Mi się kończyła pod koniec marca, wysłałem na początku grudnia i było przyjęte.lary504 pisze:Ja mam umowę do września 2018 kiedy można wysłać wypowiedzenie?
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Witam, czy przy przedłużeniu umowy internetu mobilnego również można liczyć na rabaty 20% lub 40%?
rekin01 pisze:Mi się kończyła pod koniec marca, wysłałem na początku grudnia i było przyjęte.lary504 pisze:Ja mam umowę do września 2018 kiedy można wysłać wypowiedzenie?
Nie powinno być problemu z zarejestrowaniem wypowiedzenia w dowolnym momencie trwania umowy. Można nawet zaraz po zawarciu umowy na okres 24 miesięcy wypowiedzieć ją następnego dnia tylko należy zaznaczyć na kiedy ma ono być skuteczne. Trzeba dodać, że na koniec okresu zastrzeżonego umową. Ja polecam pisać na dokładny dzień zakończenia umowy. Orange zawsze kończy umowy zgodnie z okresami rozliczeniowymi niejako przedłużając umowę o te kilka, kilkanaście dni.xzaqwer pisze:We wrześniu 2018 niestety dopiero
Hej,
Mam pytanie jaki jest numer do DUK, narazie 5 telefonów i wszytskie oferty takie same jak na stronie, jestem w trakcie przenoszenia umowy do innego operatora, czy da rade coś ugrać ciekawego jak się samemu zadzowni ?
Mam pytanie jaki jest numer do DUK, narazie 5 telefonów i wszytskie oferty takie same jak na stronie, jestem w trakcie przenoszenia umowy do innego operatora, czy da rade coś ugrać ciekawego jak się samemu zadzowni ?
*220
Wysłane z Le Pro 3
Wysłane z Le Pro 3
Da radę. Oczywiście w zależności od umiejętności negocjacyjnych i konsultanta na jakiego trafisz.Ragnar Lothbrok pisze:..czy da rade coś ugrać ciekawego jak się samemu zadzowni ?
Pamiętaj, że kilka osób w tym ja dostało listownie propozycję od Orange na 20% rabatu i miesiące gratis na Plan Standardowy z 10GB, więc można to uznać jako punkt wyjściowy skoro bez pytania były takie oferty.
Dzięki Panowie spróbuje uderzyć w 40%, może się uda jak nie to przenosze numer.
Witam, w tej chwili posiadam Taryfę Orange Biz Krajowy ważną do marca, nie wiem nawet czy jest nadal w ofercie. Płacę 62 zł brutto łącznie z ratą za P8lite. Poprzednio przedłużałem umowę przez internet korzystając z 20% zniżki na abo. Teraz od jakiegoś czasu wydzwania pani z DUK dla klientów biznesowych i do tej pory zaproponowała 24,99 abonament netto. Telefon wybrałem Mate 10 lite i za niego dodatkowo 40 zł netto. Jak najlepiej ugrać coś z tym telefonem? Generalnie działalność gospodarczą zakończyłem już jakiś czas temu ale tylko przedłużam umowę. Nie wiem czy te oferty dla małych firm nadal są bardziej korzystne niż indywidualne czy może warto coś jeszcze z DUK licytować? Jaka jest Wasza opinia?
Witam ponownie po 2 latach,
umowa wypowiedzona, kończy mi się 12.01 , 3 telefony pod *220 i ciągle to samo 29,90 zł + 9,9 +9,9 za no limit + 10 GB. Dzisiaj ponadto Pani powiedziała że 3 darmowe miesiące dawali tylko w grudniu i już nie ma możliwości dania takiego rabatu tak samo jak -5zł do raty telefonu.
Do tego w marcu kończy mi się LTE dla domu i wciskają mi na siłę orange love za 80 pln z tel, bo podobno nie ma możliwości udzielenia rabatu na internet domowy 4g.
Czy ktoś mógłby potwierdzić że po nowym roku tyle się zmieniło na niekorzyść czy standardowo konsultanci nie chcą dawać takich rabatów i kłamią żeby wcisnąć orange love i gorsze warunki?
umowa wypowiedzona, kończy mi się 12.01 , 3 telefony pod *220 i ciągle to samo 29,90 zł + 9,9 +9,9 za no limit + 10 GB. Dzisiaj ponadto Pani powiedziała że 3 darmowe miesiące dawali tylko w grudniu i już nie ma możliwości dania takiego rabatu tak samo jak -5zł do raty telefonu.
Do tego w marcu kończy mi się LTE dla domu i wciskają mi na siłę orange love za 80 pln z tel, bo podobno nie ma możliwości udzielenia rabatu na internet domowy 4g.
Czy ktoś mógłby potwierdzić że po nowym roku tyle się zmieniło na niekorzyść czy standardowo konsultanci nie chcą dawać takich rabatów i kłamią żeby wcisnąć orange love i gorsze warunki?
Na swoim koncie abonenckim mam 4 SmartPlany + 2 Internet LTE dla domu. Umowy na SmartPlany miałem odpowiednio do 05.2018, 11.2019, 12.2019 i 07.2020. Łącznie płaciłem 165 po rabacie OOE i Orange Open za telefony bez internetu (za oba dodatkowo 90). Już teraz zgodzili się na aneks 2 lata od dziś. Do 03.01.2020 wszystkie telefony - 29,99 za pierwszy + 9,99 za kolejne. W związku a aneksem poszedł mi w niebyt Orange Open Extra, ale czy za posiadanie Internet LTE dla domu nie dostanę czasem jakiegoś rabatu za łączenie usług? Nawet jeśli nie jestem zadowolony. 100 oszczędności co miesiąc i skrócenie umowy dla jednego z numerów.
