• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 52 z 350
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 350

#609530  autor: Anthrax
 23 sty 2013, 23:07
kameT pisze:Naprawdę bez rewelacji.

To już Orange zrobiło lepszą, ciekawszą, tygodniową promocję na smartfony.
Branie abonamentu powyżej 80zł mija się z celem, bo i tak ciężko wydzwonić gwarantowane minuty. Ceny smartfonów naprawdę niekorzystne. Lepiej kupić we własnym zakresie drogą internetową.
Przykładowo w R60/24miesiące G SIII jest za ponad 1400zł (abonament 60zł przy najlepszych warunkach SUK), gdzie nowe GSIII można kupić za 1800zł we własnym zakresie. Jedyna rozsądna opcja to: kupno/sprzedaż/kupno.

Umowa kończy mi się w maju i coraz bardziej zastanawiam się nad wstrzymaniem przedłużenia umowy i poczekanie do czerwca na 2-gie urodziny. Może wtedy T-Mobile popisze się ofertą, w co bardzo wątpię. Gdyby tak się nie stało, bez żadnych skrupułów zmienię operatora.

Przy okazji zostanie zaprezentowany Galaxy SIV, może będzie warty swej ceny, a SIII na pewno wtedy stanieje. :)
Ja nie liczyłbym na żadne wystrzałowe oferty T-Mobile'a. Od poczatku rebrandingu widać było olewkę i brak przygotowania (choćby kity z programem lojalnościowym). Oferty systematycznie są coraz gorsze, a stały klient stracił dla nich znaczenie - nawet ten płacący horrendalne rachunki (bierz co Ci dajemy, albo won). Warto przytoczyć kolejny "kwiatek": podobno w ofercie ceny telefonów są - dla przedłużających - niższe od 50 do 100zł - owszem są, ale pod warunkiem wybrania umowy na 30 miesięcy! Wystarczy sobie policzyć nawet najtańszą kwotę abonamentu x 6 i od razu widać (totalną nie)opłacalność! A sieć oczywiście pisze, że cenne są dla nich każde uwagi od użytkowników - typowa, śmieszna, bezwartościowa "pijarowa" gadka. Gdyby nie SUK, to... wystarczy wyobrazić sobie dalsze losy sieci.

#609553  autor: thonka
 24 sty 2013, 00:14
Anthrax pisze:owszem są, ale pod warunkiem wybrania umowy na 30 miesięcy!
i tu wlasnie jest pies pogrzebany. sredni interes.

jezeli do czasu mojego przedluzenia L9 nie zdrozeje to go wezme, inaczej raczej zawitam do orange przy okazji jakiejs promocji.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#609559  autor: kokos-
 24 sty 2013, 02:50
Analizując cenniki telefonów w t-mobile to słabo wyglądają. Umowa mi sie kończy 9 lutego, poczekam jeszcze na jakieś zmiany w lutym i zobaczymy co wtedy dadzą, rozważam również przejście do innej sieci. A jeżeli chodzi o L9 to zostały tylko białe :/, rozważam jeszcze s3 mini, ale ani jeden ani drugi jakoś do mnie nie przemawia.

#609567  autor: darkwater00
 24 sty 2013, 08:53
Wczoraj jak dzwoniłem do T-mobile to zaproponowali mi po dość długim kręceniu nosem przy R40 takie warunki:

R40: 450 min, 500mb za 49zł. do tego S III mini za 599 lub za 499 jesli abo na 30miesięcy.

