a nie rezygnacji ? bo ja takiego sms otrzymałem " Przyjęliśmy rezygnację dla numeru xxxxxx. Aby skorzystać z lepszych warunków w Plusie skontaktuj się z nami pod nr 2699"WeBeR pisze:jako powód napisałem, że słaba oferta przedłużeniowa, ale wypowiedzenie umowy to wypowiedzenie i to powinni przyjąć do wiadomości. Wysłane jest zgodnie z formułką która powinna być przy wypowiadaniu umowy, wysłane 17 lutego, dostarczone 20 lutego, wtedy to przyszedł sms o rozpatrzeniu reklamacji ...
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
http://www.telepolis.pl/wiadomosci/prog ... 30128.html
Czy ktoś wie jak to może wpłynąć na ofertę po wypowiedzeniu?
Czy ktoś wie jak to może wpłynąć na ofertę po wypowiedzeniu?
Po wypowiedzeniu widzę, że dalej można wybrać stare oferty OMG, dziś mi uznali te wypowiedzenie umowy i zwykły konsultant proponował z taryf OMG ale słabe, mam nadzieję, że DUK da ofertę, którą chcę
29,95zł
- 1000minut/sms
do plusa bez limitu
na 12mc
i dalej można je wytargować i są dostępne dla wypowiadających umowę
29,95zł
- 1000minut/sms
do plusa bez limitu
na 12mc
i dalej można je wytargować i są dostępne dla wypowiadających umowę
Ostatnio zmieniony 05 mar 2014, 19:00 przez WeBeR, łącznie zmieniany 1 raz.
To cenne info, bo miało już ich nie być. Ciekawe, jak długo jeszcze?
Uściślając: 1000 min (w tym stacjonarne!) / sms / MMS , w sieci bez limitu (ale tylko voice) oraz pakiet 300MB na 2mies za free. Super oferta! Ja mam tę tańszą za 19,95 z 550min, reszta to samo, tylko w sieci no-limit 6mies, a nie na całą umowę. Wziąłem tańszą, bo mi wystarczy, ale będę kupował większy pakiet neta, więc jeszcze dojdzie albo 9zł (500MB), albo 15zł (1GB).
Uściślając: 1000 min (w tym stacjonarne!) / sms / MMS , w sieci bez limitu (ale tylko voice) oraz pakiet 300MB na 2mies za free. Super oferta! Ja mam tę tańszą za 19,95 z 550min, reszta to samo, tylko w sieci no-limit 6mies, a nie na całą umowę. Wziąłem tańszą, bo mi wystarczy, ale będę kupował większy pakiet neta, więc jeszcze dojdzie albo 9zł (500MB), albo 15zł (1GB).
Witajcie! Pomóżcie kochani, do szlag mnie za chwilę trafy!
Kupiłem w sprzedaży wysyłkowej za zasadzie wymiany telefonu kupiłem Samsunga 4 mini. Kurier dowiózł telefon a dniu 28 2 2014 roku i… to d@@a – z uwagi na to, że niezgodności danych na faktorze z adresem zameldowania, kurier nie wydał telefonu, o co zresztą nie mogę mieć do niego pretensji. W poniedziałek 03 br. pomaszerowałem do Plusa we Wrocławiu, gdzie zaktualizowałem dane, ale telefonu i tak nie udało mi się otrzymać, bo… ten Plus ze sprzedaż wysyłkowej nie wiele ma wspólnego z Plusem salonie; poradzono mi, abym zaczekał „góra dwa dni” jak kurier odda przesyłkę do Plusa (tego od sprzedaży wysyłkowej). No i tak wydzwaniałem codziennie, codziennie otrzymując informację, „już jutro”… Dzisiaj otrzymałem sma-a do Plusa, że „od dziś korzystasz z oferty „TATYFY LTE”. Pozdrawiamy Plus” ; przypominam, że niczego NIE podpisałem kurierowi, a mimo to okazało się, jestem szczęśliwym posiadaczem niej taryfy!!! Konsultant, do którego zadzwoniłem przed chwilą, trochę mnie zbył, że temat nieco przekracza jego kompetencje… No krew mnie zalewa!
