Witajcie,
już w listopadzie skończyła mi się umowa z Tmobile, ale z racji faktu, że dopiero na początku lutego wracam do Polski nie przedłużyłam jej jeszcze. Kilka dni temu napisałam maila do BOA z prośbą przedstawienia mi oferty, oczywiście konsultant przedstawił mi standardową ofertę (dodam, że mam tel na firmę). Prezentowała się ona tak:
,,W ramach abonamentu do wykorzystania będzie 385 minut na połączenia do wszystkich sieci. W ramach oferty będzie też bezpłatny dostęp do Internetu 100MB.
Miesięczny koszt abonamentu wynosi 45 zł netto. Umowa jest na czas 24 miesięcy.
Dodatkowo w ramach w/w oferty będzie można włączyć Rozmowy za grosz z 10 numerami w sieci T-Mobile w cenie 1 zł netto za każdy wybrany numer, lub Zawsze Biznes (nielimitowane połączenie w T-Mobile w kraju i na świecie) opłata za usługę 10 zł netto miesięcznie.
Telefony: Nokia Lumia 610 w cenie 1 zł netto, Samsung Galaxy mini 2 w cenie 1 zł netto, Sony Xperia miro w cenie 48 zł netto."
Oczywiście odpisałam, że oferta mi nie odpowiada, po przejrzeniu waszych wpisów wiedziałam, że mogę w taryfach prywatnych mieć podobną ofertę jednak o 20 zł taniej.
Dziś konsultant z sekcji utrzymania klienta odpisał mi, że:
,,proponuję pakiet 350 minut do wszystkich numerów w kraju w abonamencie 49,90 zł brutto. Do tego 250 MB internetu i umowa na 24 miesiące. Przy takich warunkach telefon HTC Desire X kosztuje 339 zł, LG Swift L9 jest w cenie 469 zł, a Samsung Galaxy SIII mini za 599 zł."
Jednak z tego co czytałam można mieć w tym abonamencie 500mb neta. Poza tym szczerze to bardziej zależy mi na zmniejszeniu ceny telefonu. Konkretnie chodzi mi o
LG L9 ale tak koło 300 zł. Myślicie, że mogę dostać taką ofertę? Zamierzam po powrocie do Polski zdzwonić do SUK i próbować coś ugrać, ale nie wiem czy taka obniżka ceny jest możliwa?
Może ktoś z Was przedłużał ostatnio umowę na firmę poprzez kontakt z SUK. Ponieważ konsultant od razu mi zaproponował przejście na taryfy prywatne, a może ktoś wie co SUK oferuje w ofercie Nowa Firma?
Z góry dziękuję za pomoc