Wydaje mi się, że opcja nie najgorsza. I chyba w najbliższym czasie się na nią zdecyduje.
A co do telefonu to SIII mini jest ciut tańszy niż S Advance a jak wiadomo S III mini ma nieco lepszą(przynajmniej na papierze) specyfikację niż S Advance, jest nowszy więc licze też na to, że moze przy okazji kolejnego upgradu orpogramowania też się załapie (bo S Advance po przejściu do JB pewnie już odejdzie w zapomnienie). Swoją drogą ma ktoś tu może S III mini mam kilka pytań na prv jeśli ktoś zechciałby odpowiedzieć :)

#609571  autor: Anthrax
 24 sty 2013, 09:13
darkwater00 pisze:Wczoraj jak dzwoniłem do T-mobile to zaproponowali mi po dość długim kręceniu nosem przy R40 takie warunki:

R40: 450 min, 500mb za 49zł. do tego S III mini za 599 lub za 499 jesli abo na 30miesięcy.

Wydaje mi się, że opcja nie najgorsza. I chyba w najbliższym czasie się na nią zdecyduje.
A co do telefonu to SIII mini jest ciut tańszy niż S Advance a jak wiadomo S III mini ma nieco lepszą(przynajmniej na papierze) specyfikację niż S Advance, jest nowszy więc licze też na to, że moze przy okazji kolejnego upgradu orpogramowania też się załapie (bo S Advance po przejściu do JB pewnie już odejdzie w zapomnienie). Swoją drogą ma ktoś tu może S III mini mam kilka pytań na prv jeśli ktoś zechciałby odpowiedzieć :)
Naprawdę zaproponowali Ci 450 minut w R40? Przyznaję, że to niezwykłe. Jeżeli złożono Ci taką ofertę, to prezentuje się ona korzystnie, cena telefonu też prezentuje się atrakcyjnie. Przy czym zdecydowanie bierz za 599 zł. Jeżeli wybierzesz na 30 miesięcy to zupełnie Ci się to nie opłaci. Dodatkowe pół roku x 49 zł = 294 zł, w stosunku do 100 zł niższej ceny za telefon. Wyjdziesz na tym z bilansem ujemnym (-194 zł). Btw. Szkoda tylko, że w "T" ofert z darmowymi rozmowami wewnątrz sieci jest tyle co kot napłakał...

#609572  autor: piotrzet
 24 sty 2013, 09:23
Anthrax pisze:
darkwater00 pisze:Wczoraj jak dzwoniłem do T-mobile to zaproponowali mi po dość długim kręceniu nosem przy R40 takie warunki:

Naprawdę zaproponowali Ci 450 minut w R40? Przyznaję, że to niezwykłe. Jeżeli złożono Ci taką ofertę, to prezentuje się ona korzystnie, cena telefonu też prezentuje się atrakcyjnie. Przy czym zdecydowanie bierz za 599 zł. Jeżeli wybierzesz na 30 miesięcy to zupełnie Ci się to nie opłaci. Dodatkowe pół roku x 49 zł = 294 zł, w stosunku do 100 zł niższej ceny za telefon. Wyjdziesz na tym z bilansem ujemnym (-194 zł). Btw. Szkoda tylko, że w "T" ofert z darmowymi rozmowami wewnątrz sieci jest tyle co kot napłakał...
Co do aktualizacji nie sądzę bo ani mini 1 ani 2 nie dostały więc ten też raczej nie

#609576  autor: darkwater00
 24 sty 2013, 09:48
Wiem wiem na 30 sie nie opłaca. Natomiast na 24 w takiej formie R40 prezentuje się naprawdę nieźle.

Co do aktualizacji (chodź to mały offtop) to mi z kolei sie wydaje, że może dostać. S davance to taki słabszy S II, podobnie jak SIII mini to słabszy SIII. Myślę, że Android 5.0 to S Adnace i SII już raczej też nie trafi. SIII mini jako mniejszy brat SIII byc może jako stosunkowo nowy tel jeszcze się załapie. Chyba, że w między czasie pojawią się inne "zapchaj dziury" jak np SII plus, który już niedługo trafi na rynek. Ok ale koniec gdybania i offtopu ;)

