• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 7 z 10
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

#400234  autor: Pawlitko
 21 kwie 2010, 20:46
Czy mogłby mi ktoś potwredzić czy W MIXIE są pakiety ZŁOTÓWEK (na wszystko) a nie MINUT? :) Bo w regulaminie pisze niby, że złotówki są ale hmm... Jakoś w to wątpie... :wink:

#400247  autor: pawelf
 21 kwie 2010, 21:32
Kaczy pisze:Ostro poszli z umową bez telefonu. 20 m-cy. Dobrze, że nie 30 :)
heheheheh trafiłeś 100%

Z system się nie walczy,system trzeba omijać.

Ale z czasem ręce opadają......

#400253  autor: theWitcher
 21 kwie 2010, 21:35
pawelf pisze:
Kaczy pisze:Ostro poszli z umową bez telefonu. 20 m-cy. Dobrze, że nie 30 :)
heheheheh trafiłeś 100%
Możesz wziąć na 12, nie ma przeszkód.

20 to nowa opcja tylko sim [czyli darmowe popołudnia i weekeny]. Do tego 2 dodatkowe usługi.

Tak, w mixie są pakiety złotówek, tak jak do tej pory.

#400312  autor: Jedrker
 22 kwie 2010, 10:46
BTW. powiedzmy że migruję na delfin 300, dostanę 300 minut do wszystkich sieci, czy ilość minut odpowiadająca regulaminowi ?
Zauważyłem, że w regulaminie są w ogóle inne taryfy niż na stronie www, w regulaminie jakoś nie widzę delfina 300,150 ... :roll:

#400343  autor: pawwel
 22 kwie 2010, 13:44
Jedyne co mi się podoba w tych taryfach to pakiety internetowe. Znając życie nie można wziąć tych pakietów w starym abo?

#400363  autor: kamil1221
 22 kwie 2010, 14:54
Jedrker pisze:BTW. powiedzmy że migruję na delfin 300, dostanę 300 minut do wszystkich sieci, czy ilość minut odpowiadająca regulaminowi ?
Zauważyłem, że w regulaminie są w ogóle inne taryfy niż na stronie www, w regulaminie jakoś nie widzę delfina 300,150 ... :roll:
300 minut... http://orange.zwierzaki.patrz.pl - regulamin

#400389  autor: Oliver
 22 kwie 2010, 16:26
Jezeli komus konczy sie umowa ,moze zostac na starych warunkach czy tez bedzie musial wybrac jedna z 3 nowych umow???

#400392  autor: kamil1221
 22 kwie 2010, 16:46
Oczywiście że możesz zostać przy starej taryfie.

#400395  autor: Oliver
 22 kwie 2010, 16:54
do przedluzenia umowy mam jeszcze troche czasu ,narazie to co zaoferowali w nowych taryfach jest troche zagmatwane ale z czasem bedzie wiadomo o co chodzi :))

#400398  autor: cesarz
 22 kwie 2010, 17:09
Mam 4 numery w Orange , 3 kończą mi się X , XI,XII tego roku .Prawdą jest że niskie abonamenty,ale te które teraz są, są dla mnie nie do zaakceptowania Jest jeszcze trochę czasu i może nastąpi zmiana na lepsze . Spokojnie zobaczę co będzie za 6 miesięcy, i albo zostanę przy starych abo , albo zmieniam sieć . Nie jestem taki młody, ale bez transmisji danych za nie wielkie pieniądze , telefon nie spełnia swojej funkcji w 100% .

CNN

#400455  autor: Ofeck
 22 kwie 2010, 19:56
Wlasnie dzwonilem do klientki przy przedluzaniu umowy i miala 25, zaproponowalem delfina 29, chciala pakiet minut do wszystkich wiec dostala, ale chciala tez jakies dodatkowe minuty do orange, gdyz nie wysyla smsow. Okazalo sie, ze nie moge jej zaproponowac minut do orange.

#400554  autor: Marens
 23 kwie 2010, 11:52
kamil1221 pisze:Oczywiście że możesz zostać przy starej taryfie.
Zakładając, że kończy się Tylko Sim 35, to będzie dało się przedłużyć na dotychczasowych warunkach czyli podwójny pakiet złotówek?

#400562  autor: theWitcher
 23 kwie 2010, 12:34
Marens pisze:
kamil1221 pisze:Oczywiście że możesz zostać przy starej taryfie.
Zakładając, że kończy się Tylko Sim 35, to będzie dało się przedłużyć na dotychczasowych warunkach czyli podwójny pakiet złotówek?
Tak.

#400577  autor: awa2001
 23 kwie 2010, 14:33
pod warunkiem, że bedzie nadal promocja Tylko SIM
Do poniedziałku mozemy zaproponowac klientowi nawet 3 wersje np. Jest na Twoim Planie, moze na nim pozostac, moze zmienic na Orange abonament, moze zmienić na Delfina, od poniedziałku zostaną 2 wersje, stary lub najnowszy
Tym którzy są na Twoim Planie lub Nowym Twoim Planie i nie chcą telefonów, doradzam jak najszybciej wziąć Orange abonament z opcją podwojenia ( np.ab35 zl na 2 lata, wtedy my dokładamy drugie tyle jako jeden z 4 prezentów)

doradca klienta indywidualnego ( i w drodze wyjątku firmowego) :))) internet bezprzewodowy również

#400667  autor: Marens
 23 kwie 2010, 20:45
Kolejne pytanie odnośnie Orange Abonament.
Jak wygląda kwestia usług dodatkowych w starym Tylko Sim?

