Użytkownik
kemor44
Na stronie głównej jest kontakt i tam wybierz żeby to oni zadzwonili. Jako temat wybierz przedłużenie umowy i w treści wpisz że prosisz o przedstawienie warunków przedłużenia umowy. W ciągu 24h powinni oddzwonić.borsuk24 pisze:Witam jakiej treści zgłoszenie napisać na Play 24 żeby odzwonili z DUK i przedstawili ofertę Solo M+???
najlepiej jakbyś zadzwonił do BOK i dokładnie sprawdził. Ewentualnie sprawdź na aneksie , który do Ciebie przyjdzie. Obstawiam, że raczej nowy okres umowy będzie leciał dopiero od zakończenia ostatniego numeru czyli od marca.luu pisze:A tak na marginesie mam pytanie.... bo Play mnie dzisiaj zabił!! Umowy kocza mi sie 9.11 9.12 no i trzecia 9.marca. skusili mnie na pozostanie za 155zł plus 3 aparty, oki. wszystko mi pasuje i gra ale pan w BOA powiedział ze podpisuje teraz a obowiazuje ona dopiero pozniej sam nie wie kiedy ale chyba od grudnia a moze nawet od marca???!
dziwne skoro przedłuzam i maja sami dla mnie oferte to zawsze ona obowiazywała na drugi dzien po podpisaniu a nie za pare miesc. rozumiem ze 24 miesc jest liczone od konca umowy obecnej a nie od podpisania , ale warunki były zawsze od teraz!!! Wie ktos moze jak to wkjoncu jest?
Oferta za 29.99 PLN to Formuła Unlimited Extra na zawsze ( no limit komórkowe, stacjonarne , SMS/MMS i 5 GB internetu ).Betoniarka3000 pisze:Witam,
Aktualnie posiadam ofertę FORMUŁA EUROPA Unlimited z promocją Wiosenna FORMUŁA Unlimited, wszystko za 60zł. Wysłałem dzisiaj wypowiedzenie i chciałbym jakąś ofertę na czas nieokreślony z rozmowami i SMSami nielimitowanymi. Internet bez znaczenia.
Na drugi numer mam ofertę LongPlay II 29 z promocją RePlay Ekstra All Inclusive MAX 30.03 (12) za 29zł. Do wykorzystania mam 59zł z groszami i pakiet internetu 1GB. Warto te numery brać w jakąś ofertę DUO czy lepiej wziąć je SOLO?
Dużo tutaj czytam o jakiś ofertach za 25zł albo 29,99zł. Mógłby mi ktoś napisać nazwę tych ofert (ewentualnie podrzucić link do PDFów) i ewentualnie napisać czym one się różnią?
Wypowiedzenie to podstawa. Na początku września złożyłem wypowiedzenie i pierwszy tel. z ich strony z propozycją Samsung J5 za 1 zł w abo 55 zł. Ale że nie byłem zainteresowany ofertą z telefonem to podziękowałem...może po twardszych negocjacjach jeszcze coś się da ugraćpavulonik pisze:Kończy mi się umowa w grudniu i chciałbym ją przedłużyć
W abonamencie za 55 zł - SOLO M +20:
Samsung J5 2016 za 249 zł,
- HTC M9 PCE 499 zł.
Interesują mnie te dwa modele, ewentualnie jeszcze A5 2016, ale jest jeszcze droższy niż HTC. Czy jeżeli złożę wypowiedzenie, dostanę lepszą ofertę? Interesuję mnie abonament za ok. 60 zł.
Ale J5 2016? Coś nie chce mi się wierzyć...baku18 pisze:
Wypowiedzenie to podstawa. Na początku września złożyłem wypowiedzenie i pierwszy tel. z ich strony z propozycją Samsung J5 za 1 zł w abo 55 zł. Ale że nie byłem zainteresowany ofertą z telefonem to podziękowałem...może po twardszych negocjacjach jeszcze coś się da ugrać
Na pewno o tym modelu była mowa. Dla nowych klientów jest przecież za 299 zł/abo 50 zł lub 249/65...nie wiem za to jak(i czy w ogóle) łączą się kody pracownicze z wypowiedzeniem.pavulonik pisze: Ale J5 2016? Coś nie chce mi się wierzyć...