#609578  autor: Precelos
 24 sty 2013, 10:09
proxx pisze:200 minut przez pierwszy miesiąc niewymienialny na smsy, potem dodatkowo 10 zł płatny.
19 zl to juz oplata z pakietem 200min
Anthrax pisze:Rabaty iście spartańskie, ale ważna informacja, że w ogóle dają jakiekolwiek na ofertę bez telefonu! Przy wyższym abonamencie być może dostaniesz 400 minut za 44 zł (zamiast 49)
to zwykla oferta play jest duzo lepsza od SUK w tmobile
400min za 29 zl i umowa tylko na 12miesiecy
kameT pisze:gdzie nowe GSIII można kupić za 1800zł
ja u siebie mam za 1750 SIII wiec ceny spadaja

operatorzy juz powoli odchodza od subsydiowania telefonow, lepiej juz nie bedzie

Obrazek

#609661  autor: BW06
 24 sty 2013, 16:09
Witamy,

Uprzejmie informujemy, iż dnia 2013-01-24 wysłano do Państwa
zestaw o numerze przesyłki .............

Zegnaj T-mobile,witaj Orange.

#609663  autor: Anthrax
 24 sty 2013, 16:31
Ja właśnie wróciłem do domu, po wizycie w salonie T-Mobile w jednym z CH w moim mieście. Wszystko zaczęło się od sms-a o przygotowanej specjalnie dla mnie ofercie internetowej z urządzeniem :) Z racji, że miałem blisko postanowiłem się ruszyć i zobaczyć, cóż to wyjątkowego dla mnie przygotowano. Miły pan oczywiście wyciągnał broszurkę i wyjaśniał mi warunki, specyfikacje urządzeń, kwotę miesięczną abonamentu (wraz z ratą, tu plus za powiedzenie o tym od razu). Wszystko było czytelnie i jasno opisane, ale brakowało mi w całej broszurce jednej istotnej informacji, mianowicie czasu trwania umowy. Po moim pytaniu usłyszałem, iż kwoty podane w broszurce są dla umów... NA 4 LATA :D . Po chwilowym zaskoczeniu, zapytałem czy są inne krótsze umowy. Pojawiła się standardowa gadka o korzyściach 4-roletniej umowy, mniejszych kosztach (chwilowy mój out) i wreszcie info o dostępnych umowach 2 lub 3 letnich, o odpowiednio innych kwotach.
Kolejna informacja: padło pytanie o umowy (konkretnie czy na telefony się nie kończą). Powiedziałem, że owszem kończą się dwie, jedna szybciej, "moja" - druga, nieco później. I tutaj: Pan od razu zapraszał do punktu i sygnalizował zarówno możliwość indywidualnej negocjacji warunków zarówno na abo jak i internet gdyby padła chęć podpisania umowy. Powiedział również, że istnieje możliwość stworzenia oferty łączonej i tutaj sygnalizował, że dla klienta przedłużającego umowę można stworzyć ofertę, w zależności ile minut potrzebuje, jakich usług, czy może woli więcej danych, bądź lepszy sprzęt.
Czyżby wyglądało na to, że jednak "w plenerze" istnieje możliwość utargowania najlepszych warunków dla siebie, a długoletni klient jednak coś znaczy? Podkreślam też, że ja nie mogę wiele zdziałać, ponieważ nie jestem tzw. "osobą decyzyjną" w kwestiach numerów, choć mam pewną "autonomię" w niektórych częściach umowy. Przyznaję, że jestem tym zaskoczony, co mówił Pan w CH, gdyż "osoba decyzyjna" - mój tata :P był niedawno w jednym z punktów i tam praktycznie od razu pozbawiono go złudzeń na lepsze warunki (bez tel.), co go dość rozczarowało (to był punkt dealerski, jeśli to ma jakiś wpływ). Obecnie i on, jak i ja jesteśmy bliżej PLAY'a, choć chcemy te operację dobrze przemyśleć (biorąc pod uwagę permanetne zrywanie rozmów przez P4, co na dłuższą metę może wnerwiać).
Na zakończenie: 5 minut po wyjściu z CH dostałem sms od T-Mobile, że przygotowali dla mnie ofertę smartfonową od 39,90 w punkcie... z którego właśnie wyszedłem :lol: :mrgreen:

