Czyli jeśli im złoże wypowiedzenie to dostane za 36 zł w plusie no limit na komorki i stacjonarne?gbbsoft pisze:36 zł (w nju 29zł)
Jeśli tak to na ile umowa?
Mam nadzieje że bez internetu
Czyli jeśli im złoże wypowiedzenie to dostane za 36 zł w plusie no limit na komorki i stacjonarne?gbbsoft pisze:36 zł (w nju 29zł)
Wiem że nie warto tylko wiesz u mnie większość ma w plusie przynajmniej narazie.buba1234 pisze:Nie ma co płacić 36zł za to w Plusie jak mozesz miec na czas nieokreslony
nolimit na komorki i stacj.
nju [to marka orange] 29zł
red bull mobile no limits II [to marka play] 29zł
heyah nonstop [to marka t-mobile] 29zł
wszystko z miesiecznym okresem wypowiedzenia.
na 18 miesięcy.kostykiewicz pisze:Czyli jeśli im złoże wypowiedzenie to dostane za 36 zł w plusie no limit na komorki i stacjonarne?gbbsoft pisze:36 zł (w nju 29zł)
gbbsoft pisze:na 18 miesięcy.kostykiewicz pisze:Czyli jeśli im złoże wypowiedzenie to dostane za 36 zł w plusie no limit na komorki i stacjonarne?gbbsoft pisze:36 zł (w nju 29zł)
Internet trzeba wyłączyć w ciągu miesiąca, albo potem 1GB za 10zł
36zł = 29zł no limit do komórek (łącznie z SMSami) + 7zł no limit do stacjonalnych (3 pierwsze miesiąca gratis)
A jak myślisz jeśli w następnym tygodniu przejde się do plusa i złoże rezygnacje z abonamentu z przejściem an kartę z dniem końca obowiązującej umowy to mogę dostać to samo? Obawiam się abym nie zapomniał jednak.gbbsoft pisze:Składasz wymówienie np.: dwa dni po dniu, gdy kończy ci się okres rozliczeniowy. Wtedy masz prawie dwa miesiące na rozmowy. Nie masz obowiązku tłumaczenia się, dlaczego wypowiadasz. Ja rzeczywiście chciałem przejść do nju.
kostykiewicz pisze:Wiem że nie warto tylko wiesz u mnie większość ma w plusie przynajmniej narazie.buba1234 pisze:Nie ma co płacić 36zł za to w Plusie jak mozesz miec na czas nieokreslony
nolimit na komorki i stacj.
nju [to marka orange] 29zł
red bull mobile no limits II [to marka play] 29zł
heyah nonstop [to marka t-mobile] 29zł
wszystko z miesiecznym okresem wypowiedzenia.
Dlatego pytam co można zwojować przy wypowiedzeniu jeśli interesuje mnie tylko oferta
a) nielimitowane komórki wszystkie
b) stacjonarne nielimitowane
Smsów praktycznie nie używam.
Będąc na stronie plusa i widząc oferty dla przedłużających lub dla nowych to takie info widnieje:
[url=http://s28.postimg.org/oo5r3ozi1/Przechwytywanie.jpg]Obrazek[/url]
Jak widać mam jeden miesiąc gratis mówimy o przedłużających natomiast jeśli przechodze np. z innej sieci do plusa to dają 3 miesiące gratis chamstwo!!!!
Oferta tutaj jest za 29,99 z nielimitowanymi komórkami jeśli cche stacjonarne to 10 zł muszę dopłacić równa się 40 zł
Skoro mi nic więce nie da rezygancja niż 36 zł to sam nie wiem.... Dlatego napisałem do was bo widze że dużo osób się wypowiada
Podłączam się do tego tematu:konsultantemeryt pisze:Nie chce mi się bawić w wypowiedzenia bo wiem, że czasem PLUS olewał klientów i ich rezygnacje akceptował nie proponując ciekawych ofert.
