soltek pisze:Widze ze narazie nieugieci sa. Szkoda ze olali stalych klientow.Czas na zmiany.
Wątpie, że gdzie indziej dostaniesz lepszą ofertę z telefonem
soltek pisze:A co najlepsze w suk telefon po rabacie wychodzi drozej niz w iboa bez rabatu. Chodzi o g2 mini w abo za 49 cena w iboa 299 a w suk po rabacie ok.399 smiech
z iBoa może się zdarzyć telefon ze zwrotu konsumenckiego - więc ich cena jest niższa. Było już o tym kilkanaście razy. Nawet raz ktoś wklejał cytat z regulaminu.
piogol0002 pisze:Masakra. Wysyłają do mnie sms, że czeka na mnie specjalna oferta TMobile. Super, chociaż umowa kończy mi się pod koniec kwietnia przyszłego roku, to telefon już bardzo leciwy (4-letni). Wchodzę na swoje konto, a tam jest wielki banner, że mogę już przedłużyć umowę. Oferta dla stałych abonentów. Oferta JUMP 49,99 i telefon Sony Xperia M2 za 199. W miarę dobra. Klikam dalej, dalej. W sstatniej zakładce - "Numer telefonu otrzymasz wraz z umową w przesyłce kurierskiej". No i nie wiem. Zadzwoniłem na infolinię i pytam się o to. Dowiaduję się, że to dokupienie nowego numeru. Chociaż klikałem na "Przedłuż umowę", to wchodzi mi na dokupowanie umowy. Babka mówi, że zaraz sprawdzi. Faktycznie, mogę przedłużyć umowę, ale telefon kosztuje 400 dla migrujących na nową ofertę, a nie za 200 jak mają nowi abonenci. Poprosiłem, aby zgłosiła to do poprawy, bo po prostu ludzi wprowadzają w błąd. Ona mówi, że to nie błąd i niczego nie zgłosi. Jestem w erze od 2007 i mam droższe telefony niż nowi abonenci. Obłęd!
bo to jest aneks z migracją w ofercie specjalnej dla stałych klientów. Załatwisz to przez konsultanta przez telefon albo fizycznie w punkcie. Co do ceny telefonu to akurat może tak jest w wypadku tego modelu. Generalnie dla klientów przedłużających są niższe ceny.
[ Dodano: 2014-06-09, 22:10 ]
Kamillo,
możesz jeszcze zrealizować ofertę na starych warunkach w taryfach rodzinnych. (taka opcja będzie do 13 czerwca więc trzeba się śpieszyć). Jest ona dostępna dla klientów którzy mięli starą opcję przedstawianą i uparcie chcą z niej skorzystać (tzn np. straszą przeniesieniem numeru do innego operatora - ale i argumentują to odpowiednią ofertą. Konsultanci SUK znają oferty jakie są u innych i wiedzą, czy ktoś ściemnia czy nie

więc trzeba umieć negocjować i rozmawiać tak, że konsultant sprzedał te warunki).
Bezpiecznego telefonu nie musisz brać - bo nie jest to usługa obowiązkowa. Widocznie konsultant SUK wprowadzając Ci starą ofertę chce sobie przy okazji podciągnąć statystykę i uruchomić ubezpieczenie.
Potwierdzam, że taką opcję możesz zrealizować - ale nikt Ci nie pomoże w negocjacjach

Rób tak żebyś dostał:
79.99 no limit i 2GB internetu + iPhone za 4grosze - bo taka oferta jest osiągalna.