Trochę leniwy jestem i nie chce mi się szukać wszystkiego, ale mam pytania.
1. Ile wcześniej można przedłużyc umowę w Play? Tak, aby mi zaproponowali ofertę z telefonem nie tracąc jakiś zniżek itd?
2. Co dostanę, jak przyjdzie mi przedłużać abo All Ilclusive 79 przy:
a) zachowaniu obecnej kwoty abonamentu [69 zł]
b) obniżeniu abonamentu do niższej kwoty
c) zwiększeniu abo do większej kwoty
d) podpisaniu MIXa (pewnie wszystko tracę i traktowany jestem jako świeżak)
3. Jak to w Play wygląda, co oni mi zaproponują za to, że chcę przedłużyć umowę z nimi? Zniżkę na abo, na telefon czy kopa w tyłek?
4. W jaki sposób najlepiej przedłużyć umowę, telefon, Internet, WWW czy punkt sprzedaży?
5. Jak abo mam na inną osobę, a teraz na siebie wziąłem niedawno LongPlay 1 zł, to mogę na siebie "przepisać" ten abo bez pokazywania im, że mam zdolność do płacenia takich rachunków? Ten mój abo swego czasu Play klasyfikował jako wysoki i pamiętam, że łatwo go podpisać nie było można.
Na razie tyle

Jeszcze trochę czasu mam, ale tak o, chcę wiedzieć jak to wygląda, poplanować zawsze można. Chciałbym jakiś telefon nowy dostać wcześniej niż koniec mojej umowy, ale nie chce tracić jakiś bonusów za dużo wcześniejsze przedłużenie umowy. Jeśli chodzi o wysokość rachunków miesięcznych, to czasami było to minimum (69 zł), a czasami kilka razy więcej, do 300 zł niekiedy dobijałem

tylko czy oni an to patrzą, tak jak Orange?
Jeszcze rozmyślam, czy nie przeniosę właśnie do pomarańczowych tego nr-u na abo, jeśli P4 mnie oleje