maria10roma pisze:Kiedys nielimitowane GB to bylo 10 giga tu to jest za 15zl
wiec w tej najnowszej taryfie nielimitowane gb ile w praktyce wynosi i ile jest po lejku-rozumiem ze to dziala jak kiedys nielimitowane lte tylko tez w innych technologiach
Nielimitowane GB to dołożenie 10 GB do tych 7 w RePlay SOLO M, więc lejek 1 mbit/s będzie dopiero po 17 GB, a na lejku nie ma limitu danych. Czy pierwszy raz jesteś w Play? Wszystkie usługi krajowe lecą na wszystkich 4 zasięgach, a w LTE tylko na łączach macierzystych.
W innym wypadku po przekroczeniu GB prędkość spada do zera i wejście na dowolną stronę internetową będzie niemożliwe do końca okresu rozliczeniowego. Do tego to pakiety CYKLICZNE, czyli płatne co miesiąc z fakturą, rozliczane proporcjonalnie gdy je się odpali w trakcie miesiąca; jednorazowy natychmiastowy to 500 MB za 5 zł.
Drone pisze:Jaką ofertę mogę uzyskać na S7 Edge,
Tylko opcja ratalna.
Drone pisze:I ewentualnie jaką ofertę mogę uzyskać na abonament bez telefonu? Konsultantka zaproponowała mi 40zł/msc wszystko bez limitu (LTE też)
Wystarczy zabajerować, że na kartę będziesz miał taniej, otrzymasz RePlaya SOLO L za 40 zł/mies, z no-limitem na wszystko + lejek 1 mbit/s po przekroczeniu 10 GB, na każdej technologii.

Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam