Witam. Dziś bez problemu dostałem SPECJALNĄ FORMUŁĘ SMARTFON UNLIMITED 14,99 DLA DIRM TYLKO SIM DLA PRZEDŁUŻAJĄCYCH OFERTĘ. Konstrukcja oferty: 0-6 miesięcy za free od 7 - 24 miesiąca 19,99 zł.Ceny oczywiście netto. Nieograniczone komórkowe, stacjonarne, sms i mms oraz 7 GB neta. Oferta po kontakcie na *600. Dzięki wszystkim wyjadaczom forum za informowanie na bieżąco o ofertach, dzięki Wam można mieć DUŻO za naprawdę MAŁO. Pozdrawiam
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Dzisiaj rozmowa z konsultantem (dotychczasowy abo za 19,50) - dotyczy oferty za 25 zł - trochę zaniemówił kiedy zapytał czego oczekuję , zaczął wypytywać skąd mam takie informacje ,a następnie udał się ? po dalsze instrukcje... Stwierdził iż abo za 25 zł (nolimits komórkowe, stacjonarne, sms i mms oraz 7 GB neta ) jest powiązany z dodatkową kartą na internet 10 GB (koszt aktywacji 19 zł) za 10 zł miesięcznie ( bez lejka) . Czyli 25+10 . W przypadku nie korzystania z tej karty - brak opłat. Czy Wam to samo chcą wcisnąć ? (umowa kończy mi się we wrześniu - wypowiedzenie jeszcze nie wysłane)
Mi już kiedyś gość próbował to wcisnąć, że to niby "oferta łączona" do tej za 29,99... Nie brać!
próbuj dalej, aż trafisz na kogoś ogarniętego, kto nie będzie chciał za wszelką cenę nabić sobie prowizji od sprzedaży 

Dzięki za potwierdzenie tej oferty.lukistal pisze:Witam. Dziś bez problemu dostałem SPECJALNĄ FORMUŁĘ SMARTFON UNLIMITED 14,99 DLA DIRM TYLKO SIM DLA PRZEDŁUŻAJĄCYCH OFERTĘ. Konstrukcja oferty: 0-6 miesięcy za free od 7 - 24 miesiąca 19,99 zł.Ceny oczywiście netto. Nieograniczone komórkowe, stacjonarne, sms i mms oraz 7 GB neta. Oferta po kontakcie na *600. Dzięki wszystkim wyjadaczom forum za informowanie na bieżąco o ofertach, dzięki Wam można mieć DUŻO za naprawdę MAŁO. Pozdrawiam
Ktoś wcześniej pisał, że dostał tą samą ofertę za 25brutto na firmę z umową na czas nieoznaczony ( tak jak dostają indywidualni). Czy jest to możliwe? Czy dla firm jest dostępna tylko oferta o której pisze @lukistal?
Mam aktywne wypowiedzenie i powoli zbieram się aby do nich zadzwonić bo jakoś nie kwapią się z telefonem do mnie (umowa do 31.08).
edit:
namieszałem w cytowaniu, już jest OK

Próbowali ale na drugi dzień już była oferta bez netu.fareboh pisze:Dzisiaj rozmowa z konsultantem (dotychczasowy abo za 19,50) - dotyczy oferty za 25 zł - trochę zaniemówił kiedy zapytał czego oczekuję , zaczął wypytywać skąd mam takie informacje ,a następnie udał się ? po dalsze instrukcje... Stwierdził iż abo za 25 zł (nolimits komórkowe, stacjonarne, sms i mms oraz 7 GB neta ) jest powiązany z dodatkową kartą na internet 10 GB (koszt aktywacji 19 zł) za 10 zł miesięcznie ( bez lejka) . Czyli 25+10 . W przypadku nie korzystania z tej karty - brak opłat. Czy Wam to samo chcą wcisnąć ? (umowa kończy mi się we wrześniu - wypowiedzenie jeszcze nie wysłane)
Chyba standardowa procedurafareboh pisze:Dzisiaj rozmowa z konsultantem (dotychczasowy abo za 19,50) - dotyczy oferty za 25 zł - trochę zaniemówił kiedy zapytał czego oczekuję , zaczął wypytywać skąd mam takie informacje ,a następnie udał się ? po dalsze instrukcje... Stwierdził iż abo za 25 zł (nolimits komórkowe, stacjonarne, sms i mms oraz 7 GB neta ) jest powiązany z dodatkową kartą na internet 10 GB (koszt aktywacji 19 zł) za 10 zł miesięcznie ( bez lejka) . Czyli 25+10 . W przypadku nie korzystania z tej karty - brak opłat. Czy Wam to samo chcą wcisnąć ? (umowa kończy mi się we wrześniu - wypowiedzenie jeszcze nie wysłane)

1.Czy internet (7gb) w ofercie za 25zł jest dostępny w zasięgu wszystkich sieci (roaming) czy tylko kiedy jest zasięg play?