Poradźcie mi, co z tym fantem zrobić, z góry dziękuję
PS. Z góry przepraszam za ewentualne błędy, ale jestem po udarze niedokrwiennym i mam problemy z komunikacją i doborem słów
Kupiłem w sprzedaży wysyłkowej za zasadzie wymiany telefonu kupiłem Samsunga 4 mini. Kurier dowiózł telefon a dniu 28 2 2014 roku i… to d@@a – z uwagi na to, że niezgodności danych na faktorze z adresem zameldowania, kurier nie wydał telefonu, o co zresztą nie mogę mieć do niego pretensji. W poniedziałek 03 br. pomaszerowałem do Plusa we Wrocławiu, gdzie zaktualizowałem dane, ale telefonu i tak nie udało mi się otrzymać, bo… ten Plus ze sprzedaż wysyłkowej nie wiele ma wspólnego z Plusem salonie; poradzono mi, abym zaczekał „góra dwa dni” jak kurier odda przesyłkę do Plusa (tego od sprzedaży wysyłkowej). No i tak wydzwaniałem codziennie, codziennie otrzymując informację, „już jutro”… Dzisiaj otrzymałem sma-a do Plusa, że „od dziś korzystasz z oferty „TATYFY LTE”. Pozdrawiamy Plus” ; przypominam, że niczego NIE podpisałem kurierowi, a mimo to okazało się, jestem szczęśliwym posiadaczem niej taryfy!!! Konsultant, do którego zadzwoniłem przed chwilą, trochę mnie zbył, że temat nieco przekracza jego kompetencje… No krew mnie zalewa!
PS. Z góry przepraszam za ewentualne błędy, ale jestem po udarze niedokrwiennym i mam problemy z komunikacją i doborem słów
Odi profanum vulqus et arceo
Jeżeli masz już zaktualizowaną taryfę to musisz iść do PLUSA Krupnicza 2/4 we Wrocławiu. Wyjaśnić zaistniałą sytuacje, wątpię byś zrobił coś w "normalnych" salonach PLUS'a.lennox2 pisze:Witajcie! Pomóżcie kochani, do szlag mnie za chwilę trafy!
Pozdrawiam!!
Nie masz się co denerwować bo:
1. To prawda że salon nie ma nic wspólnego ze sklepem intenetowym, mało tego mój LG przyszedł kurierem i był rozlany wyświetlacz poszłam więc do salonu a pan pokiwał głową i powiedział że na swój koszt muszę wysłać telefon do serwisu bo salon nie ma nic wspolnego z sklepem.
2. To prawda że jak dane się nie zgadzają nie może Ci wydać przesyłki .
3. I najważniejsze bo chyba pierwszy raz przedłużasz lub bierzesz telefon w Plusie : Jeśli nic nie podpisywałeś to sms o "witamy sratatata.." Cię nie dotyczy to tylko sms...
Zapraszam na PlusForum a wszystkie Twoje problemu z Plusem zostaną wyjaśnione i bez paniki:P
1. To prawda że salon nie ma nic wspólnego ze sklepem intenetowym, mało tego mój LG przyszedł kurierem i był rozlany wyświetlacz poszłam więc do salonu a pan pokiwał głową i powiedział że na swój koszt muszę wysłać telefon do serwisu bo salon nie ma nic wspolnego z sklepem.
2. To prawda że jak dane się nie zgadzają nie może Ci wydać przesyłki .
3. I najważniejsze bo chyba pierwszy raz przedłużasz lub bierzesz telefon w Plusie : Jeśli nic nie podpisywałeś to sms o "witamy sratatata.." Cię nie dotyczy to tylko sms...
Zapraszam na PlusForum a wszystkie Twoje problemu z Plusem zostaną wyjaśnione i bez paniki:P
Do mnie dzwonili z Plusa z "super ofertą". Dodam, że nie wysyłałem wypowiedzenia, umowa kończy się dopiero w czerwcu.
Ta super oferta, z telefonami lub bez, jak ze strony www. Dodatkowo przedstawione oferty przedłużeniowe bez telefonu były na dwa lata. Pani stwierdziła, że operator odchodzi od krótszych umów. Co ciekawe, w Plus Online mam identyczne oferty przedłużeniowe bez telefony na 18 miechów
Była to pierwsza propozycja. Pani nie była zdziwiona, że odmawiam i poinformowała, że zadzwoni, gdy pojawią się lepsze oferty
Ta super oferta, z telefonami lub bez, jak ze strony www. Dodatkowo przedstawione oferty przedłużeniowe bez telefonu były na dwa lata. Pani stwierdziła, że operator odchodzi od krótszych umów. Co ciekawe, w Plus Online mam identyczne oferty przedłużeniowe bez telefony na 18 miechów

Była to pierwsza propozycja. Pani nie była zdziwiona, że odmawiam i poinformowała, że zadzwoni, gdy pojawią się lepsze oferty

[ Dodano: 2014-03-12, 13:30 ]
Powiedzcie mi (temat telefonu nadal jest aktualny – rozpatrywany jest w BOK-u i Plus Forum), czy faktem jest, że kupując w biurze sprzedaży wysyłkowej Plusa (przedłużenia umowy) nowy telefon, np. Samsung Note 2, kosztuje znacznie taniej, niż ten sam telefon w salonie?
muza_tv pisze:Do mnie dzwonili z Plusa z "super ofertą". Dodam, że nie wysyłałem wypowiedzenia, umowa kończy się dopiero w czerwcu.
