Grzegorz.Ol pisze:Orientujecie się może jaką zniżkę jest w stanie zaproponować SUK na taryfie Jump Profirma XL?
Standardowo jest 99 netto i HTC M8 za 589 zł. Konsultant zaproponował mi -10 zł na abonamencie. Z racji tego, że mam telefon mam na firmę nie mogę skorzystać z oferty limitowanej.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Standardowo to jest 149,99 zł netto. To co można dostać (bez specjalnych negocjacji) to obniżka do 89,99 zł netto. Tylko, że wtedy trzeba zapłacić więcej na start za telefon. Oczywiście w skali 2 lat zdecydowanie ta druga opcja bardziej się opłaca. W abonamencie 89,99 zł nie ma już możliwości negocjacji ceny telefonu.
[ Dodano: 2014-10-06, 21:04 ]
Tajemniczy28 pisze:MOżesz dostać rabat 6 m-cy na abonament aco do warunków to standard,a , przez stronę internetową - nie ma opłaty aktywacyjnej 9ale wtedy nie wiem czy jest ten rabat 6mcy)
To nie jest rabat na 6 miesięcy, tylko zawieszenie opłaty abonamentowej na ten okres. To zasadnicza różnica, gdyż przy zawieszonym abonamencie nie ma żadnych usług aktywnych. Za wszystkie połączenia się normalnie płaci. Warto również pamiętać, że zawieszeniu podlega tylko część za usługi. Ratę za telefon trzeba płacić od początku.