Po to, że wszyscy na tym forum radzą wypowiedzieć umowę, bo podobno z DUK nie dostanie się żadnej dobrej oferty, jeżeli nie widzą w swoim systemie wypowiedzenia. Sens całej operacji polega na wypowiedzeniu i wycofaniu się, gdyby nic z tego nie wyszło - nie chcę stracić numeru.KA pisze:A po co wycofywać? Poproś na plusforum.pl, oni przyspieszą kontakt od DUK.
Z jakiej racji mój numer miałby przejść na kartę po dokonaniu się wypowiedzenia?! Raczej stracę numer. Chyba jednak jest problem.Gdyby nawet nie (co jest prawie niemożliwe), to przecież nr przejdzie na kartę i możesz z nim wtedy zrobić co chcesz w ciągu 1, max 2 dni. Po co wymyślać problemy tam, gdzie ich nie ma i (raczej) nie będzie?
możesz cofnąć wypowiedzenie chyba nawet sms-em,Vero pisze:Podłączam się do tego tematu:konsultantemeryt pisze:Nie chce mi się bawić w wypowiedzenia bo wiem, że czasem PLUS olewał klientów i ich rezygnacje akceptował nie proponując ciekawych ofert.
1. Czy po złożeniu wypowiedzenia mogę je potem cofnąć gdyby Plus mnie "olał" jak pisze kolega powyżej?
2. Jeżeli cofnięcie wypowiedzenia jest możliwe, to do wycofania zapewne konieczna jest zgoda drugiej strony umowy, czyli zgoda Plusa - czy ktoś spotkał się z sytuacją, że odmówili zgody na cofnięcie wypowiedzenia?
A słyszałeś o czytaniu w myślach? Założyłeś sobie w swoich myślach, że należy złożyć wypowiedzenie z dyspozycją przeniesienia numeru na kartę, ale ja nie czytam twoich myśli, a w poście o takim rodzaju dyspozycji nic nie napisałeś - wygląda więc na to, że to ty żyjesz w swoim świecie. Ja czytam z doskonałym rozumieniem, tylko ty piszesz niezrozumiale, wprowadzasz zamęt, czepiasz się, że nie wiem o czymś, o czym ty niczego nie napisałeś. Wypowiadasz się tak, jakbym musiał najpierw przeczytać 1800 postów, aby zapytać o cokolwiek na forum, bo inaczej popełniam wielkie faux pas i będę musiał otrzymać reprymendę od pana "KA". Daj na luz, jeśli tak masz pomagać, to lepiej wcale.KA pisze:@Vero: to, że jesteś tu nowy nie oznacza, że musisz czytać bez zrozumienia i wprowadzać zamęt - albo chcesz rady i czytasz, co tu piszemy, albo żyjesz w swoim świecie. Wszystko masz wyjaśnione w moim poście i wielu powyżej:
składasz wypowiedzenie z dyspozycją przejścia numeru na kartę i wtedy spokojnie czekasz, aż zadzwonią z ofertą. Jeśli nie chcesz spokojnie czekać, piszesz na forum Plusa prośbę o kontakt i wtedy powinno być to dość szybko, w ciągu kilku dni.
Numerów nie porywają kosmici, w każdym razie nigdy o tym nie słyszałem...
Co prawda nie jest to do mnie ale ... Niepisanym zwyczajem jest, że przed zadaniem pytania czytamy kilka stron wstecz (ja uważam, że min 10 stron wstecz jest obowiązkiem). Nie chodzi absolutnie o reprymendy ale o dbałość zachowania porządku w temacie. Inaczej można zadawać i odpowiadać na te same pytania co druga stronę i robić bałagan.Vero pisze:jakbym musiał najpierw przeczytać 1800 postów, aby zapytać o cokolwiek na forum, bo inaczej popełniam wielkie faux pas i będę musiał otrzymać reprymendę od pana "KA". Daj na luz, jeśli tak masz pomagać, to lepiej wcale.
To bardzo dobre warunki udało się uzyskać. Limit dwa razy większy niż w ofercie dla indywidualnych.mariusznicpon pisze:Po wypowiedzeniu umowy oferta z DUK 30GB plus nielimitowane www i transfer do ipla za 30,14zł brutto (oferta dla firm)