksad
 09 cze 2010, 14:55
Wybacz, krecik007, ale ja Cię nie rozumiem.
I my mamy Ci wyjaśnić na Forum, co jest w Twojej umowie?
Dlaczego nie zadzwonisz pod *100 lub nie sprawdzisz na Orange Online?
Twoje postępowanie przypomina faceta, który po otwarciu okna, zadzwonił do przyjaciela i pyta: - Kurcze! Powiedz mi, co ja przez to okno widzę?!

Nie umiem już żyć bez telefonu. A szkoda...

#409776  autor: awa2001
 09 cze 2010, 15:09
podaj numer to Ci sprawdzę, w ostatnich umowach nie było "orange mix" wiec moze byc tak, ze masz tego mixa jednak, po co Ci usluga "taniej po abonamencie"? jesli z góry zakładasz przekraczanie to nie lepiej było zwiększyc o 10 zł abonament?

doradca klienta indywidualnego ( i w drodze wyjątku firmowego) :))) internet bezprzewodowy również

#409818  autor: trop
 09 cze 2010, 18:42
Awa wysłałem Ci numer do sprawdzenia :)

Jeżeli to mozliwe prosiłbym o odpowiedź na priv
:-D

#409861  autor: theWitcher
 09 cze 2010, 22:57
krecik007 pisze:- Bo w tej nie ma nic zaznaczone ze to mix.
- Bo jest dolaczona jakas promocja na usługe "po abonamencie taniej".
- Bo w poprzedniej umowie z 1,5 roku temu byl jeden punkt, ktorego nie ma w tej umowie, a brzmial on: "abonament dokonuje (...) zmiany planu taryfowego na oferte Orange mix"
- Powinno być to gdzieś zaznaczone, raczej na początku aneksu

- Nazwy usług są 'stałe', nie będzie to 'po mixie taniej' :-)

- Bo tym razem nie dokonujesz zmiany planu taryfowego, dokonujesz pozostania w aktualnym planie. Jakoś to na aneksach jest ujęte.
 #409916  autor: lelekd@interia.
 10 cze 2010, 13:39
Witam. Za 3 tygodnie kończy mi się umowa w Twoim Mixie 25. W marcu przedłużałem umowę na 2-im numerze orange. Głównie dzwonię w Orange (najwięcej z jednym numerem). Interesuje mnie oferta bez telefonu z wieczorami i weekendami oraz pakietem internetowym. Doradźcie co można wywalczyć :mrgreen: przy przedłużeniu?

lelekd
 #409932  autor: awa2001
 10 cze 2010, 14:05
lelekd@interia. pisze:Witam. Za 3 tygodnie kończy mi się umowa w Twoim Mixie 25. W marcu przedłużałem umowę na 2-im numerze orange. Głównie dzwonię w Orange (najwięcej z jednym numerem). Interesuje mnie oferta bez telefonu z wieczorami i weekendami oraz pakietem internetowym. Doradźcie co można wywalczyć :mrgreen: przy przedłużeniu?
zanim zadasz pytanie na forum, przeczytaj wątek, uzyskasz informacje.
nikt Ci nie poda co mozesz dostac nie znając Twojego zysku

#410015  autor: Ofeck
 10 cze 2010, 20:31
lelekd@interia. pisze:Witam. Za 3 tygodnie kończy mi się umowa w Twoim Mixie 25. W marcu przedłużałem umowę na 2-im numerze orange. Głównie dzwonię w Orange (najwięcej z jednym numerem). Interesuje mnie oferta bez telefonu z wieczorami i weekendami oraz pakietem internetowym. Doradźcie co można wywalczyć :mrgreen: przy przedłużeniu?
i tak pewnie nie dostaniesz nic wiecej niz wszyscy niezaleznie od zysku
 #410028  autor: theWitcher
 10 cze 2010, 21:31
awa2001 pisze:
zanim zadasz pytanie na forum, przeczytaj wątek, uzyskasz informacje.
nikt Ci nie poda co mozesz dostac nie znając Twojego zysku
Ja Ci podam co możesz dostać, bez względu na zysk:
Jeżeli muszą być wieczory i weekendy, to Delfin 39, 20 miesięcy umowy - 60 minut do innych, 2 numery Orange lub Stacjonarne i do tego wieczory i weekendy. Plus pakiecik internetowy - minimum 100mb a możliwe, że 500.
 #410086  autor: awa2001
 11 cze 2010, 10:59
Ofeck pisze:
kompletna bzdura:)

#410123  autor: krzsos
 11 cze 2010, 14:04
A czy do uzysku liczy się to ze doładowuje konto prepaida z tel. abonamentowego ?