#609669  autor: ytong
 24 sty 2013, 16:47
Właśnie dzwonił do mnie przedstawiciel z TM. Powiedziałem mu, że dostałem lepszą ofertę z PLAY, ze względu na internet. No i co się okazało, PLAY nie ma kompresji danych i internet 1gb jest równy internetowi tm 250mb. Co o tym sądzicie ? Druga rzecz, w PLAY oferta darmowych 200 minut w najtańszym abonamencie po czym po miesiącu trzeba dopłacić 10zł...więc PLAY odpada kompletnie.

Operator zaproponował mi ofertę taką jaką mają na stronie "sztywna oferta" nic nie dało się ugrać, więc podziękowałem za rozmowę. Jak myślicie czy uzyskam takie warunki abonament 50/60zł / minuty ( co mi dadzą będzie dobrze do 150/200minut) no i internet z paczką 500mb i z telefonem Galaxy SIII mini 500zł ? Realne czy tylko sfera marzeń ?

darkwater00 otrzymałeś ofertę po tel do SUK ?

#609672  autor: Anthrax
 24 sty 2013, 17:00
Mam prośbę darkwater, żebyś uchylił nieco rąbka tajemnicy i zdradził jak pertraktowałeś :D Wynegocjowanie 450 minut (przy podstawowych 250!), 2x większego pakietu danych i jeszcze obniżonym abonamentem jest naprawdę imponującym wynikiem!

Jeśli wyjdę trochę na OT to przepraszam, ale proszę o weryfikację - czy faktycznie są aż tak duże problemy z rozmową w PLAY zwłaszcza przy roamingu krajowym? Bo o ile w 3G jakoś jeszcze to wygląda, tak przy niższym standardzie wielu mocno narzeka. Pozdrawiam!
 #609684  autor: housenka
 24 sty 2013, 17:46
Cześć, przechodzę do sedna"

Dostałem dzisiaj w SUK taką ofertę za 107 zł miesięcznie:

-nielimitowane rozmowy
-500 mb/miesięcznie
-nielimitowane sms-y
-LG l9 za 1 zł.

1) Myślicie, że można gdzieś dostać lepszą ofertę? W ciągu ostatnich 3 lat ostro przekraczałem abonament co miesiąc.
2) Podobno mogę też za 1 zł dostać Samsunga GALAXY III mini. Na telefonach się W OGÓLE nie znam. Jak myślicie, jaki najlepszy telefon jest w moim zasięgu? (Tak, żeby był za złotówkę- o jaki pytać?)

Dzięki za pomoc!
 #609697  autor: Anthrax
 24 sty 2013, 18:47
housenka pisze:Cześć, przechodzę do sedna"

Dostałem dzisiaj w SUK taką ofertę za 107 zł miesięcznie:

-nielimitowane rozmowy
-500 mb/miesięcznie
-nielimitowane sms-y
-LG l9 za 1 zł.

1) Myślicie, że można gdzieś dostać lepszą ofertę? W ciągu ostatnich 3 lat ostro przekraczałem abonament co miesiąc.
2) Podobno mogę też za 1 zł dostać Samsunga GALAXY III mini. Na telefonach się W OGÓLE nie znam. Jak myślicie, jaki najlepszy telefon jest w moim zasięgu? (Tak, żeby był za złotówkę- o jaki pytać?)

Dzięki za pomoc!
- 500 MB/miesiąc - to już jakoś wygląda.
- Nielimitowane smsy - jeśli do wszystkich sieci to w porządku
- LG L9 za 1 zł? Korzystne
- umowa na 2 lata?

