Tia, a do mnie pod koniec października dzwoniła "wróżka Cecylia" i dostałem taką ofertę na której mi zależało.Legionista842 pisze:No i mam potwierdzone nie ma juz DUK od 1.5 roku .. To co ci dadza w salonie to wszystko...

Tia, a do mnie pod koniec października dzwoniła "wróżka Cecylia" i dostałem taką ofertę na której mi zależało.Legionista842 pisze:No i mam potwierdzone nie ma juz DUK od 1.5 roku .. To co ci dadza w salonie to wszystko...
Skad to potwierdzenie?Legionista842 pisze:No i mam potwierdzone nie ma juz DUK od 1.5 roku .. To co ci dadza w salonie to wszystko... Ja mimo to wierze ,że jest ktoś tu z utrzymania i załatwi mi coś mam fun pack i 3 abonamenty .. Ma ktoś pomysł jak można coś z tym zrobić .. Potrzebuje canal plusy i polsat oraz multiroom . i do tego tel iphone na 36 miesiecy ...
JFK2016 pisze: Tia, a do mnie pod koniec października dzwoniła "wróżka Cecylia" i dostałem taką ofertę na której mi zależało.
Jakoś nikt nie mówi tutaj o tym co dostał w DUK. Wcześniej jednak ludzie zapisywali co można max otrzymać. a teraz jakaś tajemnica. Czyli jednak nie za bardzo można wierzyć, że DUK istnieje.strzykawa1 pisze:Jak ktoś chce usłyszeć co można max uzyskać to zapraszam na priv
Niestety u konkurencji jest podobnie.zielony71 pisze:Po prostu nie ma się czym chwalić. Od dłuższego czasu można co najwyżej wyprosić 20% rabatu, a i o to nie jest łatwo. Telefony droższe niż w marketach. Lepiej przejść do konkurencji.
Ja o nic nie prosiłem i dostałem to co chciałem (tylko gdybym nie dostał to teraz witałbym się z inną siecią). Płacę za 2 nr 55,98 w planie opymalnym (free: rozmowy, sms/mms, 15GB pakiet na nr później lejek 1Mbps, 100 minut rozmów międzynarodowych, dla 3 nr propozycja była 74zł), nie wiąże się to przymusem łączenia innych usług. Nie wiem jakie ktoś ma oczekiwania-że operator będzie dokładał aby klient tylko korzystał z usług... .zielony71 pisze:Po prostu nie ma się czym chwalić. Od dłuższego czasu można co najwyżej wyprosić 20% rabatu, a i o to nie jest łatwo. Telefony droższe niż w marketach. Lepiej przejść do konkurencji.
No dzwoniła wróżka masz racje może nawet z simio czeskie firmy ktore dzwonią i wciskają kit ludziom ... I one zastepuja DUK.. Kolego... A co do ofert to tylko bez telefonu... Aparaty maja podobne ceny co w euro, media itp.. A to jest chore.. Oferty w Czechach i DE. Sa o wiele tańsze ..(mimo to ze wiecej od nas zarabiaja)JFK2016 pisze:Tia, a do mnie pod koniec października dzwoniła "wróżka Cecylia" i dostałem taką ofertę na której mi zależało.Legionista842 pisze:No i mam potwierdzone nie ma juz DUK od 1.5 roku .. To co ci dadza w salonie to wszystko...
Rozumiem takie ceny przy aktywacji kilkuset nr, ale przy kilku to dumping, nie do utrzymania w dłuższym czasie.tom5690 pisze:7 numerów za 20 zł to chore, ale czemu nie... I dziwić się, że ludzie przy no limicie za 20 zł czy 15 wybrzydzają.
Nie z Kambodży, kolego nie fantazjuj-z BOK/DUK to do mnie wydzwaniali wiosną oferując o wiele droższe oferty i z mniejszą zawartością, teraz to była oferta DUK z naliczonymi rabatami i nie dostępną wcześniej opcją konfiguracji usług (gdybym miał wcześniej taki kontakt, to nie rezygnowałbym z internetu LTE dla domu). Oczywiście że dziś nie kupuje się oferty z telefonem, tylko bez, nie porównuj specyficznego polskiego rynku telekomunikacyjnego do Czech, innych krajów regionu (po kulawej prywatyzacji TP w 2000 roku, nie mamy operatora narodowego, który globalnie inwestuje w sieć internetową, dlatego w Polsce sieci "mobilne" są łącznie ISP nr 1), po "wykrwawieniu" się przez opów koszmarnie drogą koncesją na LTE800 (cena za to pasmo, przy obecnej cenie usług nigdy się nie zwróci, musielibyśmy płacić w euro), od 2 lat ceny usług systematycznie rosną/nie ma już dopłacania do aparatów telefonicznych.Legionista842 pisze: No dzwoniła wróżka masz racje może nawet z simio czeskie firmy ktore dzwonią i wciskają kit ludziom ... I one zastepuja DUK.. Kolego... A co do ofert to tylko bez telefonu...
Akurat to zależy, da się znaleźć dobre oferty - zwłaszcza przy przedłużaniu umowy.JFK2016 pisze:dziś nie kupuje się oferty z telefonem
zielony71 pisze:Co się tak wstydzisz, napisz tutajstrzykawa1 pisze:Jak ktoś chce usłyszeć co można max uzyskać to zapraszam na privChyba najlepiej będzie przepisać i dołączyć do wspólnego.adiamo pisze:witam,
żonie kończy się umowa w połowie grudnia, była zniżka 30% na smart plan.
Pytanie co dalej, czy przepisać numer na mnie(mam już abo wspólny 3nr. i internet lte)czy przedłużać z tym co dają?
na tą chwile zaproponowali abo standardowy za29,99 +10gb neta.
Pytanie czy jak przepiszę numer na siebie to można będzie dostać 20zł rabatu i do tego rabat?
Moje numery są do wiosny 2020.
Pozdrawiam
Adam