• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#402764  autor: adam45648
 04 maja 2010, 22:18
kerim36 pisze:ale 2x trzeba do salonu pojsc, a w miedzyczasie troche doladowan zakupic
salon mozna przezyc jak sie blisko mieszka, a 14 zl (9zl starter + 5 zl doladowanie) dla 60 to oplaca sie wydac.

#402843  autor: kszyh2404
 05 maja 2010, 13:59
witam. w związku z tym że zastanawiam sie nad przejściem do Play przegladnałem oferty i najbardziej odpowiada mi taryfa "LongPlay49 SMS" z telefonem. I tu moje pytanie czy do tej taryfy mozliwe jest dokupienie pakietu internetowego (play online w telefonie)?

W regulaminie widze że dla LongPlay,LongPlay TELEFON, Play Premium pakiet jest dostępny wiec wychodzi na to, że taryfa SMS jest pominięta?

#402851  autor: ragazzi
 05 maja 2010, 14:19
Przenosząc się do Play w wersji abonamentowej otrzymuje się przy nowych taryfach LONGPLAY: 50% abonamentu przez 6 miesięcy. Ale trzeba zapłacić koszt aktywacji numeru w sieci i tak przy LongPlay 49 jest to 29zł.

#403421  autor: thonka
 08 maja 2010, 15:22
~R pisze:do tego podałeś cene tel przy ofercie przez internet a nie chce mi się nawet sprawdzać czy czasami salony tez nie maja większej ceny,
no to lepiej sprawdz, bo mozesz sie zdziwic... to 3 minuty roboty.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#403440  autor: szputnik
 08 maja 2010, 16:36
kszyh2404 pisze:witam. w związku z tym że zastanawiam sie nad przejściem do Play przegladnałem oferty i najbardziej odpowiada mi taryfa "LongPlay49 SMS" z telefonem. I tu moje pytanie czy do tej taryfy mozliwe jest dokupienie pakietu internetowego (play online w telefonie)?

W regulaminie widze że dla LongPlay,LongPlay TELEFON, Play Premium pakiet jest dostępny wiec wychodzi na to, że taryfa SMS jest pominięta?
W "LongPlay49 SMS" też dostępny jest "Pakiety Play Online w telefonie"

Doradca biznesowy Play. Szukasz oferty ? Pw