Ad 1) Powinieneś popatrzyć na oferty innych operatorów, pójść do punktów, albo zadzwonić/e-mailować.
Na początek zadałbym Ci pytania: czy rozmawiasz na pewno tak dużo, że potrzebujesz zobowiązania powyżej 100 zł miesięcznie? Dalej, czy Twoi znajomi mają telefon w jednej sieci, czy w różnych? Kolejne pytanie: ile w przybliżeniu potrzebowałbyś minut do wszystkich sieci?

Tutaj w kwestii minut to pytanie jest ważne, ponieważ praktycznie każda sieć oferuje nielimitowane rozmowy wewnątrz sieci i pakiet minut do pozostałych. Wychodzi to zawsze przynajmniej choć trochę taniej niż oferty bez limitu. Zacznijmy np. od T-Mobile:
- jeżeli preferujesz T-Mobile to możesz np. wybrać ofertę Rodzina 60 (za 79,90 podstawowa kwota). Masz wtedy 500 minut do wszystkich sieci. Za 1,99 kupujesz sms "no limit do wszystkich" i za kolejne 1,99 "no limit" rozmowy w T-Mobile. Po negocjacjach z SUK powinni Ci zbić kwotę do 69,90 "podnieść limit do 550 minut i do 500 mega internetu". Cena LG L9 w tym abonamencie wynosi 199 zł (moim zdaniem akceptowalna)
- "ekwiwalentem" od Orange dla T-Mobile jest oferta z Smart Planu Multi za 69,90. Dostajesz 500 minut do wszystkich sieci, pakiet 1GB danych i nielimitowane rozmowy wewnątrz Orange, ale TYLKO NA PÓŁ ROKU. Atut to tańszy telefon - LG L9 kosztuje w tym abonamencie 1 zł. Pamiętaj, że za przeniesienie numeru w Orange dostajesz dużo bonusów, np. 20% minut na całą umowę.
- PLAY - W FORMULE M dostajesz 400 minut do wszystkich sieci, nielimitowane połączenia i smsy w PLAY oraz pakiet 500 MB danych. Łączna kwota abonamentu wynosi 64 zł (przy wyborze 1,5 GB danych będzie to 74 zł). Możesz też patrzeć na formułę L -> 800 minut, reszta jw., 74 zł przy pakiecie 500 mega, 84 zł przy pakiecie 2GB danych. Cena LG L9 waha się od 399 zł do 1 zł - w zależności od abonamentu.
- PLUS - za przeniesienie numeru np. 79,90 zł. Dostajesz 900 minut, nielimitowane połączenia w PLUSie przez całą dobę i pakiet 600 MB - dopłata 10 zł. Przy niższym abo - 59,90 zł masz 600 minut, nielimitowane połączenia w PLUSie wieczorami od 18 do 8 i w weekendy, pakiet internetowy też 600 MB za 10 zł. Słuchawka kosztuje 469 zł przy tańszym abo lub 249 zł w droższym.

Ad 2) W tej kwocie abonamentu to praktycznie każdy telefon możesz dostać za 1 zł. Przy takim zobowiązaniu to masz naprawdę szeroki wybór. Proponuję abyś dokładnie zastanowił się do czego potrzebujesz telefon/smartfon, ile siedzisz w internecie, czy potrzebujesz mocnej baterii itp. itd. Zachęcam abyś popatrzył na wątki dotyczące słuchawek, na pewno znajdziesz wiele użytecznych informacji :)

Każda z sieci ma jakiś plus i minus. Najlepiej wygląda Orange, ale daje tylko 6 miesięcy wewnątrz sieci, t-mobile z kolei daje za mało danych, ale nielimitowane rozmowy w sieci i smsy do wszystkich masz za jedyne 4 zł łącznie. Play ma dużo minut, ale ceny też nie powalają - zarówno słuchawek i abonamentu. A Plus każe słono płacić za pakiet danych i ceny słuchawek rozczarowują.

