Użytkownik
Ranga
VIP
Sieć
Każda
A na ile podpisałeś umowę ???Mixiorek pisze:Pisałem o sytuacji w jakiej walczyłem z orange. Cytuję: "Klient abonamentowy od 9 lat, rachunki w okolicy 50 zł, abonament nowy orange 55 zł. Umowy kończy się w grudniu."
Oto co wywalczyłem:
1. Nokia 6300 za 1 zł. Wyjściowa cena to 169 zł. Dostałem rabat od Orange na telefon w kwocie 91,51 zł. 76 zł zbiłem punktami profit.
2. 3 prezenty na zawsze
3. Obniżenie stawki o 2 grosze do 53 groszy.
4. 30 minut do wszystkich sieci na 24 miesiące, czyli ta usługa z rabatem 100% na 2 lata http://www.orange.pl/portal/map/map/pos ... D_SERVICES
W ramach abonamentu mam ponad 133 minut do wszystkich, cena minuty wychodzi 41 groszy. Do tego w ramach prezentu wziąłem "korzystniej w abonamencie" więc stawka do orange jest zawsze 40 groszy, wziąłem też "weekendy" więc mam 180 minut w okresie rozliczeniowym na orange i stacjonarne w weekendy oraz minuty przechodzą na 2 okresy rozliczeniowe (dłuższy kapitał złotówek).
I to tyle. Moim zdaniem ciekawa oferta
to ile oni dają więcej 50% czy 100%? w Regulaminie promocji Tylko SIM jest taki punkt:hans1054 pisze: 50% więcej złotówek przez pól roku jak podpisze przedłużenie na 12 miesiecy
lub 50% więcej złotówek przez cały okres trwania umowy jeżeli przedłużenie zawrze na okres 24miesiące
3. Dla każdego numeru abonenckiego (nie dotyczy Kwoty Abonamentu 10), dla którego jest zawierana Umowa na zasadach określonych w niniejszym Regulaminie, w ramach Promocji otrzymuje się Opcję dodatkową 50% więcej zgodnie z tabelą nr 1, natomiast dla każdego numeru abonenckiego, dla którego zawierany jest Aneks na zasadach określonych w niniejszym Regulaminie w ramach Promocji może otrzymać Opcję dodatkową 100% więcej zgodnie z tabelą nr 2 (łącznie zwane „Usługą”).
moim zdaniem przy przedłużaniu też, mówi o tym ten punkt:kamil1221 pisze:Tylko sim to promocja przy nowej aktywacji bez telefonu a nie przy propozycji. chyba że ja o czymś nie wiem
tylko dalej nie wiem czy oni to proponują, czy udają, że tego nie ma i dają +50%?jak włączyć?
1. Aby skorzystać z Promocji, wystarczy:
- zawrzeć Umowę na czas określony 12 albo 24 miesiące („Okres zastrzeżony") z Kwotą Abonamentu 25 zł lub wyższą w ofercie Orange abonament lub w ofercie Orange mix albo
- podpisać Aneks na czas określony 12, 18, 24, 30 albo 36 miesięcy („Okres zastrzeżony”)
oraz zrezygnować z zakupu telefonu w cenie promocyjnej.
Wiesz po prostu powiem konsultantowi ze ta oferta sie mi należy i pójdę do salonu z oferta promocyjna pokażę punkt regulaminowy i nic nie zrobi bo taka jest szczera prawdakamil1221 pisze: Przy przedłużeniu możesz mieć nawet 100% - ale wszytko zależy od humoru konsultanta.
Widzę również dobrą ofertę w umowie na rok bez telefonu. (podobnie jak u mniePingNoMore pisze:Ja przedłużam umowe w MIX 25. Po przejściu na nowego Mixa i tym samym abo dostanę 80 zł do wydzwonienia do wszystkich sieci przed abonamentem i jeden prezent. (..) Oczywiście umowa na rok bez telefonu.
Punkty dostaje się za przedłużenie umowy.northwest pisze:Dali chyba jeszcze 500 pkt Profit.
Pewnie, że potrafi. Przedłużałem cyrograf już kilka razy i zawsze dali mi powód do zadowolenia.northwest pisze:Ogólnie jak Orange chce, to potrafi...
A jakie warunki dostałeś?marcinb pisze:Widzę również dobrą ofertę w umowie na rok bez telefonu. (podobnie jak u mnie )