Podobno chwilowo faktycznie nie mają możliwości dać rabatu 5 zł do raty za telefon. Reszta raczej bez zmian.ldhunt3r pisze:Witam ponownie po 2 latach,
Koleżanka dziś rozmawiała z DUK i proponowali jej 3 miesiące za free, więc nadal aktualne.
@łazęga, jeśli spojrzysz kilkanaście postów wcześniej - miałem podobną sytuację do Twojej (5 numerów voice z lojalkami od 07.2018 do 01.2019) + SIM do Internetu (LTE FreeNet). Negocjowałem 30.12, dostałem 20% rabatu na wszystkie 5 numerów głosowych, po 20 zł rabatu na 4 numery voice, ORAZ 3 miesiące gratis na aktywację internetową i -5 zł do raty. To ostatnie trochę fartem, bo konsultantka stwierdziła że ma do dyspozycji ostatni kod, ale właśnie kończy pracę więc może go wykorzystać.
Nie wiem czy nadal potrzebujesz dwóch aktywacji internetu LTE dla domu - w Twojej sytuacji możesz jeden z numerów "połączyć" z Internetem 4G dla domu jako Orange Love (cena 80 zł za kartę do Internetu z 250 GB ORAZ aktywację głosową z 5+5GB za przedłużenie), a pozostałe trzy numery głosowe po 10 zł (rabat 20 zł + rabat 20%). Czyli za jedną kartę SIM do Internetu (250 GB w domu, w tym 100 GB do wykorzystania poza domem na wspólnym koncie) plus 4 głosowe no limit (po 10 GB transmisji) zapłacisz 110 zł.
Nie wiem czy nadal potrzebujesz dwóch aktywacji internetu LTE dla domu - w Twojej sytuacji możesz jeden z numerów "połączyć" z Internetem 4G dla domu jako Orange Love (cena 80 zł za kartę do Internetu z 250 GB ORAZ aktywację głosową z 5+5GB za przedłużenie), a pozostałe trzy numery głosowe po 10 zł (rabat 20 zł + rabat 20%). Czyli za jedną kartę SIM do Internetu (250 GB w domu, w tym 100 GB do wykorzystania poza domem na wspólnym koncie) plus 4 głosowe no limit (po 10 GB transmisji) zapłacisz 110 zł.
MM
Weź Orange Loveldhunt3r pisze:Witam ponownie po 2 latach,
Za 79.99 masz :
-Net 250 GB (w tym 100 GB dostępne również poza
strefą domową i współdzielone na konto)
-Komórkę - no limit i 5 GB + te 100GB współdzielone.
Czego chcieć więcej ?

Jest szansa na przedłużenie umowy na Orange BIZ bez sim na 12 miesięcy? Jest taka oferta czy faktycznie dostępne są już umowy tylko na 24 miesiące? Orientuje się ktoś?
3xtel do DUK
- 2 abonamenty nielimit + 10 GB - 39,99
- twierdzą że brak zniżki -40 % oraz 3 miesięcy za free
Co można jeszcze zrobić?
- 2 abonamenty nielimit + 10 GB - 39,99
- twierdzą że brak zniżki -40 % oraz 3 miesięcy za free
Co można jeszcze zrobić?
Odczekać i próbować ponownie.wojtus16z pisze:Co można jeszcze zrobić?
Komu udało się dostać zniżkę 40% po nowym roku?
Ja też kolejne 2 tel do DUK i uslyszalem ze nie ma juz niestety kuponow na -5zl na raty za telefon. Dodatkowo zawsze max to -20% za abo... Jedynie oferuja 3 msce gratis...
W salonie powiedzieli mi ze podobno w lutym moze byc cos lepszego bo te promocje przedswiateczne sie skonczyly i teraz oferta jest gorsza...
W salonie powiedzieli mi ze podobno w lutym moze byc cos lepszego bo te promocje przedswiateczne sie skonczyly i teraz oferta jest gorsza...
Czy żeby to uzyskać musiałeś złożyć wypowiedzenia na wszystkie numery? Mam podobną sytuację:muddy pisze:Moje usługi:1× LTE Główny - umowa do 01.2019 4× LTE Dodatkowy, 2×umowa do 08.2018, 1×umowa do 01.2019, 1×umowa do 07.2019 (!) 1× FreeNet tylko SIM - umowa do 02.2018, wysłane wypowiedzenie
Efekt negocjacji:1× Optymalny (na dotychczasowy numer LTE Główny) - 20% zniżki 4× Standardowy (na dotychczasowe LTE Dodatkowe) - 20% zniżki, -20zł za łączenie usług 1× Internet Podstawowy, 3 miesiące gratis Huawei Mate 10 Lite - 24×27 zł (zniżka 5zł na ratę) - czyli obowiązuje oferta wyprzedażowa umowy na 24 miesiące od momentu podpisania (czyli anulowanie okresu promocyjnego nawet 1,5 roku dla jednego z numerów, 1 rok dla jednego i po ponad pół roku dla trzech)
RAZEM: 90 zł + rata 27 zł za 5 numerów no limit + SIM do internetu / dodatkowe 20 GB do wykorzystania na całym koncie (na czym mi zależało).
1x Lte główny do lipca 2019
1x dodatkowy do stycznia 2019
2x smart plany do maja 2018
Neostrada + tv do marca 2018
Stacjonarny do lutego 2018
Wiadomo, że jak zrobię jakikolwiek ruch na koncie to stracę rabat open extra więc chcę wszystko przedłużyć hurtem (no jedynie zrezygnować z numeru stacjonarnego).