• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 64 z 187
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 187

#704705  autor: hans1054
 18 mar 2014, 17:59
Witam

Jeżeli chodzi o przedłużenie umowy bez telefonu to dostałem propozycje

19,90zł abonament 280 minut umowa na 18 miesięcy + 10zł stacjonarne minuta po wykorzystaniu środków 0,29zł kara umowna w kwocie 1200zł

29,90zł abonament nielimitowane połączenia do sieci komórkowych smsy i mms-y dodatkowo płatne + 10zł stacjon :o arne.

Nie ma czegoś lepszego chodzi mi o większa ilość minut lecz nie o no limit i żeby minuty były wymienne na sms-y. Interesuje mnie oferta bez telefonu.

INTERNET Beskid Media 1GB/300mb

#704725  autor: KA
 18 mar 2014, 18:41
Trafiłeś na kiepski okres przejściowy. Od około miesiąca nie oferują taryf OMG, w których były minuty do wszystkich (ze stacjonarkami) wymienne na smsy i mmsy. Teraz zmienili na pseudo-no-limit, gdzie trzeba za większość usług dopłacić. Daj sobie spokój z tym, co napisałeś, bo to nawet szkoda komentować. Na pewno za jakiś? czas będą proponować na przedłużenie lepsze oferty, np. z dodanymi stacjonarnymi lub sms w cenie, ale trzeba na to poczekać (podobnie było w Play).
Bez telefonu najtaniej wyjdzie ci Minimax w Play z promocjami doładowań lub nju (Orange) - są o tym szczegółowe wątki.

#704734  autor: Ruben
 18 mar 2014, 19:06
KA pisze:Trafiłeś na kiepski okres przejściowy. Od około miesiąca nie oferują taryf OMG, w których były minuty do wszystkich (ze stacjonarkami) wymienne na smsy i mmsy
Staram się monitorować temat i informuję, że 14 marca jeszcze proponowali stare dobre OMG z rabatem 50%. Myślę, że dzisiaj jest podobnie. Oczywiście kluczem otwierającym dostęp do tych ofert jest złożenie wypowiedzenia.

#704740  autor: KA
 18 mar 2014, 19:15
To ciekawa informacja, bo mieli zakończyć ok. 20 lutego. Podejrzewam jednak, że trzeba wiedzieć, że w ogóle są/były takie taryfy i się o nie upomnieć. Czy proponują sami z siebie po wypowiedzeniu - wiesz coś o tym, Ruben?

#704754  autor: Ruben
 18 mar 2014, 19:37
KA, osoby, którym doradzam otrzymują pełny wykaz możliwych ofert ;) więc zazwyczaj się upominają podczas kontaktu z DUK.
W przypadku, o którym wspomniałem wyżej też właśnie tak było. Konsultantka wyraziła ubolewanie, że abonent zmienia operatora a ten stwierdził, że chętnie zostanie gdyby otrzymał taką ofertę (i tutaj podał abonent konkretną ofertę OMG z rabatem 50%) na co Pani stwierdziła, że jak najbardziej jest to możliwe. :).
Informacje posiadam od forumowicza więc raczej info sprawdzone. W salonie oczywiście wcześniej mówili mu, że nie ma szans na taką ofertę, bo są już niedostępne.

#704768  autor: juveadamo
 18 mar 2014, 20:18
Ruben pisze:KA, osoby, którym doradzam otrzymują pełny wykaz możliwych ofert ;) więc zazwyczaj się upominają podczas kontaktu z DUK.
W przypadku, o którym wspomniałem wyżej też właśnie tak było. Konsultantka wyraziła ubolewanie, że abonent zmienia operatora a ten stwierdził, że chętnie zostanie gdyby otrzymał taką ofertę (i tutaj podał abonent konkretną ofertę OMG z rabatem 50%) na co Pani stwierdziła, że jak najbardziej jest to możliwe. :).
Informacje posiadam od forumowicza więc raczej info sprawdzone. W salonie oczywiście wcześniej mówili mu, że nie ma szans na taką ofertę, bo są już niedostępne.
Kolego Ruben mógłbyś powiedzieć jaka ta oferta była 550 minut za 19,99 zł ? To o tą chodzi ?
Mam też pytanie kiedy mogę złożyć wypowiedzenie czy dwa i pół miesiąca przed końcem można ?

#704772  autor: cyanoone
 18 mar 2014, 20:27
juveadamo pisze:
Ruben pisze:KA, osoby, którym doradzam otrzymują pełny wykaz możliwych ofert ;) więc zazwyczaj się upominają podczas kontaktu z DUK.
Kolego Ruben mógłbyś powiedzieć jaka ta oferta była 550 minut za 19,99 zł ? To o tą chodzi ?
Mam też pytanie kiedy mogę złożyć wypowiedzenie czy dwa i pół miesiąca przed końcem można ?
Można złożyć już wypowiedzenie z tym dopiskiem, że umowa się kończy z jej ostatnim dniem.
19,99-550 minut
29,99-1000 minut
Pozdrawiam ;)

#704784  autor: juveadamo
 18 mar 2014, 20:48
Można złożyć już wypowiedzenie z tym dopiskiem, że umowa się kończy z jej ostatnim dniem.
Też tak myślałem ale dziś pani w salonie plusa mi powiedziała że nie można to w końcu nie wiem jak to jest

#704796  autor: KA
 18 mar 2014, 21:53
Tak, faktycznie - też miałem pełen wykaz ofert od Ciebie...
Za 19,95 na 12mies jest 550 min(kom+stac) wymienne na sms/mms i 6mies darmo do Plusa (głosowe) oraz 2 mies 300MB z lejkiem za free.
Za 29,90 jest 1000min/sms/mms i całe 12mies darmo w sieci, net tak samo.
Oby utrzymali jak najdłużej!

