koziczka pisze:Witam
Chciałam się upewnić czy oferta RePlay FORMUŁA 4.0 Unlimited 250 MB (SIM) II + przechodzi po zakończonej umowie na czas nieokreślony na takich samych warunkach, jak ktoś tu na forum już pisał? Umowa skończyła mi się 19 sierpnia na 2 telefony.
Jeśli nie przechodzi to co teraz? Wypowiedzenie i tel do DUK? Interesują mnie dalej takie same warunki jak w tej za 19,50. Podobno dalej ta oferta jest aktualna.
Proszę o odpowiedź bo muszę podjąć jakieś działania
Pozdrawiam
Tak. Umowa przechodzi na czas nieokreślony.
A teraz moje doświadczenia z przedłużaniem na oferte za 25 złoty. Nie wiem czy on mają jakiś odgórny zakaz ale rozmowa wygladała dla mnie dziwnie.
Powiedziałem kobiecie jaka interesuje mnie oferta ale oznajmiła mi że dla mojego konta nie jest możliwa do realizacji. A gdy poprosiłem o przełączenie do kogoś innego np DUK to powiedziała , że tego nie zrobi i że ona jest z DUK. I jedyne co może mi dać to oferta za 45 złoty z jakims pakietem. Wykonałem wiec drugi telefon tym razem odebrał mężczyzna. Był mały problem bo sie po poprzedniej rozmowie kobieta nie wylogowała, ale po minucie ustalił kto to jest a po 3 minutach ją znalazł w pokoju. Po powrocie wiedział już o jaką oferte mi chodzi, bez pytania sie o interesujące mnie warunki i bezproblemowo zmienił stary na nowy abonament. A ostatnie jego zdanie mnie rozsmieszyło: "Dziękuje bardzo i mam nadzieje, że tym razem ocena konsultanta będzie pozytywna"
Z drugim telefonem miałem za to rozmowe przebiegającą w troche inny sposób. Jako że mojej mamie skończył sie MIX to zapytałem sie jej czy nie chce takiego abonamentu. Chciała więc zadzwoniłem. Oznajmiłem konsultantowi jaką chce oferte. Poprosił mnie tylko bym powtórzył jej nazwe bo chciał ją znaleść w systemie. Pare sekund i gotowe, bez najmniejszego problemu.
Nie rozumiem tylko czemu niektórzy konsultanci robią problemy a niektórzy bez problemowo wszystko załatwiają.