Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Skoro i tak płacisz 200 zł miesięcznie, to dlaczego chcesz abonament za 40 zł netto? Nie lepiej byłoby wziąć za 120 zł netto? Wtedy miałbyś przez 15 miesięcy połączenia z 10 numerami za 1 gr (później abonament 1 zł miesięcznie za każdy numer) i co miesiąc 240 dodatkowych minut na połączenia do Ery (minuty te schodzą dopiero po wykorzystaniu pakietu kwotowego) lub dodatkowo 40 zł netto na połączenia do wszystkich.Dejan pisze:obecnie mam abonament w erze biznes , za 32 zl - 105 minut.
Rachunki place co miesiac ok 200 zł !
W Erze Biznes można przedłużyć z telefonem na 4 miesiące przed końcem umowy.macs22 pisze:Nie wiem jak jest w Era Biznes, ale przedluzenie umowy wraz z telefonem jest moźliwe chyba 2 miesiące pzed jej końcem.
ta szczerze to abonamant 40 zaproponowalem sam. Nie chcialbym sie zwiazac na 2 lata z takim na ponad 100 zl/mies bo jak firma poleci to bede mial problem. Liczylem jednak ze ze wzgledu na rachunki i kilkuletni staz dostane troche wiecej minut...aga pisze: Poza tym Era dając przedłużenie bierze średnią z 6 ostatnich rachunków i mniej więcej w takiej wysokości proponuje abonament, więc nieco mnie dziwi, że masz rachunki 200 zł a oni proponują ci NPB 40.![]()
Masz jeszcze abonament za 70 zł netto. Poza tym w biznesie nie ma minut w abonamencie tylko są pakiety kwotowe do wykorzystania na połączenia i usługi. Jeśli weźmiesz przedłużenie bez telefonu, to dostaniesz dodatkowy pakiet złotówek do abonamentu.Dejan pisze:Nie chcialbym sie zwiazac na 2 lata z takim na ponad 100 zl/mies bo jak firma poleci to bede mial problem. Liczylem jednak ze ze wzgledu na rachunki i kilkuletni staz dostane troche wiecej minut...
nie jest to możliwe, przy przedłużeniu z telefonem i jeden pakiet kosztuje 30zł, możesz co najwyżej rozwiązać i umowę i podpisać nową wtedy będziesz te 20zł za jeden pakietczerpa pisze:Witam. Dzisiaj zaproponowano mi warunki przedłużenia umowy w erze bez telefonu- za jeden pakiet chcą 15 zł. (do tej pory miałem wykupiony jeden pakiet). Zależy mi jedna na telefonie obecny już się powoli kończy. Mam w związku z tym pytanko, czy mogę liczyć na przedłużenie umowy na takich samych warunkach jakie miałem tzn 1 pakiet za 20 zł+ jakiś najtańszy telefon typu nokia 1600. Pozdrawiam
Bzdury powiadasz. Przeczytaj ten temat od kilku albo kilkunastu stron wstecz.thane pisze:nie jest to możliwe, przy przedłużeniu z telefonem i jeden pakiet kosztuje 30zł, możesz co najwyżej rozwiązać i umowę i podpisać nową wtedy będziesz te 20zł za jeden pakiet
no jak bzdury? zobacz tutaj: http://www.era.pl/pl/indywidualni/moje_ ... en_telefonsabled pisze:Bzdury powiadasz. Przeczytaj ten temat od kilku albo kilkunastu stron wstecz.thane pisze:nie jest to możliwe, przy przedłużeniu z telefonem i jeden pakiet kosztuje 30zł, możesz co najwyżej rozwiązać i umowę i podpisać nową wtedy będziesz te 20zł za jeden pakiet
Exeqtor kiedy podpisywałeś aneks i jaki masz okres rozliczeniowy (np. od 9 doExeqtor pisze:W iBOA jest wpis że "zmiana możliwa w nowym okresie rozliczeniowym" - właśnie zaczął się u mnie nowy okres i nie mogę tych ofert zmienić.
Konsultant w czasie podpisywania aneksu mówił, że będzie można zmieniać oferty od nowego okresu a tu nic.
bo ja akurat pisałem o sytuacji jak się chce wziąć jeden pakiet i tylko jeden...sabled pisze:thane, może się nie zrozumieliśmy. Albo raczej ja tego nie dopowiedziałem. Wziąłem 3 pakiety po 16,50 każdy.