• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #932161  autor: tyre23
 17 cze 2017, 11:04
Cześć. Mam niemałą zagwozdkę. Na stronie T-Mobile, w sekcji abonament jest zakładka "Oferty specjalne". Są tam dwie identyczne opcje różniące się okresem umowy. Mnie zainteresowało "T1 na 6 miesięcy", gdzie wyraźnie jest napisane, że "Umowa na 6 miesięcy". Zagłębiłem się jednak w regulamin promocji i zobaczyłem
Skorzystanie z niniejszej promocji oznacza zawarcie z Operatorem: umowy o świadczenie usług telekomunikacyjnych na 24 miesiące (czas określony) na poniższych warunkach („Umowa”);
oraz w tabeli
Promocyjny Abonament z rabatem spod tabeli; w nawiasie jego wartość bez rabatu po 6 miesiącach w ofercie Start 6 m
I teraz sam zgłupiałem, bo wygląda jakby to jest abonament na 24 miesiące :shock: Dobrze myślę, czy jednak coś źle patrzę?
 #933734  autor: Majeczka
 23 cze 2017, 16:24
No i jak, dowiedziałeś się czegoś w tej sprawie? bo ja też jestem zainteresowana ale w tych regulaminach jest tak naj...ne, że nie wiadomo o co chodzi :/
 #933795  autor: MobiGeekpl
 23 cze 2017, 22:47
Przez 6 miesięcy jak umowa obowiązuje płacisz 29,95 zł, jeżeli jej nie przedłużysz to po 6 miesiącach będzie o 10 zł drożej.

W tym abonamencie masz tylko Muzykę bez limitu. Aplikacje społecznościowe i wideo bez limitu dodatkowo płatne.