kin pisze:wez jeszcze raz sobie przelicz... niby cena telefonu tansza wtedy... ale jak to pisal D@rio "przy obecnym rozowju rynku to "samobójstwo""
Tak sobie siedze i myśle; dziś dzwoni mi telefon - odbieram - trzaski. Dopiero musiałem się przyklepić do szafy (trzeba wiedzieć gdzie

) i dałem rade porozmawiać. Później - jestem na zewnątrz. Dzwonie do kogos - ja rozmówce słysze - on mnie nie. Obiegłem wokoło dom - i dalej to samo. Dopiero kolejna nisza z zasiegiem pod tytułem balkon - poskutkowała
Dochodze do wniosku że - tak jak z chyba ty i D@rio mówiliscie - na temat videorozmów - przez 3 lata na 100% ich nie uświadczę

a co za tym idzie - szybkiego internetu. Póki co - jeszcze edukacja, wyjeżdżam żadko więc dlatego tak się skłaniam ku tej 3 letniej umowie. Owszem, telefon może uda mi sie wziać lepszy, ale i tak wiecej jak 200 zł na niego wydać nie chcę wiec bedzie pewnie k750i, a najchętniej k550i. Zobaczymy jeszcze jak będzie z brakującymi 135-oma pkt Premia.
A nawet jeśli spełni sie wasz scenariusz (wątpie

) to wtedy abonament moge podrzucić np mojej szanownej rodzicielce (ma pre paid) a sobie wziać coś pod korzystanie z 3G.
A tak nawiasem mówiąc - dzięki za rady - oczywiscie wziałem je pod uwage