theWitcher pisze:dzarafasaraja napisał/a:
Czyli za 5zł więcej o wiele więcej minut niż w OA55 i dodatkowo generujecie zysk na poziomie podwójnego abonamentu, w związku z czym budżet utrzymaniowy rośnie i możecie liczyć na wysoki rabat na tel przy przedłużaniu.
To, że masz podwojony abonament nie równa się temu że generujesz podwojony zysk. Nawet zakładając że wykorzystujesz allnet do cna, nie będziesz generował tak strasznie większego zysku.
Proszę przeczytaj dokładnie, co napisałem. Pisząc "podwójny zysk" miałem na myśli, że dokupując komercyjnie Popołudnia i Weekendy płacisz miesięcznie o 25zł więcej (35abo liczyłem bez allnet +25za PiW), więc generujesz prawie podwójny budżet utrzymaniowy.
elkanguro pisze:A w taryfach Mix Delfin/Pelikan, które usługi są przeznaczone do dodawania jako gratis na cały okres umowy przy przedłużaniu bez telefonu?
Przy mixie większym bądź równym 39 na co najmniej 20 m-cy masz w standardzie Wieczory i Weekendy. W zależności od zysku można dorzucić (bądź nie) 30 min do wszystkich (urastają do 40), 50 min do Orange (urastają do 75, przy czym nie można ich dać razem z dodatkowymi minutami do wszystkich), Darmowego Przyjaciela, SMS do wszystkich lub pakiety internetowe. Ale tak, jak piszę, wszystko zależy od zysku, zarówno liczba usług, jak ich długość. Oczywiście Darmowego Przyjaciela można powielać.
Doświadczony Konsultant Klienta Indywidualnego.