Popraw posty. Ani rusz jak już coś.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Dostałem propozycję przedłużenia umowy za 115 zł (4 numery) - no limit + 30GB internetu. Czy składając wypowiedzenie można coś wynegocjować lepszego?
Witajcie
Mam umowę do 31.10.2016 FORMUŁA 4.0 Unlimited za 49,99 chciałbym dorwać tą Solo M za 25zł, czy w wypowiedzeniu muszę napisać, ze z końcem umowy zawartej w dniu xxx proszę o rozwiązanie umowy? Czy jak to ma wyglądać?
Do tego jak takie wypowiedzenie mam przesłać? Można przez formularz przesłać skan?
Mam umowę do 31.10.2016 FORMUŁA 4.0 Unlimited za 49,99 chciałbym dorwać tą Solo M za 25zł, czy w wypowiedzeniu muszę napisać, ze z końcem umowy zawartej w dniu xxx proszę o rozwiązanie umowy? Czy jak to ma wyglądać?
Do tego jak takie wypowiedzenie mam przesłać? Można przez formularz przesłać skan?
No limit 4.0, 2GB za 50zł => No limit, 7GB za 25zł. 

U mnie oferta za 25 znalazła się na kocie abonenckim dopiero po złożeniu wypowiedzenia. Teraz tylko reklamacja na wyłączony Tidal i będzie git 

Zadzwoniłem, za 3 razem pod *500 / 8 / 2 babka powiedziała, że mnie przełączy do kogoś kto mi to da, niestety nie było wolnego nikogo wtedy, więc powiedziała, że do mnie ktoś oddzwoni. Zobaczymy jak to będzie. 
No i bez wypowiedzenia.

No i bez wypowiedzenia.

Drugi raz zadzowniłem dziś, konsultantka niby poszła się spytać przełożonej, przełozona niby twierdzi, że po wycieku informacji na telepolis oferta została wycofana, oczywiście mówiłem że moi znajomi od wczoraj normalnie dostają tę ofertę i nie rozumiem dlaczego kolejna konsultantka mi ściemnia, że nie mogę otrzymać tych warunków, gdy inni je normalnie otrzymują, powiedziałem że w takim wypadku udaje się do salonu w celu złożenia wypowiedzenia umowy, ale to też nic nie dało i nie mogła mi zaproponować tych warunków, więc chyba faktycznie w takim razie trzeba się posłużyć wypowiedzeniem 

Ja miałem taryfę za 29.90 zł i umowa była na czas nieokreślony.W sobotę zmieniłem taryfę na Formuła Solo M za 25 zł także na czas nieokreślony.Na początku konsultant mówił,że takiej taryfy nie ma ale powiedziałem mu,że wczoraj kolega dostał tą taryfę i w takim razie zaraz wysyłam email wypowiedzenie.Nagle konsultant stwierdził,że jednak może dać mi tą ofertę bo znalazł ją głęboko ukrytą w systemie hehe.
No to tak jak pisałem, u mnie nawet "postraszenie" wypowiedzeniem nic nie dało...
Czy ktoś orientuje się, jakie oferty utrzymaniowe są dostępne dla Formuły Rodzina?
Ja dostałem 115 zł (4 numery), no limit + 30GB internetu do podziału. Na razie bez wypowiedzenia.Daboi10 pisze:Czy ktoś orientuje się, jakie oferty utrzymaniowe są dostępne dla Formuły Rodzina?
Dzięki za odpowiedź! Rozumiem, że to jest standardowa oferta, dostępna na stronie (Formuła Rodzina M)?pazi pisze:Ja dostałem 115 zł (4 numery), no limit + 30GB internetu do podziału. Na razie bez wypowiedzenia.Daboi10 pisze:Czy ktoś orientuje się, jakie oferty utrzymaniowe są dostępne dla Formuły Rodzina?
Standardowa dotyczy bodajże 3 numerów. Niech mnie ktoś poprawi, jeżeli się mylę.
Jeśli chodzi o ofertę Formuła Rodzina M to masz 95 zł za 3 numery + 20 zł za każdy kolejny.
Ok, czyli faktycznie tak samo, jak na stronie. Może ktoś przedłużył ostatnio Formułe Rodzina?
Zadzwoniłem po raz czwarty, powiedziałem, że mieli oddzwonić, podałem jaką ofertę mi zaproponowano, gość sprawdzał, sprawdzał i w końcu "Jak najbardziej ta oferta jest dla Pana dostępna".
Dziękuję forumowicze, zszedłem z No limit 2GB za 50zł do No limit 7GB za 25.
Dziękuję forumowicze, zszedłem z No limit 2GB za 50zł do No limit 7GB za 25.