2. Czy jest jakakolwiek szansa na polepszenie warunków oferty za 19,50zł? Np. albo trochę więcej neta (nawet 250mb więcej), albo trochę taniej?
2. Czy jest jakakolwiek szansa na polepszenie warunków oferty za 19,50zł? Np. albo trochę więcej neta (nawet 250mb więcej), albo trochę taniej?
Ja właśnie przedłużyłem umowę na czas nieokreślony za 25zł (35zł bez zgód marketingowych) RePlay FORMUŁA SOLO Tylko SIM +. Wszystko nie limitowane + 7gb. Trochę ponarzekałem i dostałem. Pierwszy konsultant powiedział że tą ofertę może mi zaoferować za 45zł, ponarzekałem i przełączyli mnie do drugiego i no problem.
Jeśli chodzi o pierwszy punkt to można korzystać także w roamingu krajowymNotoib pisze:1.Czy internet (7gb) w ofercie za 25zł jest dostępny w zasięgu wszystkich sieci (roaming) czy tylko kiedy jest zasięg play?
W każdej taryfie głosowej działa roaming krajowy, poza LTE, ten tylko w zasięgu Play.
Ku świadomości dodam, że po przedłużeniu umowy następuje wyłączenie wszystkich dotychczasowych usług z wyjątkiem blokad premium, w wyniku czego wyłączyli mi bezpłatny TIDAL i nie mam go możliwości ponownie włączyć. Napisałem zgłoszenie zobaczymy jaki efekt będzie.donat2000 pisze:Ja właśnie przedłużyłem umowę na czas nieokreślony za 25zł (35zł bez zgód marketingowych) RePlay FORMUŁA SOLO Tylko SIM +.
Miałem to samo i mimo włączenia TIDAL przez konsultanta mam cały czas problem. W systemie jest aktywne a nie da się odtwarzać muzyki bo problem z subskrypcją wyskakuje. Robiłem już 3 zgłoszenia i nikt nie potrafi naprawić tegodonat2000 pisze:Ku świadomości dodam, że po przedłużeniu umowy następuje wyłączenie wszystkich dotychczasowych usług z wyjątkiem blokad premium, w wyniku czego wyłączyli mi bezpłatny TIDAL i nie mam go możliwości ponownie włączyć. Napisałem zgłoszenie zobaczymy jaki efekt będzie.donat2000 pisze:Ja właśnie przedłużyłem umowę na czas nieokreślony za 25zł (35zł bez zgód marketingowych) RePlay FORMUŁA SOLO Tylko SIM +.

Moja teściowa kiedyś przypadkowo wyłączyła Tidala i jej włączyli z powrotem.
Tak ogółem jestem ciekawe ile wy myślicie że wynoszą prowizje za przedłużenie umowy danej , bo mam wrażenie że sądzicie iż sa to astronomiczne sumy - zaskocze was - jeśli chodzi o ofert normalne i to tak zwane upgrade czyli wyższe abonamenty niż teraz miał klient jest to około 2 złotych ( 1 -2 złote ) jeśli chodzi i takie oferty specjalne jak solo M + lub 14,99 dla firm specjalna jest to uwaga !!! - 0,35 zł lub nawet 0 ! Nie zapominajmy że aby to dostać trzeba również wyrobić cel ( bez wyrobieniu celu dostaję się tylko godzinówkę ) także spróbuje zrozumieć konsultantów pracujących dla Play ... Pozdrawiam
brsp17 pisze:Chyba standardowa procedurafareboh pisze:Dzisiaj rozmowa z konsultantem (dotychczasowy abo za 19,50) - dotyczy oferty za 25 zł - trochę zaniemówił kiedy zapytał czego oczekuję , zaczął wypytywać skąd mam takie informacje ,a następnie udał się ? po dalsze instrukcje... Stwierdził iż abo za 25 zł (nolimits komórkowe, stacjonarne, sms i mms oraz 7 GB neta ) jest powiązany z dodatkową kartą na internet 10 GB (koszt aktywacji 19 zł) za 10 zł miesięcznie ( bez lejka) . Czyli 25+10 . W przypadku nie korzystania z tej karty - brak opłat. Czy Wam to samo chcą wcisnąć ? (umowa kończy mi się we wrześniu - wypowiedzenie jeszcze nie wysłane)Również Pani konsultantka chciała to wcisnąć informując, że inaczej nie przejdzie w systemie ale ze względu na moje uparcie przeszło bez tego dodatkowego internetu
Czy wypowiedzenia mieliście wysłane ?donat2000 pisze:Ja właśnie przedłużyłem umowę na czas nieokreślony za 25zł (35zł bez zgód marketingowych) RePlay FORMUŁA SOLO Tylko SIM +. Wszystko nie limitowane + 7gb. Trochę ponarzekałem i dostałem. Pierwszy konsultant powiedział że tą ofertę może mi zaoferować za 45zł, ponarzekałem i przełączyli mnie do drugiego i no problem.
