Pojechałem na bezczela i dostałem max z 1 strony, czyli standard

R60 za 64,5zł , 600 min, 500mb i rodzinkę na 3 osoby za 1,99 -(będę miał pod kontrolą żonę i teściową

) + czarny LG L9 za 199.
Zadzwoniłem za pierwszysm razem - dali mi niesatysfakcjonujące warunki(r40 za 59,99, 450min, 250mb, bez rodzinki z cenami tel. z R40). Napisałem na stronie, by się ze mna skontaktowali - zadzwonili, przełączyli do SUK, powiedziałem miłemu Panu, że wczesniej się z jego kolegą dogadywałem co bym chciał, tylko miałem się zastanowić nad dodatkami i że miał zadzwonić ale nie zadzwonił więc poprosiłem o kontakt na stronie... i podyktowałem Panu warunki na jakich chcę zawrzeć umowę czyli patrz wyżej
I wiecie co? jestem przeszczęsliwy ale myślę Thonka, że to nie jest max jaki jednak można wyciągnąć, bo dostałem to ot tak

... ale serdecznie dzięki - jako że mam 3 numery to mam konkretną szkołę na przyszłość.
... tylko po co mi tyle tych minut? miałem 200 i wystarczało ... idę gdzieś zadzwonić
do
mac12
AD1. ... zapomniałem o tym - zobaczę czy się da w trakcie i powiem, albo poslucham madrzejszych stąd.
AD2. wydaje mi się właśnie, że dali teraz więcej minut dlatego mi tak z ręki dali to co chciałem i mogłem spokojnie powiedzieć, że się dogadałęm na 700 minut, ale wolałem nie przesadzac i utrzymać rabat na abonament.
AD3. dla każdej taryfy jest osobny przelicznik - r40 jest najdroższą ofertą w t mobile - lepiej wziac r20 + duzo minut jesli CI nie zależy na cenie słuchawki albo wlaczyc o rabat na r60 jak ja