Krótka piłka: Mam Plan Na Rozmowy 55 i średnie rachunki ok 60 zł. Chciałbym przedłużyć na abo 35 + 2 prezenty. Jaki mogą zaproponować mi telefonik za zolkę? Tylko nie 6300.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
z moich doświadczeń wynika, że bardziej liczy się na jaką ofertę się decydujesz , a nie jaką miałeś.
Niedawno przy przedłużaniu naprawdę kiepsko wyglądała lojalka u mnie...
3 ost faktury ze średnią ~130 zł i 3 stopień negocjacji w indywidualnych dostawałem tylko rabat na telefon. Na firmę wyglądało to trochę lepiej i tak:
k800i za 1 zł + równe stawki dla firm na 12 miechów
abo ODF 40, kontrakt 24 mies
Ogólnie bardzo się chwalili w Orange , że teraz to o starego klienta się zadba lepiej niż o nowego, a mnie wychodzi że co lojalka to gorzej...
Niedawno przy przedłużaniu naprawdę kiepsko wyglądała lojalka u mnie...
3 ost faktury ze średnią ~130 zł i 3 stopień negocjacji w indywidualnych dostawałem tylko rabat na telefon. Na firmę wyglądało to trochę lepiej i tak:
k800i za 1 zł + równe stawki dla firm na 12 miechów
abo ODF 40, kontrakt 24 mies
Ogólnie bardzo się chwalili w Orange , że teraz to o starego klienta się zadba lepiej niż o nowego, a mnie wychodzi że co lojalka to gorzej...
nokia 5110 -> nokia 8210 -> siemens c35 -> motorola v2280 -> ericsson t29s -> sonyericssont610i -> nec e616v -> lg U8120 -> sonyericsson k600i -> motorola v360 -> nokia e66
Mi na pół roku przed koncem umowy proponuja Nokie E51 za 1zl w taryfie ODF 40 + Tanie Rozmowy (10gr) na 18 miesiecy za 10zl + pakiet sms 250.Rachunki sredniao 140zl z ostatnich 6 miesiecy.Jeszcze poczekam z 2 miesiace ,bo chce Tanie Rozmowy na 24 miesiace.Jesli teraz bym sie zgodzil ,to niestety przez rok placilbym potem 30zl za tanie Rozmowy.
Witam!
W grudniu konczy mi sie umowa. Co orange moze mi zaproponowac za przedluzenie umowy?
Dodam ze mam MIX na 2 lata 50 zl, czesta doladowywalam karta zdrapka (chyba jak sie nie myle ma to znaczenie).
Chcialabym przedluzyc max na 2 lata i tez MIX do 55 zl.
Chodzi mi o to przdewszyswtkim o telefon. Jaki moga mi zaproponowac przy takim abo ?
W grudniu konczy mi sie umowa. Co orange moze mi zaproponowac za przedluzenie umowy?
Dodam ze mam MIX na 2 lata 50 zl, czesta doladowywalam karta zdrapka (chyba jak sie nie myle ma to znaczenie).
Chcialabym przedluzyc max na 2 lata i tez MIX do 55 zl.
Chodzi mi o to przdewszyswtkim o telefon. Jaki moga mi zaproponowac przy takim abo ?
Kurde, mi przy rachunkach po 155 zl wołali przy OdF 80 425 zł za E51... wziąłem w OdF 160 za 1zł.sepe pisze:Mi na pół roku przed koncem umowy proponuja Nokie E51 za 1zl w taryfie ODF 40 + Tanie Rozmowy (10gr) na 18 miesiecy za 10zl + pakiet sms 250.Rachunki sredniao 140zl z ostatnich 6 miesiecy.Jeszcze poczekam z 2 miesiace ,bo chce Tanie Rozmowy na 24 miesiace.Jesli teraz bym sie zgodzil ,to niestety przez rok placilbym potem 30zl za tanie Rozmowy.
Zawsze mozesz zobaczyć propozycje on-line, jeśli działa, bo mi nigdy nie działa. mozesz dostac równe stawki i tanie rozmowy na całą umowe (jak nowy klient) ale za telefon tez zaplacisz jak nowy cos okolo 600 zł... przy odf 40
UWAGA! Uważajcie po przedłużeniu umowy z Tanimi Rozmowami czy macie 240/880 minut czy mniej. Mnie oszukali i dali tylko 160/600 !!!
29 września rozpoczął mi sie nowy okres rozliczeniowy i z ciekawości sprawdziłem stan minut na *200 dostałem informację że mam 160/880. Zaraz zadzwoniłem na *600 zeby to wyjasnic i mi powiedzieli ze stary klient ma mniej minut, ale będę ich męczył reklamacjami, bo uważam, że zostałem oszukany.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 04 lis 2008, 19:22 przez Lukaszsz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chodzi ci o liczbe numerow na koncie? Ja mam 6 - rachunki ok 400 zł i zawsze mowia ze kazdy numer licza osobno i to ze mam tyle numerow i place łącznie tyle i tyle to nie ma zadnego wplywu.sepe pisze:Ja osobiscie wiecej mam kontaktow w orange
Jezeli chodzi ci o ilosc wydzwanianych minut na orange to ja tez sporo dzwonie, bo wiekszosc rodziny ksiegowosc i kontrahenci maja w orange.
Oferta nie jest zła, tylko wiadomo po co miec 160 za 88 zł jak mozna miec 240 za ta sama kase (minuty do pozostałych).
Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Siemens SL45i -> Nokia 6610i -> Siemens CX65 -> Siemens S65 -> Nokia E50 -> Nokia E51 -> Nokia E52 -> Nokia E6 -> Sony Xperia L -> LG G3s -> LG G3 -> LG G6 -> LG G7 -> Asus Zenfone 8
Jakoś nie hcce mi się przeglądać 90 stron - jakiś konsultant się tu wypowiadał? Sama pracowałam w przedłużeniu kawałek czasu i nie ma co zwalać na konsultantów - często jak móią, ze już czegoś nie mogą, to nie mogą - system nie pozwala ;]
POza tym salony sprzedaży, przedłużenie przez telefon i internet mają każde z osobna swoje oferty i warunki.
POza tym salony sprzedaży, przedłużenie przez telefon i internet mają każde z osobna swoje oferty i warunki.
Siemens C35i --> Alcatel OT 311 --> Nokia 6310 --> Nokia 7370
Najlepsze oferty są przez internet, choć jak to już było tu wspominane, system lubi nie działąć. Następna w kolejności jest opcja telefoniczna, potem salon. Choć te dwie ostatnie warto porównać osobiście, bo salony mogą mieć większe zniżki na telefony.
Przez internet masz ofertę juz ułożoną, czyli telefon z odliczonymi wszytskimi możłiwymi zniżkami. Punkty profit możesz odłożyć do tego lub nie. Ale jak masz na miesiąc 25pln i krótką umowę, to zapomnij o tanich telefonach...