Cześć,
Co można w Play wywalczyć w przypadku zmiany umowy bezterminowej na 24 m-ce. Interesuje mnie Galaxy A3, gdyż na rozsądną cenę za iPhone SE czy Z5 Compact nie mam co liczyć. W RB Mobile wyjściowo jest tańszy o nie mal 100 zł przy niższym abonamencie.
Co można w Play wywalczyć w przypadku zmiany umowy bezterminowej na 24 m-ce. Interesuje mnie Galaxy A3, gdyż na rozsądną cenę za iPhone SE czy Z5 Compact nie mam co liczyć. W RB Mobile wyjściowo jest tańszy o nie mal 100 zł przy niższym abonamencie.
Ten sam problem ma wiele osób w tym ja.brsp17 pisze:Miałem to samo i mimo włączenia TIDAL przez konsultanta mam cały czas problem. W systemie jest aktywne a nie da się odtwarzać muzyki bo problem z subskrypcją wyskakuje. Robiłem już 3 zgłoszenia i nikt nie potrafi naprawić tegoChyba mam pecha jeśli chodzi o tę usługę ;/
Aktywowali ponownie jednak był błąd streamingu, a przy przelogowaniu brak uprawnień.
Co ciekawe ludzie z nową aktywacją też mają problemy. Nie przychodzą smsy z hasłem, a przy próbie odzyskania hasła mają informacje, że ich konto nie istnieje.
Play odsyła do obsługi Tidal, a z Tidala do Play i mamy błędne kolo.
Panowie, 2.08 złożyłam w punkcie wypowiedzenie. Do dziś nie widzę go na moim Play 24. Żadnego śladu że wpłynęło. Czy Pani w punkcie coś nawaliła ? muszę iść jeszcze raz co radzicie ?
Moja taryfa
Solo M - umowa na czas nieokreślony
Solo M - umowa na czas nieokreślony
Od pewnego czasu wypowiedzenia złożone w punkcie sprzedaży nie pojawiają się już jako zgłoszenia na Play24 - jest ok, sprawdzone.Agatka pisze:Panowie, 2.08 złożyłam w punkcie wypowiedzenie. Do dziś nie widzę go na moim Play 24. Żadnego śladu że wpłynęło. Czy Pani w punkcie coś nawaliła ? muszę iść jeszcze raz co radzicie ?
Ubocznym efektem (i jedynym widocznym na Play24) procedowania wypowiedzenia, jest to, iż specyficzne usługi przypisane do posiadanej taryfy (i tylko takie, np. darmowy pakiet netu), w zakładce "Pakiety i Usługi", zmieniają swój status na "W trakcie zmian" lub "W trakcie wyłączania".
Pozdrawiam,
Z.
Wtam.
Matuli konczy sie abo, ma dwa numery i chce coś z tel.
Czy jest jakaś ciekawa oferta abo z tel, czy wszystko to co na stronie ?
Bez tel to wyczytalem co jest, ale z tel mało coś jest info na forum ;/
Matuli konczy sie abo, ma dwa numery i chce coś z tel.
Czy jest jakaś ciekawa oferta abo z tel, czy wszystko to co na stronie ?
Bez tel to wyczytalem co jest, ale z tel mało coś jest info na forum ;/