#705019  autor: kostykiewicz
 20 mar 2014, 00:42
KA pisze:Tak, faktycznie - też miałem pełen wykaz ofert od Ciebie...
Za 19,95 na 12mies jest 550 min(kom+stac) wymienne na sms/mms i 6mies darmo do Plusa (głosowe) oraz 2 mies 300MB z lejkiem za free.
Za 29,90 jest 1000min/sms/mms i całe 12mies darmo w sieci, net tak samo.
Oby utrzymali jak najdłużej!

Niedługo również będzie mi się kończyć umowa z plusem
Prosze powiedz co zrobiłeś? złożyłeś wypowiedzenie umowy na pismie? w salonie plusa?
Jakie informacje tam zawarłeś? że rezygnujesz i chcesz wypowiedzieć umowę? czy też złożyłeś przejście z abonamentu na np. kartę?
Może ktoś udostępnić formularz taki jako wzór

#705029  autor: KA
 20 mar 2014, 05:46
W salonie, przejście na kartę i czekasz na telefon z DUK.

#705194  autor: kostykiewicz
 20 mar 2014, 21:15
Jak myślicie co można wywalczyć.

Interesuje mnie oferta bez telefonu
Połączenia no limit na wszystkie komórki
oraz telefony stacjonarne

Bez smsów

Co mogą mi zaproponować jeśli złoże wypowiedzenie tzn przejście migracja na kartę
Nie chce telefonu i nie pisze smsów

Obecnie płacę 60-70 zł\
I na jaki okres mogą mi zaproponować

#705206  autor: KA
 20 mar 2014, 22:01
Jeśli nadal proponują stare OMG, to może i poprzednią ofertę no-limit. Mnie 10 lutego zaproponowali za 46zł na 18mies z wliczonym już pakietem neta. Nie pamiętam ile, ale co najmniej 1GB, a chyba nawet 2GB. Nie wziąłem, bo nie chciałem nic powyżej 12mies.

#705330  autor: Onyx-22
 21 mar 2014, 20:13
Ja dzisiaj złożyłem wypowiedzenie w salonie Plusa.
Jednak byl jakiś konsultant z plakietką "uczę się" i nie potrafił wprowadzić w system wypowiedzenia umowy i kazał mi na kartce napisać wypowiedzenie umowy.

czekam kiedy zadzwonią do mnie z DUK bo chciałbym przedłużyć z Sony Z abonament :)

#705335  autor: juveadamo
 21 mar 2014, 20:28
Onyx-22 pisze:Ja dzisiaj złożyłem wypowiedzenie w salonie Plusa.
Jednak byl jakiś konsultant z plakietką "uczę się" i nie potrafił wprowadzić w system wypowiedzenia umowy i kazał mi na kartce napisać wypowiedzenie umowy.

czekam kiedy zadzwonią do mnie z DUK bo chciałbym przedłużyć z Sony Z abonament :)
Kiedy kończy Ci się umowa ? Wypowiedziałeś z przejściem na karte ?

#705336  autor: Onyx-22
 21 mar 2014, 20:37
Bez przjescia na karte - nie moge dopuscic do przejscia na karte, bo mam tam kwodtoreduktor na ktorym mi zalezy :)
Chodzi tylk o to by ich nastrasyc, ze odejde :)

#705543  autor: losiozaur
 23 mar 2014, 12:39
Witam wszystkich :)
W czerwcu kończy mi się umowa w plusie. Dzwoniła do mnie pani i zaproponowała:
400min/sms/mms do wszystkich
nielimitowane rozmowy w plus
1Gb internetu

Wszystko za 59,90zł + telefon Nokia Lumia 625 za 99zł.
Miała oddzwonić ale jakoś nie dzwoni :(
Czy to dobra oferta? Ogólnie chce ofertę z telefonem.

Czy jak jej powiem że rezygnuję i przenoszę numer do innej sieci, dostanę lepszą ofertę?
Doradźcie coś :)

#705584  autor: Wiola_K
 23 mar 2014, 15:31
Mój Mąż ma tę ofertę. To zwykła standardowa oferta. Ale nam zależało na telefonie więc przedłużaliśy pół roku wcześniej. Dla Męża to i tak dużo minut i tak tego nie wykorzystuje. A zawsze tyle płaci za abo więc cena mu odpowiada. Pewnie przy wypowiedzeniu będzie ciut lepsza oferta.

#705604  autor: ragazzi
 23 mar 2014, 16:20
JA przedłużyłem w lutym. Oczywiście złożyłem wypowiedzenie. Taryfa oczywiście OMG 49,90 - z rabatem 20% przez 24 miesiące (400 minut do wszystkich wymienne na sms/mms oraz pakiet internetowy 1GB) + 40 munyt do wszystkich co miesiąc + nielimitowane do plusa + pakiet 300mms do plusa co miesiąc i telefon htc desire 500 za 59zł.

#705744  autor: Onyx-22
 24 mar 2014, 14:50
Czy ktoś przedłużał już ofertę na taryfach LTE?
Ile mogą zejśc z abonamentu, a ile na telefonie?

POZDRAWIAM
  • Strona 64 z 187
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 187
  • 1
  • 62
  • 63