Jeśli posiadam Orange Abonament to mogę dowolnie wg. widzimisię włączać/wyłączać usługi dodatkowe takie jak Popołudnia i Weekendy, Twój Numer, Przyjaciel bez Ograniczeń, 39,50 etc?

#400685  autor: theWitcher
 23 kwie 2010, 22:27
Marens pisze:Kolejne pytanie odnośnie Orange Abonament.
Jak wygląda kwestia usług dodatkowych w starym Tylko Sim?

Jeśli posiadam Orange Abonament to mogę dowolnie wg. widzimisię włączać/wyłączać usługi dodatkowe takie jak Popołudnia i Weekendy, Twój Numer, Przyjaciel bez Ograniczeń, 39,50 etc?
Tak.

#400994  autor: busku
 25 kwie 2010, 13:52
Umowa kończy mi się w lipcu, już zaczęły się telefony z BOK w sprawie przedłużenia umowy, ale jak zobaczyłem co teraz oferuje Orange to się zastanawiam nad przejściem do innej sieci, jestem w Orange już 7 rok, szczerze mówiąc to chciałbym dalej pozostać w Orange ale w nowych taryfach nie ma nic pośredniego do tego co teraz robię i bardzo mnie to zniechęca :/. Jedyne wyjście to przedłużenie umowy w Orange Abonament, ale dzwoniący do mnie konsultanci proponują mi mniej niż posiadam teraz więc niech szukają frajerów gdzie indziej... Przedłużenie umowy to ma być krok w przód, a nie w tył...

#401033  autor: blade827
 25 kwie 2010, 15:58
Rozumiem ze jako uzytkownik "starej" ofert abonamentowej nie mozna skorzystac z pakietów internetowych jakie daje nowa taryfa chodzi mi o wykupienie tak jak to ma miejsce teraz ? Jak narazie oferta w starej taryfie jest kiepska a fajnie by było przestawic sie na nowa
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2010, 17:39 przez blade827, łącznie zmieniany 1 raz.

#401035  autor: johnq
 25 kwie 2010, 16:13
busku pisze: Jedyne wyjście to przedłużenie umowy w Orange Abonament, ale dzwoniący do mnie konsultanci proponują mi mniej niż posiadam teraz więc niech szukają frajerów gdzie indziej... Przedłużenie umowy to ma być krok w przód, a nie w tył...
Nikt nie szuka frajerów, po prostu system nie pozwala dać więcej (to co masz obecnie). Konsultant nie ma na to wpływu, co może zaoferować zależy od średnich rachunków i zysków na Twoim numerze.

#401040  autor: busku
 25 kwie 2010, 17:12
ja dobrze o tym wiem, że to co mi mogą zaoferować zależy od wielu czynników, od tego jaki chce wybrać telefon, od stopni negocjacji, od dni pozostałych do końca umowy itd itp, ale nie o to mi chodzi
co powiesz na to?
dzwoni do mnie konsultant i mówi, że jak przedłużę umowę w Orange Abonament 55 zł (czyli taki co teraz mam) to on mi zaoferuje 100 minut w abonamencie + jeszcze 100 minut na 9 miesięcy, ja się go pytam czy te dodatkowe 100 minut na 9 miesięcy dostaje ze względu na przedłużenie umowy i mój długi staż w Orange, on odpowiada, że tak. Potem zobaczyłem w internecie, ze każdy nowy klient w Orange dostaje to samo, więc mnie oszukał. Umówiłem się z nim, żeby zadzwonił 5 dni później, nie odezwał się... Na szczęście już wiem jak rozmawiać z konsultantami i znam ich tajniki. Ale to jeszcze nic, mówisz, że "Konsultant nie ma na to wpływu, co może zaoferować zależy od średnich rachunków i zysków na Twoim numerze." To co powiesz na to, jak kilka dni potem dzwoni do mnie kolejna konsultantka i daje mi to i to i jeszcze usługę taniej w abonamencie na kilka miesięcy, że rozmowy do Orange będę miał za 40 gr/min, już się trochę wkurzyłem, że z miejsca mnie okłamuje bo mam taką usługę włączoną wiem, że jest 20 gr/min do Orange, a nie 40! Powiedziałem jej co myślę, powiedziała chwileczkę, sprawdza (jaaasne 8) ) i mówi, przepraszam, ma Pan rację-20gr, a 40gr jest taniej PO abonamencie, na jej szczęście, że jeszcze wtedy nie byłem doinformowany, bo w usłudze taniej PO abonamencie rozmowa do Orange wynosi 30 gr, a nie 40 tak jak powiedziała, miała laska tupet kłamstwo za kłamstwem wysuwać. Szkoda, że nie zwróciłem uwagi na jej godność bo złożył bym na nią skargę za oszukiwanie klientów! Więc nie mów, że nikt nie szuka klientów bo ona z pełną premedytacja wciska wyższe stawki, a dobrze wie jakie są naprawdę w danych usługach.
  • Strona 7 z 10
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7