Strasznie się rozpisałem, ale mam nadzieję, że choć pomogłem troszkę :) Oczywiście każda z sieci ma taryfę bez limitu -> każda zaczyna się i przekracza 100 zł, musisz sobie je przejrzeć! :) Jeśli pierwszeństwo ma T-Mobile to gorąco zachęcam Cię do przejrzenia wątku pt. "T-Mobile przedłużenie umowy cd." Tutaj dowiesz się jak negocjować i jaką taktykę obrać :P Na Twoim miejscu ostro negocjowałbym z SUK! :)
Pozdrawiam Cię serdecznie! :)

#609701  autor: RobertH
 24 sty 2013, 19:02
a'propos AD 2 to wcale nie jest tak kolorowo, głupia xperia S kosztuje już 199zł, a htc one s 699 zł, co jest w ogóle skrajnym zdzierstwem. z tel za 1 zł wydajnościowo lg l9 i s3 mini są porównywalne, więc zostaje kwestia gustu - większy ekran i zapewne lepsze wykonanie (lg l9), czy s3 mini z mniejszym ekranem, ale bardziej kompaktowy telefon. bo sądzę iż zabawa z odblokowywaniem bootloader'a itp. nie wchodzi w grę. co do abonamentu - jeśli chcesz to możesz zbić o 5zł, ale wtedy będzie pakiet 250mb.

#609703  autor: darkwater00
 24 sty 2013, 19:12
Anthrax podejżewam, że w tym wszystkim miałem sporo szczęścia. Sam byłem zdziwiony, że dała tak dobre warunki, a wszystko zaczęło sie od tego, że rozważaliśmy dwie taryfy R60 i R40. Ja jednak tym razem chcę trochę przyciąć koszty więc Pani usilnie próbując przekonać mnie do R60 napotkała na mój opór, iż jednak należało by się skierować i zaproponować coś dobrego w R40. Więc po pierwszych słabych ofertach zacząłem bardziej uszczegóławiać co mnie interesuje, tzn., że może dało by się nieco obniżyć abo, że przydało by się więcej MB itp. Więc Pani była tak uprzejma i zaproponowała następne warunki (nie pamiętam konkretnie jakie), które bardziej spełniały moje wymagania ale nadal nie popuściłem i zacząłem podnosić, że jestem w erze/t-mobile od 8 lat, że regaularnie płacę faktury zawsze w czasie itd. Pani więc nie bardzo miała jak to podważyć i zaproponowala to co napisałem. Jako że tutaj już skończyły mi się argumenty uznałem przyjąłem to za ostateczna ofertę :) Na dniach pewnie będę przedłużał umowę więc napisze wam czy oferta była aktualna. Kto wie czy nie trafiłem po prostu na jakąś ofertę dnia czy coś takiego. W każdym razie gdyby nie chcieli mi dać teraz takiej oferty to będę się ostro kłócił a z jakim skutkiem to się okaże.

#609709  autor: Anthrax
 24 sty 2013, 19:37
darkwater00 pisze:Anthrax podejżewam, że w tym wszystkim miałem sporo szczęścia. Sam byłem zdziwiony, że dała tak dobre warunki, a wszystko zaczęło sie od tego, że rozważaliśmy dwie taryfy R60 i R40. Ja jednak tym razem chcę trochę przyciąć koszty więc Pani usilnie próbując przekonać mnie do R60 napotkała na mój opór, iż jednak należało by się skierować i zaproponować coś dobrego w R40. Więc po pierwszych słabych ofertach zacząłem bardziej uszczegóławiać co mnie interesuje, tzn., że może dało by się nieco obniżyć abo, że przydało by się więcej MB itp. Więc Pani była tak uprzejma i zaproponowała następne warunki (nie pamiętam konkretnie jakie), które bardziej spełniały moje wymagania ale nadal nie popuściłem i zacząłem podnosić, że jestem w erze/t-mobile od 8 lat, że regaularnie płacę faktury zawsze w czasie itd. Pani więc nie bardzo miała jak to podważyć i zaproponowala to co napisałem. Jako że tutaj już skończyły mi się argumenty uznałem przyjąłem to za ostateczna ofertę :) Na dniach pewnie będę przedłużał umowę więc napisze wam czy oferta była aktualna. Kto wie czy nie trafiłem po prostu na jakąś ofertę dnia czy coś takiego. W każdym razie gdyby nie chcieli mi dać teraz takiej oferty to będę się ostro kłócił a z jakim skutkiem to się okaże.
Naprawdę jestem pełen podziwu dla Ciebie, Twój wynik to chyba rekord :D
I dodatkowa motywacja, żeby podobnie rozmawiać! 2 numery, jeden 10 lat, drugi 8 lat. Nie ma bata, musi się ich przycisnąć :D I jeszcze zainteresowanie przedłużeniem umowy na stacjonarny i kolejną umową na internet mobilny! :D Żeby był kolejny rekord, np. bez słuchawki xD

