Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Tam masz 8 miesięcy free +100GB neta i za te ~80zl brutto masz 3+1 SIM i wszystkiego pod korekSlavko80 pisze:
Co do oferty za 69,99. Faktycznie taka oferta jest ale tam nie ma mowy o 6 miesiącach za 0 zł więc w sumie wychodzi sporo drożej niż ta oferta za 59,99. (średnio 40zł per miesiąc)
Na Play.pl > telefony > telefony dla klientów Play. Po wyborze odpowiedniego modelu dowiesz się o jego cenach.gdzie można znaleźć ceny telefonów w abonamentach ratalnych 12/24.
12 pierwszych rat jest stała - czyli 40 zł. Po 12 miesiącach, jeśli zrezygnujesz z abo, za ostatnie 12 rat zapłacisz wybraną kwotę zobowiązania pomniejszoną o abo, z którego zrezygnujesz czyli o 39,99. Przykład: masz ofertę z zobowiązaniem 99,99 (12x 40 zł raty + 59,99 abo). Po 12 miesiącach ostatnie 12 rat będą Ciebie wynosić 60 zł miesięcznie.kuczka76 pisze:Jak wygląda cena raty aparatów po tych 12 miesiącach ?
W opcji ratalnej NIESTETY NIE. Oferta i tak jest dobra, bo masz pełny no-limit na rok i dogodne raty za telefon.kuczka76 pisze:Czy przy aktywnym wypowiedzeniu można coś ugrać ?
A rozmowy na stacjonarne w tej ofercie są nolimit? Czy płatne oddzielnie?szalony kefir pisze:przywijam te strony i nie moge jednoznacznie znalezc najlepszej oferty dla klientow indywidualnych po wypowiedzeniu umowy. Dzisiaj zadzwonil do mnie czlowiek z DUK i zaproponowalem za 39zl nolimit rozmowy do wszystkich, sms/mms i 5gb na 24 miesiace + 6 miesiecy za 0zl. Wychodzi srednio 29,25 zl miesiecznie. Da rade cos lepszego wyrwac?
czy uzyles jakis wiekszych argumentow czy tylko ze chcesz oferte specjalna ponizej 20zlHods pisze:Ktoś tu pisał, że nie da się wyrwać oferty za 19,50 wcześniej, niż na miesiąc przed końcem umowy, więc ja raportuję, że udało mi się to zrobić na 3 miesiące przed końcem umowyoczywiście z wypowiedzeniem
Propozycje padały podczas rozmowy z BOK. Zgodnie z Twoją propozycją skontaktowałem się z DB, który zadzwonił do mnie po wypełnieniu formularza na stronie Play.Ruben pisze:@Slavko80,
czy te propozycje padły podczas rozmowy z BOK czy od doradcy biznesowego?
Proponowałbym skontaktować się z DB, na forum Play znajdziesz jakiegoś ze swojego regionu.
Czy opłaciłeś już ostatnią fakturę? W Play jest czasem tak, że oferta najlepsza jest odblokowywana po opłaceniu ostatniego rachunku.