Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Dzięki za odpowiedźanita8503 pisze: ↑27 lis 2018, 15:44Nie wiem czy to co napiszę będzie w jakikolwiek sposób dla Ciebie miarodajne bo przedłużenie mojej umowy odbyło się dobrych kilka miesięcy temu, ale za taką zawartość jak piszesz czyli unlimited + 10GB neta płacę 19,99 zł miesięcznie. Oferta od działu przedłużenie po złożeniu wniosku o przeniesieniu numeru do Plusha
![]()
Więcej niż ten no limit + 10 gb za 30 zł nie dostaniesz. Złote czasy abonamentów z OOE się skończyły.
No jak nie dadzą to trudno, przejde sobie albo do Orange na kartę albo do innego operatora na kartę jak w Nju, Plush albo Vikings Mobile. Nie chcę podpisywać zobowiązania na 2 lata nie będąc do końca zadowolonym z oferty, jeżeli mogę mieć nawet więcej bez zobowiązań
Ja bym się na twoim miejscu przeniósł na NJU tam jest za staż pakiet GB do tego usługi VoLTE i VoWiFi na takich samych zasadach jak w Orange.sieko_94 pisze: ↑28 lis 2018, 22:44No jak nie dadzą to trudno, przejde sobie albo do Orange na kartę albo do innego operatora na kartę jak w Nju, Plush albo Vikings Mobile. Nie chcę podpisywać zobowiązania na 2 lata nie będąc do końca zadowolonym z oferty, jeżeli mogę mieć nawet więcej bez zobowiązań![]()
Oczywiście, że tak