#609710  autor: ytong
 24 sty 2013, 19:38
darkwater00 pisze:Anthrax podejżewam, że w tym wszystkim miałem sporo szczęścia. Sam byłem zdziwiony, że dała tak dobre warunki, a wszystko zaczęło sie od tego, że rozważaliśmy dwie taryfy R60 i R40. Ja jednak tym razem chcę trochę przyciąć koszty więc Pani usilnie próbując przekonać mnie do R60 napotkała na mój opór, iż jednak należało by się skierować i zaproponować coś dobrego w R40. Więc po pierwszych słabych ofertach zacząłem bardziej uszczegóławiać co mnie interesuje, tzn., że może dało by się nieco obniżyć abo, że przydało by się więcej MB itp. Więc Pani była tak uprzejma i zaproponowała następne warunki (nie pamiętam konkretnie jakie), które bardziej spełniały moje wymagania ale nadal nie popuściłem i zacząłem podnosić, że jestem w erze/t-mobile od 8 lat, że regaularnie płacę faktury zawsze w czasie itd. Pani więc nie bardzo miała jak to podważyć i zaproponowala to co napisałem. Jako że tutaj już skończyły mi się argumenty uznałem przyjąłem to za ostateczna ofertę :) Na dniach pewnie będę przedłużał umowę więc napisze wam czy oferta była aktualna. Kto wie czy nie trafiłem po prostu na jakąś ofertę dnia czy coś takiego. W każdym razie gdyby nie chcieli mi dać teraz takiej oferty to będę się ostro kłócił a z jakim skutkiem to się okaże.

Więc ja jutro zaczynam walkę chce takie warunki abonament 50/60zł / minuty ( co mi dadzą będzie dobrze do 150/200minut) no i internet z paczką 500mb i z telefonem Galaxy SIII mini 500zł Oby się udało !

#609712  autor: darkwater00
 24 sty 2013, 19:40
Uwierz mi, że tez bylem w szoku tym bardziej, że zadzwoniłem tylko po to żeby sprawdzić co obecnie oferują po wprowadzeniu nowej ofery. Nie dzwoniłem z zamiarem przedlużenia oferty "już teraz". No i proszę jakie zaskoczenie :)

[ Dodano: 2013-01-24, 19:43 ]
ytong pisze: Więc ja jutro zaczynam walkę chce takie warunki abonament 50/60zł / minuty ( co mi dadzą będzie dobrze do 150/200minut) no i internet z paczką 500mb i z telefonem Galaxy SIII mini 500zł Oby się udało !
Z tego co kojaże, ale głowy uciąć nie dam co do Twoich oczekiwań to mi dawali chyba R60 za 59zł 600min i 500mb, SIII mini za 499zł.

#609714  autor: ytong
 24 sty 2013, 19:51
O dzięki za info, może jak wezmę z 300 minut mniej, to będzie tańszy abonament lub telefon :)) Bo ja góra wykorzystuję 150/200 minut
  • Strona 52 z 350
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 350
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52