Powiedzcie mi (temat telefonu nadal jest aktualny – rozpatrywany jest w BOK-u i Plus Forum), czy faktem jest, że kupując w biurze sprzedaży wysyłkowej Plusa (przedłużenia umowy) nowy telefon, np. Samsung Note 2, kosztuje znacznie taniej, niż ten sam telefon w salonie?
Odi profanum vulqus et arceo
Świetny temat, przeczytałem posty prawie rok w do tyłu i dużo się dowiedziałem
Chciałbym potwierdzić kilka informacji żeby być 100% pewny
Dwuletnia umowa mija pod koniec maja, obecnie płacę abonament 59,90 zł
Nie chcę stracić numeru tel
1. rozumie że mogę teraz złożyć wypowiedzenie i w razie słabej oferty mogę je wycofać np. tydzień przed końcem umowy i przenieś nr. do innej sieci
2. obecne są taryfy LTE czy jest szansa na rabat np. 30 % takiej taryfy ?
3. są teraz dostępne jakieś taryfy z minutami np. 600 min do wszystkich plus jakiś pakiet internetowy 1 gb ? bo nie widzę takich
Najbardziej by mi odpowiadała opcja z jakimś dobrym telefonem na galaxy s 4 mini i właśnie taka taryfa z minutami i internetem. Może ma ktoś rozpiske jakie telefony ma plus i w jakich cenach w różnych abonamentach. Za abonament bez telefonu chciałbym płacić ok 35 zł jeżeli wezmę z telefonem to mogę płacić do 60 zł
W poniedziałek mają dzwonić z bok z ofertą to poproszę go o przełączenie do duk a jeśli nic to nie da to we wtorek złożę wypowiedzenie
Dziękuje za wszystkie rady i wskazówki
Chciałbym potwierdzić kilka informacji żeby być 100% pewny
Dwuletnia umowa mija pod koniec maja, obecnie płacę abonament 59,90 zł
Nie chcę stracić numeru tel
1. rozumie że mogę teraz złożyć wypowiedzenie i w razie słabej oferty mogę je wycofać np. tydzień przed końcem umowy i przenieś nr. do innej sieci
2. obecne są taryfy LTE czy jest szansa na rabat np. 30 % takiej taryfy ?
3. są teraz dostępne jakieś taryfy z minutami np. 600 min do wszystkich plus jakiś pakiet internetowy 1 gb ? bo nie widzę takich
Najbardziej by mi odpowiadała opcja z jakimś dobrym telefonem na galaxy s 4 mini i właśnie taka taryfa z minutami i internetem. Może ma ktoś rozpiske jakie telefony ma plus i w jakich cenach w różnych abonamentach. Za abonament bez telefonu chciałbym płacić ok 35 zł jeżeli wezmę z telefonem to mogę płacić do 60 zł
W poniedziałek mają dzwonić z bok z ofertą to poproszę go o przełączenie do duk a jeśli nic to nie da to we wtorek złożę wypowiedzenie
Dziękuje za wszystkie rady i wskazówki
w biznesie dostałem taką ofertę:

to juz T-Mobile daje lepsze warunki...Serdecznie dziękujemy za korzystanie z usług sieci Plus. Doceniając zaufanie, jakim zostaliśmy obdarzeni pragniemy Panu/Pani zaproponować kontynuację współpracy na bardzo korzystnych warunkach.
W nawiązaniu do przeprowadzonej rozmowy, przygotowaliśmy dla Pana/Pani ofertę, która pozwala na zachowanie dotychczasowego numeru i uzyskanie dodatkowych korzyści.
Dla numeru xxxxxxxx dostępne są oferty:
------------------------------------------------------------
1.LG Swift L7 II; Taryfa Progress 39zł (netto), po włączeniu e-faktury 29zł (netto), w której zapewniony jest pakiet 350min do wszystkich krajowych sieci komórkowych, pakiet internetowy 1,4GB- przez 1m-c bezpłatny, później 10zł (netto),nielimitowane połączenia do sieci Plus, oraz usługa Bez limitu na stacjonarne bezpłatnie przez 3 mc, potem 5zł netto
Cena: 121.77zł Karencja: 25 miesięcy

Ostatnio zmieniony 27 kwie 2014, 21:09 przez usiu128, łącznie zmieniany 1 raz.