Mam tu z Play pewien problem. Trochę ponad 2 tygodnie temu przedłużyłem umowę biorąc ofertę za 29,99 zł brutto i teraz chciałbym mieć ofertę za 25 zł - da się jakoś? BOK mówi, że muszą upłynąć 3 opłacone faktury, żeby zmienić ofertę. A jak by to było, gdybym już teraz złożył wypowiedzenie?
robertpatryk: przykro mi, musisz odczekać pełne 3 okresy rozliczeniowe. Na numerach aneksowanych na umowę bezterminową jest nałożona blokada, która uniemożliwia wybranie nowej oferty w ramach RePlay. Wypowiedzenie tutaj nic nie pomoże, zanim się nie obejrzysz i po pełnym okresie rozliczeniowym zmigrujesz na kartę. POCZEKAJ
Oferty dla przedłużających umowę tylko SIM szybko się nie zmienią, bo są jednymi z najlepszych na rynku.

Hejka,
ta oferta przedłużeniowa za 25 PLN jest w opcji jak w necie za standard tzn. + 10 PLN z telefonem?
Chodzi mi o P8 Lite. Solo M przez net przy przedłuzeniu na 24 mc za 55 pln (45 + 10 za telefon) + 339 za telefon. Myslicie ze skladajac wypowiedzenie mam szanse na otrzymanie leprzych warunków z SUK?
ta oferta przedłużeniowa za 25 PLN jest w opcji jak w necie za standard tzn. + 10 PLN z telefonem?
Chodzi mi o P8 Lite. Solo M przez net przy przedłuzeniu na 24 mc za 55 pln (45 + 10 za telefon) + 339 za telefon. Myslicie ze skladajac wypowiedzenie mam szanse na otrzymanie leprzych warunków z SUK?
Witam, mam pewnien problem, bo nie wiem co wybrac i co dostane po zlozeniu wypowiedzenia.
29,99 netto mam wszystko nolimit - bez wypowiedzenia
14,99netto nolimit + 7gb - ktos pisal ze po wypowiedzeniu
49,99netto bez wypowiedzienia no limit + j5 2016 za 195zl
Teraz sie zastanawiam czy po wypowiedzeniu nie dostane wszystkiego w nolimicie troche taniej (te 7gb troche malo, przyzwyczailem sie do no limitu i wykorzystywania nawet 50 gb miesiecznie), albo A5 2016/J5 2016 w lepszej cenie/nizszym abo.
Dzieki za pomoc
29,99 netto mam wszystko nolimit - bez wypowiedzenia
14,99netto nolimit + 7gb - ktos pisal ze po wypowiedzeniu
49,99netto bez wypowiedzienia no limit + j5 2016 za 195zl
Teraz sie zastanawiam czy po wypowiedzeniu nie dostane wszystkiego w nolimicie troche taniej (te 7gb troche malo, przyzwyczailem sie do no limitu i wykorzystywania nawet 50 gb miesiecznie), albo A5 2016/J5 2016 w lepszej cenie/nizszym abo.
Dzieki za pomoc

a ja sie zastanawialem nad tym, gdy konsultant twierdzi ze oferta za 25 zl zostala wylaczona, przeciez jak regulamin jest dostepny na stronie tzn ze oferta jest nadal dostepna, czy sie myle? wtedy moze wystarczy przypomniec konsultantowi ze rozmowa jest nagrywana, a to co on robi to swiadome wprowadzanie w blad?