Ktoś ostatnio otrzymał ofertę za 29 z groszami? Dwóch konsultantów z DUK stwierdziło, że już nie ma takiej oferty 

5 lipca przedłużałem w tej ofercie (szczegóły na stronie 688)..giiiienek pisze:Czy ktoś wie czy ta oferta dla firm jest nadal aktualna po wypowiedzeniu?
za 24,59 pln brutto (6m-cy bez opłat czyli średni 18,40pln) czyli popularna promocja 14,99 pln netto, umowa na 24 m-ce:
- nielimitowane połączenia na komórki, stacjonarne
- nielimitowane SMS/MMS
- 7GB (przez 6m-cy nielimitowany)
Dołączam się do pytania - ktoś , coś ?0lek102 pisze:Mam pytanie. Obecnie mam umowę w Play z zeszłego roku (płacę 19,50, mam w tym no limit komorki, stacjonarne, sms, mms + 250 mb netu). Za jakiś czas kończy mi się umowa, czy jestem w stanie (jest coś ciekawego) wynegocjować coś podobnego (np. taniej bez tego netu)? Czy jest sens wykłucać się itd. z ludźmi siedzącymi na słuchawce?
Ja wiem, że niecałe 2 dychy to bardzo małe abo (nie potrzebuje netu w komórce), ale dodatkowy rabat 5 zł to zawsze coś. Jeśli nic nie wynegocuje to pewnie umowa przejdzie na czas nieokreslony.
Tą ofertę bez telefonu też mi zaproponowali.giiiienek pisze:Czy ktoś wie czy ta oferta dla firm jest nadal aktualna po wypowiedzeniu?
za 24,59 pln brutto (6m-cy bez opłat czyli średni 18,40pln) czyli popularna promocja 14,99 pln netto, umowa na 24 m-ce:
- nielimitowane SMS/MMS
Cała ta oferta jest indywidualna umowa czy na firmę ?pavulonik pisze:Właśnie dzwoniłem na powyższy numer. Mam złożone wypowiedzenie. Zaproponowali:
Abonament 55 zł rozm/sms/mms/stacj nie limitowane 5 GB
- Huawei P8 lite 89 zł
Przy abonamencie 65 zł:
- Huawei P9 lite 209 zł
- Samsung J5 (2016) 179 zł
Abonament 75 zł;
Samsung A5 (2016) 69 zł
Wypisałem te telefony które mnie interesują. Jak sądzicie? Opłaca się ? To jest oferta GU? Da radę zejść z ceną P9 Lite?
Tą ofertę bez telefonu też mi zaproponowali.giiiienek pisze:Czy ktoś wie czy ta oferta dla firm jest nadal aktualna po wypowiedzeniu?
- nielimitowane SMS/MMS
Numery są na firmę ale Konsultantka stwierdziła, że te abonamenty i ceny telefonów, są korzystniejsze niż abo firmowe.kuczka76 pisze:Cała ta oferta jest indywidualna umowa czy na firmę ?pavulonik pisze:Właśnie dzwoniłem na powyższy numer. Mam złożone wypowiedzenie. Zaproponowali:
Abonament 55 zł rozm/sms/mms/stacj nie limitowane 5 GB
- Huawei P8 lite 89 zł
Przy abonamencie 65 zł:
- Huawei P9 lite 209 zł
- Samsung J5 (2016) 179 zł
Abonament 75 zł;
Samsung A5 (2016) 69 zł
Wypisałem te telefony które mnie interesują. Jak sądzicie? Opłaca się ? To jest oferta GU? Da radę zejść z ceną P9 Lite?
- nielimitowane SMS/MMS
również się podpinamfareboh pisze:Dołączam się do pytania - ktoś , coś ?0lek102 pisze:Mam pytanie. Obecnie mam umowę w Play z zeszłego roku (płacę 19,50, mam w tym no limit komorki, stacjonarne, sms, mms + 250 mb netu). Za jakiś czas kończy mi się umowa, czy jestem w stanie (jest coś ciekawego) wynegocjować coś podobnego (np. taniej bez tego netu)? Czy jest sens wykłucać się itd. z ludźmi siedzącymi na słuchawce?
Ja wiem, że niecałe 2 dychy to bardzo małe abo (nie potrzebuje netu w komórce), ale dodatkowy rabat 5 zł to zawsze coś. Jeśli nic nie wynegocuje to pewnie umowa przejdzie na czas nieokreslony.