zygikuleczka, tak bez telefonu, a czas trwania umowy 18 miesięcy.
maciejas83 pisze:"Zniżka 5 zł co miesiąc przez cały czas trwania umowy za aktywację e-Faktury."
Ja interpretuję w taki sposób, że zniżka już jest uwzględniona i abonament wynosi 29,90 zł. W przypadku rezygnacji z e-faktury płaciłbyś 34,90.
maciejas83 pisze:W playu jest bodajże 14zł /200 minut + nielimitowane rozmowy w sieci, więc oferta t-mobile w najniższym abo wypada bardzo blado na tym tle
Nie zapominaj szanowny kolego, że od podstawowej kwoty 9 zł (Btw. skąd Ci się wzięło 14 zł?) za pakiet 200 minut
dopłacasz dychę, co daje razem 19 zł, co więcej jeśli dobrze pamiętam - minuty te nie są wymienne na sms. To po primo.
Po drugie: osoba, która brała te opcję, ma odsetek kontaków w Play'u mniejszy niż 10%. Po trzecie: mimo zasięgu innych sieci wciąż występują spore kłopoty z jakością połączenia (błędy i zrywania). Testowano dłuższy czas i nie udało się znaleźć rozwiązania.
Po czwarte: to nie ja przedłużałem umowę na ten numer, tylko inna osoba. A jej potrzebne było mniej więcej 120/130 minut. Przenosić się do PLAY'a, który ma nadal słabą jakość połączeń jest bez sensu, podobnie jak do Plusa, który za 19 zł oferował raptem 5 minut więcej...
Pozdrawiam!