#410170  autor: awa2001
 11 cze 2010, 18:24
tak

#410413  autor: bullet
 15 cze 2010, 11:14
A jesli ktos sie orientuje to prosze o informacje jak sie ma przedluzanie umowy dla firm.
Mam 5 numerow na firme, kazdy numer ma osobna umowe i konczy sie w innym terminie. W tym momencie 2 umowy kwalifikuja sie do przedluzenia, jednak oferta przedstawiona przez konsultanta byla niestety nieciekawa. Zostaly mi przedstawione warunki przedluzenia gorsze niz na orange.pl (drozsze telefony, zadnych znizek na abonament). Interesuje mnie przedluzenie na 24 miesiace w taryfie optymalnej 450 z nowym telefonem iPhone 16gb lub 32gb. Dodam ze miesiecznie za rachunki place ponad 1000zl. Jesli ktos orientuje sie gdzie moge wynegocjowac korzystne warunki na te telefony to prosze o podpowiedz.
 #410469  autor: Ofeck
 15 cze 2010, 13:23
awa2001 pisze:
Ofeck pisze:
kompletna bzdura:)
nie kompletna bzdura tylko prawda, przyklad pierwszy z brzegu: facet z zyskiem na poziomie 64,54 zl w delfinie 29 moze dostac to co wszyscy + 40 minut do wszystkich i nic wiecej, a na 2 poziomie 100mb netu na pol roku.

#410481  autor: awa2001
 15 cze 2010, 13:45
ale facet z mniejszym zyskiem nie dostanie nic lub nie na cały okres a facet z większym zyskiem moze dostac 2 dodatkowe usługi.

#410532  autor: ainA
 15 cze 2010, 18:03
bullet pisze:jednak oferta przedstawiona przez konsultanta byla niestety nieciekawa.
ten sam problem ma moja siostra, ma 3 telefony na firme, konczy jej sie pod jednym nr umowa, a warunki gorsze niz dla nowego klienta, w salonie proponowali jej zeby dzwonila pod *400 a tam maja gorsza oferte niz w salonie a o orange on-line juz nie wspomne...

#410573  autor: awa2001
 15 cze 2010, 20:48
bo na firmę nie dzwoni się pod *400, siostra powinna wiedziec jaki numer jest firmowy i nie ma takiej opcji, zeby miała gorzej niż nowy klient. coś nie zrozumiała widocznie, natomiast na necie oferta dla nowego i starego klienta jest identyczna

#410625  autor: ainA
 15 cze 2010, 23:34
taki nr podali jej w salonie, cesje na firme tego nr ktory wlasnie miala zamiar przedluzyc zrobila z tydzien temu, ma mozliwosc skorzystania z oferty dla klienta indywiduwlnego lub z ofery dla firm ale jej maz nie chce planu biznesowego, poza tym niestety, ale tak wychodzi ze ma gorzej niz klient nowy. Pracuje w Orange na sluchawkach, migruje ludzi z kart na abonamenty lub mixy i np potencjalny moj klient przy abonamencie za 59zl na 24 miesiace dostanie LG BL20 New Chocolate za 99zl a jej daja go za 179zl, sama dzwonilam pod *400 bo nie moglam w to uwierzyc ale to jeszcze przed cesja na firme i nic nie chcieli zjechac z ceny... o dodatkowych minutach tez nic nie wspomnieli... takze rece opadaja nr jest w sieci od dobrych 6 lat a tu takie cyrki :/

#410637  autor: Corsini
 16 cze 2010, 00:34
ainA pisze:jej maz nie chce planu biznesowego
A dlaczego?
ainA pisze:potencjalny moj klient przy abonamencie za 59zl na 24 miesiace dostanie LG BL20 New Chocolate za 99zl a jej daja go za 179zl, sama dzwonilam pod *400 bo nie moglam w to uwierzyc
Podstawowy abonament firmowy za 60zł i za złotówkę jest. Znaczy to standard jest. Więc do tego jeszcze jakieś bonusy z oferty utrzymaniowej.

Obsługa Klientów Biznesowych ORANGE
  • Strona 70 z 208
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 208
  • 1
  • 68
  • 69